Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Azt írtad, nagyobb fegyvertény volt behúzni a Cadiz elleni meccset, mint a PSG ellenit.Troym írta: ↑2024.04.14. 13:57:45Nem értem mit nem így látsz. Megdicsértem az edzőt és a cserejátékosainkat. Nem kellett volna? Elbirtak egy Alonso, Romeu, Ferran trió mérhetetlen gyenge játéka ellenére idegenben egy masszív kis csapattal.
Mit kezdjek azzal, hogy Romeu és Alonso voltak már kezdők életükben valahol máshol?
Itt és most spanyol másodosztály szintű játékosok.
A végét még nem értem, mert egyrészt meg akarsz győzni, hogy annyira nem gyenge Alonso és Romeu, utána meg a távozásuk a téma.Ha nem is olyan gyengék szerinted, akkor hogy erősödünk majd? Akkor tudunk erősödni, ha jobbak jönnek, mint akik távoztak. Ha ők szerinted jók, pénz meg nincs, akkor ez hogy lehetséges?
Nem értem mit nem így látsz. Megdicsértem az edzőt és a cserejátékosainkat. Nem kellett volna? Elbirtak egy Alonso, Romeu, Ferran trió mérhetetlen gyenge játéka ellenére idegenben egy masszív kis csapattal.FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.14. 11:22:41
Én nem így látom. Amióta Xavi bejelentette a távozását, a csapat úgy játszik, ahogy idáig kellett volna. .
.
Nagyon lesajnált mostanában Romeu vagy Alonso is, holott addig a előző csapataik alap, jól teljesítő játékosaik voltak, utöbbi a BL győztes Chelseaben(Christensen is), akik azóta középcsapattá váltak.
Szerintem a B sorunk is versenyben lenne az EL helyekért a nem éppen a fénykorát élő La Ligában. Főleg ha figyelembe veszem a kölcsönben lévő játékosokat is. (Garcia, Fati, Lenglet, Riad, Dest, J. Araujo) Az látszott, hogy nem volt nagy összeszokottság, de így is lőhettünk volna még 1-2 gólt, miközben a Cadiznak egy veszélyes lövése akadt.
Persze nyáron remélem tovább erősítik a keretet, mondjuk a kölcsönben lévők mellett Ferran, Romeu, Alonso talán Roberto esetleges távozásával.
Én nem így látom. Amióta Xavi bejelentette a távozását, a csapat úgy játszik, ahogy idáig kellett volna. Xavit ismét megdícsérném, az általam várt kezdőtől csupán Cubarsi/Faye kezdetésében tért el, és így is simán hoztuk a meccset. Elismerem, hogy rövid a keret. EgyTroym írta: ↑2024.04.13. 23:15:02hülyén hangzik majd gondolom sokaknak, de szerintem ezzel a csapattal nyerni ma nagyobb fegyvertény, mint a szerdai meccs volt. Olyan volt ma, mintha a cserejátékosaink kb 90 percet nyomtak volna (szinte kettős) emberhátrányban és nyertek.
Egyszerűen botrány volt ma minimum 3 ember, de valahogy a többiek hozták a meccset. Nagy gratula!!!
Nyilván izgalmasabb lenne a vége, de úgy gondolom, annyira nem pukkadnának ki, hogy a maradék 5 pont előnyüket is leadnák. Persze jó lenne győzni, mert egy Klasszikust megnyerni mindig nagy öröm, és legalább lenne rajtuk nyomás. De még van hét, addigra kiderül az is, hogy melyik csapat marad életben a BL-ben.Bob_Marley írta: ↑2024.04.13. 23:16:04
Nem emlékszem már rá,de úgy rémlik akkor 10-rol jöttünk fel 7-re, nem mindegy azért. És ráadásul most a Bl-ben is nehezebb a dolguk mint akkor. 5 pont az két meccs,az nagyon keveske hibazasi lehetőség. És egy esetleges 5 pontra zarkozas ahhoz is lehetőséget teremtene,hogy még talán az utolsó héten,vagy heteken is legyen esélyünk. Nagyon kell a győzelem,továbbra is bízok benne megtudjuk szerezni a bajnoki címet. Mindennél fontosabb nálam mindig is a Liga cím,és annal jobb fricska nem is lehetne ha a végén orozzuk el a nagy füles kupát.
