2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Pontosan nincs elottem de szerintem most mar csak a BL gyozelem mukodne nekunk. Talán a döntő szereplés is ha megnyerjuk oda-vissza az elodontot de abban nem vagyok biztos
Profeta szolt beloledBob_Marley írta: ↑2024.03.13. 22:25:12Nagyon jó ma a Tico de nem tudnak egyről a kettőre jutni. Nagyon cudar meccs várhat ránk is vasárnap. Otthon nagyon jók
Kéne nekik szerintem Depay fel és Correa/Riquelme mögé Griezmannal megtámogatva hogy jobban megbontsak az olaszok védekezését
Szerintem az, hogy a jelenlegi csapat csak egy PSV-vel tudja felvenni a versenyt szintén elég túlzás. Egy Real ellen is inkább a BL-rutinjuk miatt mondanám őket esélyesebbnek, a PSG-vel pont fordítva. Nevekre és a hazai bajnokságban az élcsapatok közé tartozik, de csapatként és nemzetközi szinten egy Internél nem mondanám őket jobbnak, rendre bizonyítják, ahogy az Arsenal is inkább sötét ló. Az utóbbi években nem is nagyon volt erőfelmérőjük, a csoport mindkétszer teljesen más szint volt, a Porto tavaly ki is ejtette őket, most is épp hogy sikerült átlépni rajtuk Plusz egy Atmát sem lehet kizárni. Ha egy City-Bayern-Real triót elkerülünk semmiképp sem temetném a csapatot.PorSiempre írta: ↑2024.03.13. 06:01:11Nem tudom Bence, hogy honnan ez a merész kijelentés...
Real-t egy meccsen sem vagyunk képesek kontrollálni, nemhogy kettőn...
Maradjunk annyiban, hogy a jelenlegi sérültekkel teli keretünk maximum egy PSV-vel tudja felvenni a harcot.
Nem pesszimista vagyok, szimplán a földön járok.
16-17 éves gyerekekkel vagyunk hónapok óta feltöltve.
Örülök természetesen, de észre kell venni, hogy ilyen fiatalon nem képesek még stabil teljesítményre. Ha ne adj isten lenne egy gyengébb meccse valamelyiknek, akkor meg üldözés lenne.
Szerényen kell nekifutni a következő körnek és akkor lehet meglepetés is. De a realitás jelen pillanatban az, hogy ez most nekünk a tető. De cáfoljanak meg és jussunk tovább.
Az Intert idén a BL-en kívül kétszer láttam (Juve oda-vissza) szóval pontos véleményt nem tudok róluk alkotni, de ezek alapján összességében annyira nem találom kiemelkedőnek. Elment többek között Brozovic, Onana, Skriniar, az érkezők közül Pavardot és Thuramot (Klaasen) lehetne kiemelni, szóval nevek alapján nem érzem annyival jobbnak, sőt, inkább 50-50.bence0330 írta: ↑2024.03.13. 00:27:15Eddig sajna pont mindenhol a nagyágyúk jutottak tovább, eddig ők jutottak be biztosan, mindenki ellen az esélytelenebb félként lépnénk pályára. Holnap persze felhígul a mezőny, akármi is lesz, bár az idei Inter talán az elmúlt 15 év legerősebb olasz csapata, már korszakosnak titulálják őket. Pedig gyengék épp tavaly sem voltak, de az idei egy más szint.
Szerintem a PSG-t kapjuk ellenfélnek, a Real meg elkerüli a City-Bayern duót. Cityn kivül bárki jöhet, de azért még a Realt kerülném. Fontos lenne, hogy az Atletico kiessen, ha ezzel be tudjuk előzni őket a klub vébére való kijutásban.PorSiempre írta: ↑2024.03.13. 06:01:11Nem tudom Bence, hogy honnan ez a merész kijelentés...
Real-t egy meccsen sem vagyunk képesek kontrollálni, nemhogy kettőn...
Maradjunk annyiban, hogy a jelenlegi sérültekkel teli keretünk maximum egy PSV-vel tudja felvenni a harcot.
Nem pesszimista vagyok, szimplán a földön járok.
16-17 éves gyerekekkel vagyunk hónapok óta feltöltve.
Örülök természetesen, de észre kell venni, hogy ilyen fiatalon nem képesek még stabil teljesítményre. Ha ne adj isten lenne egy gyengébb meccse valamelyiknek, akkor meg üldözés lenne.
Szerényen kell nekifutni a következő körnek és akkor lehet meglepetés is. De a realitás jelen pillanatban az, hogy ez most nekünk a tető. De cáfoljanak meg és jussunk tovább.
Pun intended?LG írta: ↑2024.03.07. 23:46:36Ahhoz képest egyébként, hogy a Spartát hogy lesimázta a tartalékos Liverpool, a Slavia szerintem nagyon szépen helytállt 10 emberrel Milánóban. Eleve szép a csehektől, hogy 2 csapatuk is ott van, + a Plzen az ECL-ben.
Az olaszok így jó napot zártak, de BL nekik is necces: lehet akár 2 csapatuk a 8 között, ami nem rossz eredmény, de 0 is.
Ami az EL-t illeti, könnyen összejöhet majd egy Lever-Pool párharc a jövőben, ami azért megnéznék több dolog miatt is. Aztán lehet ott is felküldenék a tartalékosan a csapatokat az edzők, ahogy ma tették, de ez potenciálisan csúcsrangadó is lehetne, szerintem mindkét csapat jelenlegi top 5.
Sokat nem is játszott a szezonban. Alapvetően 3. számú csatár Boniface és Schick mögött. Amúggy a cseh sem túl jó idén, Boniface, aki jól futott, mielőtt lesérült.