Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Én ma sem értem, hogy pótoltuk Christ 20 perc után, nem volt vkp-s a pályán, de még konkrétan a posztra sem állt be senki, igazából meg nem tudnám mondani, melyik középpályásunknak mi volt a feladata Fermín szokásos "érkezzakapuelé" témáján kívül. Gündo volt legtöbbször tán hátul, de azért ő is csak a labdakihozatalokban volt penge, védekezésben nyilván nem. De mégis megvolt valahogy az egyensúly. Lehet hogy a fáradó Atleti is kellett kicsit.Sinya22 írta: ↑2024.03.18. 10:20:04Engem nagyon meglepett, főleg a második félidei játék. Az elején látszott, hogy hiányzik Christensen a pályáról, az első 20 perc alapján ez nagyon nem volt benne. Úgy összességében az elmúlt 1 hónap amit láttam belőle nagyon bíztató, remélem a tegnapi sérültek (Christensen, Fort, Raphinha) nem dőltek ki, mert lassan nem marad csere emberünk sem a végére.
Én még odaírnám Rapha erőfeszítéseit, mert oké hogy a tegnapi nem volt a meccse, de azért 2 meccsen van neki megint 3 golpassza. A tegnapi lobbolt passz Lewának, be a mikrofonséró mellé, elég atom volt.brazilfan írta: ↑2024.03.18. 06:54:177-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!![]()
A csapat egységesnek látszik, és az önbizalmunk is egyre inkább rendben van, és nagy öröm, hogy tegnap senki nem sérült meg, remélhetően Fort sem.
7-1-re nyertük ezt a hetet, stabil védekezéssel, magabiztos támadásépítéssel és jó helyzetkihasználással. Ehhez Kounde és Lewandowski formajavulása elengedhetetlen volt, de Cubarsinak talán még többet köszönhetünk. Szerintem a tegnapi meccsnek is ők hárman voltak a kulcsfigurái, természetesen Gündogan mellett.Cseri írta: ↑2024.03.18. 05:22:26Idegenben hármat lőni a trikónak,nem kell magyarázni semmit. Ez egy jó hét, csont nélküli továbbjutás a blben,egy hazai pályán régóta veretlen madridi csapat megfirkálása saját pályáján, kiváló teljesítmény! Nagy kár a szünetért! Oscarral továbbra is veretlen a csapat!![]()
Várjunk vele még két fordulót, a Bilbaonak lehet esélye, nem játszik Vini és Jude és válogatott szünet. Sajna pont Madridban lesz a meccs. A remény hal meg utoljára
Az Atleti féloldalasságát én is a másik oldalra vártam, talán kicsit tartottam is tőle, de szerencsére ezt nem a mi dolgunk megérteni..
Pont ezért félek nagyon ettől a meccstől. Otthon lesznek, ahol az összes sorozatot figyelembe véve egyszer kaptak ki a kupában és egyszer X-eltek a bajnokságban. 19 győzelem, 1 döntetlen és 1 vereség, azért brutális statisztika.