2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Abszolút, például a PSG-odavágót nagy nyomás alatt is hibátlanul hozta le. Tegnap szerintem egy kicsit az első gólban is benne volt, a sikertelen lesreállítás (Kounde beragadása) után, ahelyett, hogy rohant volna vissza, megint elkezdett integetni a partjelző felé, amivel el is veszítette az esélyét annak, hogy utolérje a csatárt.ElBartimaeus írta: ↑2024.04.29. 23:31:46játszott ő kifejezetten jól azután, hogy lekerült róla a maszk… Puyol se volt mindig jó, mégis klasszis, korszakos védő volt visszatekintve.
A tökéletes időrendi sorrended olvasása közben jutott eszembe az eredeti gondolatom és posztom is ezzel a témával kapcsolatban. Ez így szólt: nagyon nincs rendben ez az öltöző a fejekben.
Persze egy bizonyos pontig, egy bizonyos helyzetben. De sehova, vagyis semmi jó helyre nem vezet, ha a csapattársad hibáját elemezgeted a sajtón keresztül. És az se, ha indulatból visszaüzennéd, hogy az anyukájának adjon védekezési tanácsokat, meg esetleg adhatnál egy ovifocis edző telefonszámát, ahol esetleg segíthetnek megtanulni az alapvető labdakezelést.Peter írta: ↑2024.04.19. 03:17:28
..
Szerintem azért nem irreális elvárás hallani tőlük, hogy mire gondolnak, mert vannak szurkolók akik szeretnének többet megtudni arról, kinek is szurkolnak valójában. Nyilván a pálya az első, de valójában minden játékos saját magát viszi fel a pályára hétről hétre és meccsről meccsre.
..
Hát, szerintem kicsit sunyi módon, de igen, a nyakába varrja. Vagyis ugye itt Araujo előtt volt két fontos nyilatkozat és ezek egymást erősítették.Peter írta: ↑2024.04.19. 03:17:28Gündogan egy szóval sem Araujo nyakába varrja a vereséget, hanem tényszerűen elmagyarázza a dolgokat, majd a következményt, hogy az ilyen hiba megöli a játékodat. Igen, másképp kell játszani emberhátrányban, amiből viszont egyáltalán nem törvényszerűen zakónak kellene következnie.
Amennyiben nem ismered a magyar helyesírás szabályait, akkor addig ne írjál kérlek a fórumra. Minimális erősfeszítést tegyél már, ha kommentelni próbálsz egy országos fórumon, nem a családtagodnak írogatsz messengeren. Esetleg az is opció, ha megszólítottól kérsz segítséget ennek előmozdítására, úgy tudom Csaba tanár.Deluigi írta: ↑2024.04.19. 14:15:32csaba &co
most azt szeretnetek, hogy essen ossze lelkileg annyira, hogy fel evig hasznalhatatlan jatekos legyen?
inkabb oruljunk, hogy tul van rajta es vegzi a dolgat, mintha mi sem tortent volna
a bocsanatkeres ott van a szovegben, csak eppen nem azt emelik ki az ujsagirok
Legalább egy nevet írnál le egyszer nagy betűvel.Deluigi írta: ↑2024.04.19. 14:15:32csaba &co
most azt szeretnetek, hogy essen ossze lelkileg annyira, hogy fel evig hasznalhatatlan jatekos legyen?
inkabb oruljunk, hogy tul van rajta es vegzi a dolgat, mintha mi sem tortent volna
a bocsanatkeres ott van a szovegben, csak eppen nem azt emelik ki az ujsagirok
bence0330 írta: ↑2024.04.19. 14:08:23
Igen, ez igaz. De meg is lehet fordítani a dolgot: ha egy támadó kihagy egy ziccert (nagy helyzetet, és most nem is csak Gündoganéra gondolok, maradjunk annyiban, hogy Lewy és Gündo együtt kihagyott egy gólnyi helyzetet), az konkrétan mínusz egy gól az eredményjelzőn.
Igen, ez igaz. De meg is lehet fordítani a dolgot: ha egy támadó kihagy egy ziccert (nagy helyzetet, és most nem is csak Gündoganéra gondolok, maradjunk annyiban, hogy Lewy és Gündo együtt kihagyott egy gólnyi helyzetet), az konkrétan mínusz egy gól az eredményjelzőn. A védő kiállítása nem az. Mindkettő el tud sülni bárhogy, van, hogy a kiállítás jobb, mint egy bekapott/meg nem rúgott gól, millió tényezőtől függ. Mindkét oldalról lehet nézni, de szinte csak a védő van elővéve, legalábbis 1-1 hiba esetén mindenképp, a csatárnak sokáig stabilan bénáznia kell hozzá az egy meccsen kihagyott helyzetre senki nem emlékszik, talán Dembélé liverpooli esete az egyetlen, amit felemlegettek egy darabig, de vele eleve komoly ellenérzései voltak a többségnek. Tudom, nem is rád gondoltam ez eladásnál, csak a kettősmércénél általánosságban, mint szemléltetés a hozzáállásban, legalábbis amit látok.