Az a fricska soha nem működött azokban az években, amikor bl-t nyernek. Emlékezz vissza azokra az évekre, mennyire semmibe vették akár az itteni szurkolók is a bajnoki címet. Megfricskázni azzal tudjuk őket, ha továbbmegyünk a bl-ben, mint ők, esetleg meg is nyerjük, amire szerencsére minden esélyünk megvan!Bob_Marley írta: ↑2024.04.13. 23:16:04Nagyon kell a győzelem,továbbra is bízok benne megtudjuk szerezni a bajnoki címet. Mindennél fontosabb nálam mindig is a Liga cím,és annal jobb fricska nem is lehetne ha a végén orozzuk el a nagy füles kupát.
Azért szerdán is kemény volt a PSG ellen nyerni egy 16 és egy 17 évessel a pályán idegenbenTroym írta: ↑2024.04.13. 23:15:02hülyén hangzik majd gondolom sokaknak, de szerintem ezzel a csapattal nyerni ma nagyobb fegyvertény, mint a szerdai meccs volt. Olyan volt ma, mintha a cserejátékosaink kb 90 percet nyomtak volna (szinte kettős) emberhátrányban és nyertek.
Egyszerűen botrány volt ma minimum 3 ember, de valahogy a többiek hozták a meccset. Nagy gratula!!!
Azért szerdán is kemény volt a PSG ellen nyerni egy 16 és egy 17 évessel a pályánTroym írta: ↑2024.04.13. 23:15:02hülyén hangzik majd gondolom sokaknak, de szerintem ezzel a csapattal nyerni ma nagyobb fegyvertény, mint a szerdai meccs volt. Olyan volt ma, mintha a cserejátékosaink kb 90 percet nyomtak volna (szinte kettős) emberhátrányban és nyertek.
Nem emlékszem már rá,de úgy rémlik akkor 10-rol jöttünk fel 7-re, nem mindegy azért. És ráadásul most a Bl-ben is nehezebb a dolguk mint akkor. 5 pont az két meccs,az nagyon keveske hibazasi lehetőség. És egy esetleges 5 pontra zarkozas ahhoz is lehetőséget teremtene,hogy még talán az utolsó héten,vagy heteken is legyen esélyünk. Nagyon kell a győzelem,továbbra is bízok benne megtudjuk szerezni a bajnoki címet. Mindennél fontosabb nálam mindig is a Liga cím,és annal jobb fricska nem is lehetne ha a végén orozzuk el a nagy füles kupát.LG írta: ↑2024.04.13. 22:58:40Amikor 4-0-ra vertük őket 2 éve, az sem fogta meg őket, utána rendezték a sorokat, behúzták a Ligát és a BL-t is.Bob_Marley írta: ↑2024.04.13. 22:56:07
Következik a RM,most tényleg a döntők döntője lehet. Egy esetleges győzelem úgy érzem megfogna őket,minket is jó időre taccsra vágott az őszi utolsó perces gól. Ha döntetlen vagy veszítünk,akkor nyilván tényleg én is úgy gondolom minden elszáll. De erre gondolni sem szabad, lehet győzni Madridban is.
Amikor 4-0-ra vertük őket 2 éve, az sem fogta meg őket, utána rendezték a sorokat, behúzták a Ligát és a BL-t is.Bob_Marley írta: ↑2024.04.13. 22:56:07
Következik a RM,most tényleg a döntők döntője lehet. Egy esetleges győzelem úgy érzem megfogna őket,minket is jó időre taccsra vágott az őszi utolsó perces gól. Ha döntetlen vagy veszítünk,akkor nyilván tényleg én is úgy gondolom minden elszáll. De erre gondolni sem szabad, lehet győzni Madridban is.
Romeu helyett bedobnék egy kölyköt végre középre lesz ami lesz alapon, Romeunál rosszabb nem lehet. Vagy ha nem, akkor az általad jelzetthez képest Christ tenném fel, Inigo meg oké, hogy 2. ballábas, de attól még őt tenném hátra.FcBarcelona1 írta: ↑2024.04.12. 18:02:59Kezdőm holnap ez lenne:
Stegen
Fort-Christensen-Faye-Alonso
Romeu
Roberto-Fermin
Ferran-Roque-Felix
Jó lenne a Clasico előtt nem veszíteni pontokat, hogy matematikailag maradjon esély, de a BL sokkal fontosabb, így, hogy 8 pont a hátrány a bajnoksátban. Max ha kell, lehet erősíteni a csapatot a második félidőben.