2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Miért mondod, csak 10 éve volt az utolsó nemzetközi kupadöntő, azóta 2 év alatt egy EL sem sikerült.bence0330 írta: ↑2024.04.22. 22:08:18Mit értesz kapkodás alatt? A legtöbb klub ilyen érvrendszerrel hoz edzőt, ha tud. BL-győztesek, és nem kell nekik 3 év, csak fél-1. Vagy miért lenne elhamarkodott egy Flick vagy Tuchel leigazolása mondjuk Marquezzel szemben? Jelenleg szerintem sürgősen magabiztosság kéne a csapatnak, azt egy ilyen edzővel van a legtöbb esély összehozni, szerintem.
Mit értesz kapkodás alatt? A legtöbb klub ilyen érvrendszerrel hoz edzőt, ha tud. BL-győztesek, és nem kell nekik 3 év, csak fél-1. Vagy miért lenne elhamarkodott egy Flick vagy Tuchel leigazolása mondjuk Marquezzel szemben? Jelenleg szerintem sürgősen magabiztosság kéne a csapatnak, azt egy ilyen edzővel van a legtöbb esély összehozni, szerintem.
Nem is azt mondtam, hogy ne figyelne. Csak ami időt és energiát eléget azzal hogy felcseszi magát a bírók miatt, azt belerakná a meccsbe, és akkor talán nem 20 perccel azután cserélne, hogy már mindenki látja a nem működő elemeket.
Gyorstalpaló a BL-győzelemért? Semmi sem indokolja a kapkodást, ami miatt Laportának bele kellene mennie egy ilyen elhamarkodott szerződtetésbe.
A világ top10-20 egyik klubja edzőt keres, ahol mellesleg a csomag része nem egy ronda angol iparváros ködös, esős idővel, hanem Európa és a világ egyik legszebb városa. A bajnokság kb 3 szereplős, tehát BL kb megvan és mégiscsak 5 BL győzelem csücsül a vitrinben.
Ja, itt nem is a bérére gondoltam, hanem hogy jönni akarjon (mert talán sportszakmailag tényleg nem a világ legvonzóbb hely jelenleg, de név alapján mégiscsak...).Troym írta: ↑2024.04.22. 21:34:35Minimum 20-30 komolyabb edző simán belefér Xavi bérkeretébe. Jelenleg a cikkek szerint 8.5 millió Xavi bére + 4.5 a stábé. Kizárt, hogy ennyiért ne lehetne találni edzőt. Megnéztem kb 10-15. legmagasabb fizetés edzők közt.bence0330 írta: ↑2024.04.22. 21:29:54Én azért nem vágom a dolgot, mert kizárt dolognak tartom, hogy ne lenne legalább 3 top (mondjuk Conceicao szinttől felfelé) edző, aki ne jönne ide csapot-papot otthagyva, megtiszteltetésből. Nem fillérekért, de nem csúcs sztárgázsiért. Ezt kéne Laportának kiaknáznia. Mint ahogy még mindig vannak igazi elit játékosok, akik ide szeretnének jönni. Erős még mindig a húzóerőnk. Azt meg elhiszem Xavinak, hogy kölcsönös lenne a szerződésbontás.
Az, hogy odaszól a bírónak, és meccs után miket nyilatkozik, szerintem indifferens abból a szempontból, hogy meccs közben figyel-e a játékosokra.
Minimum 20-30 komolyabb edző simán belefér Xavi bérkeretébe. Jelenleg a cikkek szerint 8.5 millió Xavi bére + 4.5 a stábé. Kizárt, hogy ennyiért ne lehetne találni edzőt. Megnéztem kb 10-15. legmagasabb fizetés edzők közt.bence0330 írta: ↑2024.04.22. 21:29:54Én azért nem vágom a dolgot, mert kizárt dolognak tartom, hogy ne lenne legalább 3 top (mondjuk Conceicao szinttől felfelé) edző, aki ne jönne ide csapot-papot otthagyva, megtiszteltetésből. Nem fillérekért, de nem csúcs sztárgázsiért. Ezt kéne Laportának kiaknáznia. Mint ahogy még mindig vannak igazi elit játékosok, akik ide szeretnének jönni. Erős még mindig a húzóerőnk. Azt meg elhiszem Xavinak, hogy kölcsönös lenne a szerződésbontás.
Rijkaard meg BL-t nyert, Antic meg megmentette a csapatot, Setien meg megbukott.
Létezik a két véglet közt is világ.
Valverdével meg az volt a baj, hogy egész meccsen meg se szólal.
Ha nem lenne idegbeteg már egy ideje, és nem jelentette volna be a távozását, akkor én is azt mondanám, hogy maradjon. Így viszont elfogadhatatlan számomra. Ha marad, szerintem csak idő kérdése, hogy mikor gyűjt be egy szép hosszú eltiltást az ámokfutásai miatt, másrészt szerintem ne csinájon segget a szájából.NovaProspekt írta: ↑2024.04.22. 19:11:50Én is így látom, holott már vagy 1 éve ágálok ellene. De nagyon úgy fest, hogy ha nem ő lesz, akkor jön egy újabb zsákbamacska, aki "ismeri a klubot".Barcahun írta: ↑2024.04.22. 18:01:22Üdvözölendő szerintem Xavi marasztalása, neki és a csapatnak is évek kellenek, amíg ténylegesen BL és ilyen Reál mellett La Liga esélyesek leszümnk, addig meg sokkal jobb választás nincs a piacon, akkor meg miért ne maradna, mindenki el tudja taktikázni magát és más se biztos csodát csinál 10n évesekkel. Ha lenne reális esély (pénz) sztár edzőre és keretre nyilván mást mondanánk.
