2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Múltkori 200 millás ajánlathoz képest, vagy a mostanin értéken számolva, ami 15 milliót jelentene
Én sem repesnék az örömtől, ha Marquez érkezne, de egy pozitívuma lehetne. Az utánpótlásban jelenleg közel annyi igazán tehetséges, sokra hivatott játékos van, mint az "aranygeneráció" idejében. És talán ő az aki a legbátrabban nyúl a fiatalabb korosztályhoz is. 16 éves Cubarsi (igaz Mbacké vagy Fayé hiányában) kezdő játékos lett, habár könnyen lehet, hogy kis idővel az előbbit kiszorította volna, Bernal még jóval fiatalabb volt, amikor beugrott Casádó pótlására ( vele akár egy hiányposzt is megoldódhat) és stabilan meg is ragadt, Fort is épp 17 lett, amikor kezdőjátékossá vált, Guille Fernandez 15 évesen kap már rendszeresen lehetőséget, Darvichból is 10 (12) meccs óta zsinórban pályán van ha nem is mindig kezdőkent, Fayé szinte 100 %, hogy jövőre A-csapatos és lehetne folytatni a sort.Kovbal88 írta: ↑2024.04.19. 09:14:08Nevetségesnek tartom, hogy már Marquez-t akarják edzőnek. Eddig kétszer jött be, a házon belüli megoldás, Xavi és Pep esetében. De már, LE is meglopott minket, volt egy BL győzelem, aztán semmi. A házon belüli megoldásnak egyetlen egy előnye van, hogy elküldés esetén könnyebb vele megegyezni, mint egy zsoldos edzővel. Mint amilyen Murinho.
Ebben nagyjából egyetértek, igazából azt sajnálom, hogy egy döntő teljesen reálisnak tűnt, főleg a párizsi meccs után, ahol akár a Bayern, akár a Reál ellen is meg lett volna az esély. Egy meccs az teljesen lutri, főleg, ha a Bayernt kapjuk, akik nem is olyan acélosak és elég hektikusak idén, viszont még ha nem is húzzuk be, egy döntő magában hatalmas eredmény lett volna és mindenképpen pozitív szezon. Engem ez idegesít legjobban.Kovbal88 írta: ↑2024.04.19. 09:14:08Legjobb lenne, ha Xavi maradna spanyolban nincsenek rossz eredményei, az idei kupa kiesés és a bajnokság is írható a rövid csapat számlájára. Meglátjuk mi lesz. Az idei Bl szereplés után, megjött az étvágyam, hogy végre mi is felemelhessük újra a kupát. A Psg idegenben való legyőzése és a Real, City kiütése után, nem is tűnik már olyan lehetetlennek megnyerni.
Azért bőven több volt mint fél év, ha pedig a Reaált, Ancelottit dicsérjük, hogy milyen eredményeket ért el, a miénknél sokkal gyengébb, nézhetetlenebb játékkal, akkor nem értem, mi a probléma Xavival.Subinho írta: ↑2024.04.19. 09:58:50Sztem Xavi ne maradjon. Ebben a cirka 3 évben volt egy jó fél éve. Lehet megnyertük tavaly a bajnokságot, idén meglesz a 2. hely, de ezek a nézhetetlen, unalmas meccsek, amiket a bajnokság megnyerésekor is nyomtunk ezekkel az 1-0-ákkal... Konkrétan elveszítettem az érdeklődésem, mostanában nem is nagyon nézem meg a meccseket, vagy ha igen, elkapcsolom. A BL meccset sem néztem, egyszerűen nem bíztam benne, jól is tettem, megint egy csalódás.
LE meglopott minket? 3 év alatt azért az első 2 - 2 és fél évben nagyon jó játékot láthattunk tőle. Nekem nagyon tetszett akkor a csapat! Uccsó éve valóban nem volt már olyan jó, de Xavival most jobb??
Nem érzem én sem, hogy házon belül kellene a megoldás, valami radikális változás kellene, mint pl. Klopp, de ő ugye pihenni akar. Arteta is felmerült, nem lenne rossz, jó kis Arsenal-t csinált, de nem tudom, nem lenne-e nagy a kabát. Azért lássuk be az Arsenal-nál nem ilyen elvárások vannak. Meglegyen a BL indulás, harcban legyenek a bajnokságért, minél tovább jussanak a BL-ben. Mondjuk reálisan nálunk is ez lenne elvárható, de itt mindig az az elvárás, hogy 3 kupa (de legalább 2) legyen.
