Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Abban bízunk, hogy fizikálisan sokkal előrébb tartunk a sérülésből felépülő De Jong és a 34 éves Gündogannal, mint ők a 34 éves Kroossal és Modriccal, vagy hogy a világ legnagyobb focirangadóján motiválatlan valaki?
Na igen. Vagy épp god modeban folytatja, mert végső soron ha valaki, akkor ő nyugodtan mondhatja, hogy egyáltalán nem az ő sara a kiesés. Emiatt lehet, hogy ő lesz a legkevésbé megviselve a dologtól.
Legerősebb kezdő szerintem is, jelenleg a Gündogan vagy Pedri kérdés se igazán kérdés sajnos.
És ettől most a madrid nem lehet fáradt? Ha te az vagy,én nem lehetek?kmb írta: ↑2024.04.21. 17:30:45Mindenhol azt hallom hogy így még úgy fáradt a Madrid,az eszükbe se jut hogy a meccs döntő részében emberhátrányba játszottunk eredmenykenyszerben,ami rengeteget vesz ki egy csapatból.A klaszikok előtt általában mindig a Barszanak volt kevesebb pihenőideje,de akkor ez nem számított.Most fordítva van,és és most ndrn madridi ezzel jön elő.
Alapvetően ez a valószínűbb, viszont benne van a pakliban, hogy a Realnak kevésbé fontos ez a meccs. Ha kikapnak 6 fordulóra lesz még 5 pont előnyük, 9 nap múlva már elődöntő a Bayern ellen idegenben (közben még egy Soci meccs). Egy döntetlen már több mint jó eredmény, ha marad a 8 pont már szinte biztos, hogy eldőlt a bajnokság. Amellett szerdán már a fél csapat alig tudott lépni, lehúztak egy hosszabbításos meccset, Bellingham is annyira kész volt, hogy egy keresztlabdát sem tudott már adni.Saviola írta: ↑2024.04.21. 09:21:16Nem sok esélyt adok magunknak mára, úgy érzem, minden szempontból lezárul ma a szezon számunkra.
A madrid hatalmas önbizalommal érkezik a hétközi sikert követően, mi pedig még mélyebben vagyunk mentálisan, mint korábban, a keddi zakó után.
Tisztességes helytállásnak már örülnék.
Nagyon sokan írják rosszul a nevét, sőt, sokszor még a kommentátorok (akár az angolok-spanyolok is néha) is Lamalt mondanak, ő amúgy Yamal.Yokozuna írta: ↑2024.04.21. 14:57:32Illene visszavágni a hazai vereségért. Nagyon nem jól néz ki egy idény két real győzelemmel. Ha ez pedig megzavarná őket egy kicsit, akkor még bármi lehet a hátralévő meccseken. Csak Xavinak kéne lehiggadni végre. Távozzon méltóságteljesen, emelt fővel.
A taktikát illetően én Lewát csodafegyverként a padon hagynám, és Lamal oldalán eröltetném a támadásokat. Elfelejteném Araújot jobbhátvédben. Hagyni kell őket hadd jöjjenek, aztán játsszuk mi a kontra focit, főként a jobb oldalon.
Alig birtak a nyomast???? Nekem nem ez jott le, hanem epp az ellenkezoje. Halal nyugodtan vedekeztek vegig 120 percet, a bekapott goltol se zuhantak meg.Bob_Marley írta: ↑2024.04.18. 15:07:47Nekünk ugyanúgy kulcsmeccs, és nagyon bízok a sracokban. A tegnapi jó lecke volt,mit kell csinálni ellenuk. Vegyük le hogy végül tovabbmentek,de a nyomást alig bírták. Ha nyerünk akkor szerintem utolsó fordulóban fog eldőlni. Ha veszítünk rájuk jönnek hátulról és mentálisan egy kiesés és utána vereség a kalsszikuson,nagyon megtorhet minket. Nem hiába érzem hetek óta,hogy óriási kulcsmeccs,sokkal fontosabbnak ítélem mint a keddit,mert lehet csak a túlzott optimizmus,de én érzem hogy még meglehet a bajnoki cím,ami a legfontosabb és ha megy is Xavi, gyönyörű búcsú lehetne.
0-4, 1-4... Az utóbbi három meccs összesítése 2-10 a javukra.
Legyen igazad!ab1daL írta: ↑2024.04.18. 12:36:01Mondjuk lehet itt is kereshető a mentális probléma. Rendre az utóbbi klasszikusok előtt nagyon sokan ezt írjátok, hogy atayég, mi lesz, esélytelenek vagyunk, kitömnek minket, stb. Ebből tény, volt 2-3 ilyen, de rendre vagy vertük őket, vagy teljesen kiegyenlített meccsek voltak. Szerencsére a srácok talán nem mindig ilyen lelki állapotban várják a meccseiket, mint ahogy számos szurkoló. Nyilván, esélyesebb a Madrid, ezen nincs mit tagadni, de így várni egy rangadót, hogy csak ki ne tömjenek, nem reális. A Real sose tudott minket porrá verni, ellenben amikor mi voltunk a csúcson, megtörtént párszor. Sose nyertek 5-0-ra, 2-6-ra, stb.