Na igen, ez a bírózós vergődés elég gáz mindkettejüktől.davi10 írta: ↑2024.04.22. 19:26:27Szerintem azzal már előrébb lennénk, ha valaki olyan jönne, aki nem állíttatja folyamatosan ki magát és aki a bírók helyett a meccsel és a játékosaival van elfoglalva. Senkinek nem jó ez a folyamatos bírókra mutogatás, és ebből a szempontból nemhogy nem fejlődött Xavi, de romlott is. Nagyon stresszes meló ez, Koeman is azóta ezt emlegeti, Xavi-nak se éri meg ebbe tönkretennie magát, és az látszik, hogy rengeteg helyzetet nem tud kezelni.
Laporta ismét túltolta a biciklit a mai vergődésével, ha ezek után marad Xavi, nálam az azt jelenti, hogy nem tudunk nála jobbat hozni, pedig volt fél év számbavenni a jelölteket. Nekem néhany hülyeségén kívül nincs nagy gondom Laporta-val, de ha az idei szezon után marasztalja Xavi-t, azzal saját magát lőné tökön.
Ezt én sem értem egyébként. Pláne hogy most itt van Flick, nincs szerződve senkivel, és a hírek szerint jönne is, tanul spanyolul, stb. Nem hiszem, hogy olyan óriási fizut kérne.Sinya22 írta: ↑2024.04.22. 19:31:53Sokadszorra olvasok olyat, hogy nincs pénzünk edzőre. Mennyibe kerül egy sztáredző? Kerül annyiba, mint amennyit kidobtunk "csapatépítés" terén az elmúlt években? Ott ül a padon Victor Roque, megvettük több tíz millió euróért úgy, hogy nem játszott Európában, teljesen lutri. Egyelőre semmi értékelhető percet nem játszott, azt se tudjuk, egyáltalán vele tudunk-e számolni hosszú távon, vagy olyan lesz mint a sok brazil sztárunk korábban. Ez egy példa, de nekem senki ne mondja, hogy nincs pénz edzőre, mert ez hazugság. 15 éve nincs?
Szerintem azzal már előrébb lennénk, ha valaki olyan jönne, aki nem állíttatja folyamatosan ki magát és aki a bírók helyett a meccsel és a játékosaival van elfoglalva. Senkinek nem jó ez a folyamatos bírókra mutogatás, és ebből a szempontból nemhogy nem fejlődött Xavi, de romlott is. Nagyon stresszes meló ez, Koeman is azóta ezt emlegeti, Xavi-nak se éri meg ebbe tönkretennie magát, és az látszik, hogy rengeteg helyzetet nem tud kezelni.NovaProspekt írta: ↑2024.04.22. 19:11:50Én is így látom, holott már vagy 1 éve ágálok ellene. De nagyon úgy fest, hogy ha nem ő lesz, akkor jön egy újabb zsákbamacska, aki "ismeri a klubot".Barcahun írta: ↑2024.04.22. 18:01:22Üdvözölendő szerintem Xavi marasztalása, neki és a csapatnak is évek kellenek, amíg ténylegesen BL és ilyen Reál mellett La Liga esélyesek leszümnk, addig meg sokkal jobb választás nincs a piacon, akkor meg miért ne maradna, mindenki el tudja taktikázni magát és más se biztos csodát csinál 10n évesekkel. Ha lenne reális esély (pénz) sztár edzőre és keretre nyilván mást mondanánk.
Én is így látom, holott már vagy 1 éve ágálok ellene. De nagyon úgy fest, hogy ha nem ő lesz, akkor jön egy újabb zsákbamacska, aki "ismeri a klubot".Barcahun írta: ↑2024.04.22. 18:01:22Üdvözölendő szerintem Xavi marasztalása, neki és a csapatnak is évek kellenek, amíg ténylegesen BL és ilyen Reál mellett La Liga esélyesek leszümnk, addig meg sokkal jobb választás nincs a piacon, akkor meg miért ne maradna, mindenki el tudja taktikázni magát és más se biztos csodát csinál 10n évesekkel. Ha lenne reális esély (pénz) sztár edzőre és keretre nyilván mást mondanánk.
Én is így látom. Ez gáz volt, mondjuk kiderülne a hangfelvételekből, hogy szándékosan elcsalták, akkor sem lehetne megismételni, és nekünk sem hiányozna mondjuk egy nagy verés egy megismételt meccsen.
A VAR-nak ehhez semmi köze. Szerintem tiszta tizi volt, de ha elfogadom a véleményed, hogy véleményes, akkor sem bírálhatsz felül semmit a szobából, csak egyértelmű tévedést. Annak meg nehéz valamit hívni, ha kitett és ott hagyott lábban esik el a kaput támadó játékos. Akkor is szerinted az on field bíró hibázott, a VAR aztán tuti nem, legalábbis a jelenlegi szabályok szerint. Ez a kereste a kontaktot téma mg egy tök szubjektív dolog. Láttam a Saka-féle esetet, szerintem ég és föld volt a kettő, Saka tett egy rúgó mozdulatot a kapus felé.
Mondjuk Vázquez büntetőjénél. A lassításoknál tisztán látszik, hogy keresi a lábával Cubarsi lábát, hogy legyen kontakt, majd feldobja magát.