Én személy szerint nem is lennék csalódott, ha nem nyernénk meg a Ligát, de végre élvezhető, jó meccseket láthassak, mert akárhogy is nézzük, ez még mindig a szórakoztatásról szól.
Vigyázz, lehagytad a szaudi szotyi kupát Xavinálcsababarca írta: ↑2024.04.19. 10:21:58Mármint LE nyert két ligát, 3 kupát, és egy BL-t, három szezon alatt.
Xavi egy bajnokságot.
Értem, hogy nem ugyanazok a körülmények, de ne mondjuk már Xavira, hogy bevált, ha LE-re meg azt mondjuk, hogy nem vált be.
Sztem Xavi ne maradjon. Ebben a cirka 3 évben volt egy jó fél éve. Lehet megnyertük tavaly a bajnokságot, idén meglesz a 2. hely, de ezek a nézhetetlen, unalmas meccsek, amiket a bajnokság megnyerésekor is nyomtunk ezekkel az 1-0-ákkal... Konkrétan elveszítettem az érdeklődésem, mostanában nem is nagyon nézem meg a meccseket, vagy ha igen, elkapcsolom. A BL meccset sem néztem, egyszerűen nem bíztam benne, jól is tettem, megint egy csalódás.Kovbal88 írta: ↑2024.04.19. 09:14:08Nevetségesnek tartom, hogy már Marquez-t akarják edzőnek. Eddig kétszer jött be, a házon belüli megoldás, Xavi és Pep esetében. De már, LE is meglopott minket, volt egy BL győzelem, aztán semmi. A házon belüli megoldásnak egyetlen egy előnye van, hogy elküldés esetén könnyebb vele megegyezni, mint egy zsoldos edzővel. Mint amilyen Murinho.
Legjobb lenne, ha Xavi maradna spanyolban nincsenek rossz eredményei, az idei kupa kiesés és a bajnokság is írható a rövid csapat számlájára. Meglátjuk mi lesz. Az idei Bl szereplés után, megjött az étvágyam, hogy végre mi is felemelhessük újra a kupát. A Psg idegenben való legyőzése és a Real, City kiütése után, nem is tűnik már olyan lehetetlennek megnyerni.
1-1re akkor jutunk, ha eladunk 1 vagy 2 nagyobb értékű játékost. Szerintem simán megugorható lenne egy DJ - Rabiot váltás, mert utóbbi meg ingyen lenne és szerintem beleférne a bérkeretbe is.
Hasonlóan látom. Nagyon jó játékos alapvetően, de itt egyrészt csak részben jönnek ki az előnyei, és sokba kerül, hogy itt van. Adott esetben szerintem megérné beáldozni egy erősítésért, de nyilván nem úgy, hogy az érte kapott pénz 25 vagy 50 százalékát költhetjük el. Csak 1:1-nél.NovaProspekt írta: ↑2024.04.19. 09:07:11Az oké, de De Jong fizuja még a Barto-érából maradt ránk, és talán a legmagasabb a csapatban. Egy Guido Rodríguez kötve hiszem, hogy ennyit ki tudna nálunk alkudni. De Jongból egy normális edző szerintem sokat ki tudna hozni. Ő egy box-to-box középpályás, aki nagy sebességgel tudja cipelni a lasztit előre. Szerintem egy PL-ben vagy Bundásban jobban tudná kamatoztatni az erősségeit, mint itt, ahol hétről-hétre catenaccio-zó spanyol csapatok ellen játszunk.
Az oké, de De Jong fizuja még a Barto-érából maradt ránk, és talán a legmagasabb a csapatban. Egy Guido Rodríguez kötve hiszem, hogy ennyit ki tudna nálunk alkudni. De Jongból egy normális edző szerintem sokat ki tudna hozni. Ő egy box-to-box középpályás, aki nagy sebességgel tudja cipelni a lasztit előre. Szerintem egy PL-ben vagy Bundásban jobban tudná kamatoztatni az erősségeit, mint itt, ahol hétről-hétre catenaccio-zó spanyol csapatok ellen játszunk.