Nem hiszem, hogy ez akkora arcosságra vallana. Igazából nem mondott valótlant csak ki van emelve az félmondat.LG írta: ↑2024.04.19. 08:25:01Elsősorban nem a hiba miatt kritizáltuk többen, hanem a nyilatkozata után. Én nem azt vártam tőle, hogy kérjen bocsánatot, hiszen ez benne van, aki dolgozik, hibázik. De hogy még pökhendien neki álljon feljebb, az elég nárcisztikusz személyiségre utal. Főleg, hogy nem ez volt az első ilyen arcoskodása, pl. a Bayern érdeklődésére is sikerült odaböfögnie egy nagyot, aztán mégis a bajorok vannak ott a 4 között ismét. Az sem igaz, hogy a szezonban ez volt az első gyenge meccse, mert a szezon nagy részében gyengén teljesített, csak szent tehénként sokszor nem kapta meg a kritikát.
Ő is azok közé tartozik, aki nagy elhitte magáról, hogy valaki, ami részben igaz is, de egyelőre nagyobb az arc, mint a tudás. És ez eléggé jellemzi a klubot általánosan is. A sikerek idején elszaladt velünk a ló, és azóta sem sikerült újra alázatot tanulni.
Áthozom ide.bence0330 írta: ↑2024.04.19. 10:56:08
+ Oké hogy nem ugyanaz, de pont itt van egy kettős mérce ugye a védővel és a támadóval, ha a védő egyet hibázik, már adjuk el, a támadó meg bármennyit hibázik, ilyen savat legalábbis nem kap.
Plusz ez már Araujo topik lenne, de ő 3 évig attól volt az egyik (szerintem konkrétan A) legjobb játékosunk, és a világ talán legjobb védője, hogy mindig a határon mozgott az agresszivitásával, de még épp a határ innenső oldalán. Egy ilyen játékosnak szerintem a legrosszabb dolog, ha elveszed az önbizalmát, és mondod, hogy ilyet többet ne csináljon, csak azért, mert egyszer egy szezonban túllőtt a célon, mert lehet több gólt kapunk belőle a pályafutása során, ha visszavesz.
Szóval aki nem kezdi rakni a máglyát alatta, az mind szemüvegen keresztül látja a világot.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.04.19. 12:44:40Tűpontos! Hasonlóan gondolom és írtam pár napja, minden esetre jó tudni, hogy más sem szemüvegen át nézni a történéseket.
Tűpontos! Hasonlóan gondolom és írtam pár napja, minden esetre jó tudni, hogy más sem szemüvegen át nézni a történéseket.LG írta: ↑2024.04.19. 08:25:01Elsősorban nem a hiba miatt kritizáltuk többen, hanem a nyilatkozata után. Én nem azt vártam tőle, hogy kérjen bocsánatot, hiszen ez benne van, aki dolgozik, hibázik. De hogy még pökhendien neki álljon feljebb, az elég nárcisztikusz személyiségre utal. Főleg, hogy nem ez volt az első ilyen arcoskodása, pl. a Bayern érdeklődésére is sikerült odaböfögnie egy nagyot, aztán mégis a bajorok vannak ott a 4 között ismét. Az sem igaz, hogy a szezonban ez volt az első gyenge meccse, mert a szezon nagy részében gyengén teljesített, csak szent tehénként sokszor nem kapta meg a kritikát.
Ő is azok közé tartozik, aki nagy elhitte magáról, hogy valaki, ami részben igaz is, de egyelőre nagyobb az arc, mint a tudás. És ez eléggé jellemzi a klubot általánosan is. A sikerek idején elszaladt velünk a ló, és azóta sem sikerült újra alázatot tanulni.
Ilyensmit kb csak mond, aki eleteben max PS-en focizott.
1) Nem vagyunk klasszis csapat.
Épp a másik mondatban írtam egy mondatot erről, tökéletesen egyetértek (kivéve a bírós résszel, erre nem lehetett nem pirosat adni, fekete-fehér a szabály)
Ezt fordítsd már le, hogy mi a - és a +?
Máshogy látom. Araujo egy középcsapatban a védelem vezére lehet, egy-két hibája elfigadható, mert mindent nem oldhat meg ő sem. Egy fegyelmezett focit játszó klasszis csapatban viszont a pluszai egy részére nincs szükség, a minuszai nem elfogadhatóak.