Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Huh, de gusztustalan az IQ-bajnok uszmán. Igazi gerinctelen alak, a klub történelmének legnagyobb pénzkidobása. Remélem kibírja a porcelán, hogy kapjon a Montjuicon a szurkolóktól.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára torrestoni 2024.04.10. 22:13:52-kor.
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
Amúgy ja, és simán átmenne utána egy hazugságvizsgálón szerintem, ott sem emelkedne meg a pulzusa.
Brutális nézni. Pár hónapja a létezéséről sem sokan tudtak ma meg Mbappet, Oshimen szinteket fog.
Remélem Araujo-hoz hasonlo siker sztori lesz.
Nem elveve Araujo érdemeit, de O inkább Puyol. És Cubarsi kepessegekben teljesen más színt.
Cubarsit ha valakihez hasonlítani kéne,nekem Beckenbauer jut eszembe. Egyszerűen Cubarsi se védő hanem valami híd a pályán amin átkelni nem tud az ellenfél,viszont minden támadáshoz részünkről rá kell lépni erre a hídra
Szerintem deJong nagyon almoskasan kezdett de utána a Gundogan-Roberto-de Jong átvette az uralmat középen,S a holland is szépen feljavult. Mindenki odatette magát. Mondom én hogy ha megvan a játékunk,akkor lehet nyomozni a labdát és egyszer úgyis elcsusznak,amit be kell ütni
Maximálisan kiegyezhetunk ezzel az eredménnyel, másodikban okosan tovább és nem lesz baj
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw
️ Raphinha: "Az Aranylabda? Igen, csalódás volt számomra. Amikor mindent beleadsz, nap mint nap dolgozol, és úgy érzed, fantasztikus szezont zártál, normális, hogy a legjobbak között akarsz lenni. Az 5. hely természetesen megtisztelő, de én többet vártam." pic.twitter.com/OOhNSO5ha3