Fizetést az új játékosoknak is kell adni.NovaProspekt írta: ↑2024.04.19. 08:48:42Sokáig én is ragaszkodtam De Jonghoz, de mostmár arra hajlok én is, hogy el kellene adni, ha kell a lé a klubnak (plusz a fizuja is kikerülne a könyvelésből).
Kb. két éve folyamatosak az eligazolásáról szóló hírek, függetlenül a játékától. Araujo, de Jong, Raphinha, most már Pedri is, ők azok, akik folyamatosan, megállás nélkül el akarnak igazolni, vagy el kell, hogy igazoljanak.NovaProspekt írta: ↑2024.04.19. 08:48:42Araújo-t viszont semmiképp nem tenném pénzzé, hiába jöttek most ilyen pletyók a neten, nyilván a hibája fényében.
Egy álom kategória lenne, de kb 150 millió az ára.Rewolution5 írta: ↑2024.04.18. 10:50:48Esett már szó itt Rodri-ról?
Csak komolyabb tétmeccseken követem a Cityt, de benne még nem csalódtam.
Fizikálisan erős, nem csak hátrafele, de előrefele is megtudja a labdát tartani. ill megindulni. Ez mellé még technikás, és kapura is veszélyesen tud érkezni. Ráadásul spanyol, és jó korban van. Vélemények? Persze un-real kategória, de simán megnézném mit tudna nálunk.
Így van, azért csak megverték a PSG-t idegenben, ami szerintem bárhogy nézzük eredménynek számít. Nyáron erősíteni kell és menni tovább. Pedri meg lehet nem tökéletes 90 percre, de 60 ra igen. Sokkal jobb a helyzet mint a 8:2 után voltRdinho10 írta: ↑2024.04.17. 13:47:22De Jong,ha mashol szaladgalna,minden penzt megadnank erte..akarkit igazolunk,nalunk egyszeruen elfelejtenek focizni.Ezzel kene valamit kezdeni,mert szvsz De Jong a legjobb kps unk meg igy is. A 40kg kpt kene inkabb kukazni,mert soha az eletben nem fogunk szintet lepni veluk.Pedri a kapuig nem tud elloni egy labdat,meg a kozepszeru Vitinha is kepes volt tegnap(is).Nalam Pedri,Romeu fixen menne.De Jong,Gundogan es melle egy baszo vkp kene.Fermin,Gavi cserenek jok.
Matematikailag lehet, hogy így van és az is lehet, hogy a legpiacképesebb (de Jong), de talán az sem elhanyagolható, hogy amennyire piacképes, annyival nem képes hozzátenni a középpályánkhoz.
Araujo becsődölt, de kb ez volt az első ilyen eset, hátán vitte a csapatot 2-3 évig.Faramuci69 írta: ↑2024.04.17. 12:01:38Tegnap egyértelműen kiderült, hogy nincs nélkülözhetetlen játékosunk. Araujo??? Csődöt mondott. Vinnék 100 milláért?
Nem linkelem, mert fölöslegesnek tartom, hiszen a La Liga is folyamatosan mást követel az 1az1-hez, de a MD szerint 100 millió kellene hozzá. Ezt De Jong eladásával és egyéb játékosok értékesítésével el lehetne érni. Nekem a jelenlegi keretben az egyik kedvenc játékosom, de kicsit Dembele érzetem van vele is. Nagyon jó játékos, de egyszerűen valamiért nem illik ide. Itt van évek óta, de sem védekezésben, sem támadásban nem kiemelkedő. Emellett túl sokat keres, írom úgy, hogy ezért én nem ítélem el, túl magas alapbért kapott, lemondott a fizetéséről, amikor mások nem, most törlesztjük, ahogy másokét is, akik már itt sincsenek. Éppen ezért biztosan nem fog távozni, de ha mégis, elvileg 40 milliós bér szabadul fel, aminek 20+ (a fizetése több, mint a bértömeg 5%-a) millió beilleszthető. Ez 2 minőségi játékos bére (Pedri, Christensen, Araujo stb.), a maradékból pedig ha jók leszünk az FFP-ben, egy minőségi támadó bére, ha Lewy távozik.