2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Áthozom ide.Sinya22 írta: ↑2024.04.25. 19:36:45Pénz meg mindig van, az hogy nem tudunk elkölteni 500 milliót mint a Chelsea, az egy dolog, de ne adjuk elő, hogy micsoda mélyszegénység van, mert tudtommal az FFP akadályozott meg minket eddig is, hogy ne hozzuk el a következő nagy tehetségeket. Egyet így is elhoztunk Brazíliából, aztán vagy padozik még egy fél évet, vagy kölcsönadjuk a nyáron. Edzőre 15 éve nincs pénz, és mivel Laporta továbbra is inkább szurkoló, mintsem jó vezető, ez így is marad egy darabig. Sok sikert Xavinak a következő szezonra.
Szerintem az alaphírrel nincs különösebb gond, nem tudja a csapat szélnek ereszteni a keretét és hiányoznak a veteránok. A kérdés az, hogy mennyiért marad és milyen szerepkörben - a pad leghátuljára továbbra is elfér, csak sok meccset ne lásson, nevelgetheti az újoncokat, hasonló. Lewandowski esetében ugyanez, csak másként: ha nem számít majd a jövőben kirobbanthatatlannak a kezdőből, hanem lassan szorítják vissza a szerepért, bagóért ne menjen el, ha már egyszer itt van (nekem eleve nem tetszett a leigazolása). Alonso is teljesen jó, ha marad, biztos van néha üresedés a takarítók vagy a jegyszedők között.Troym írta: ↑2024.04.25. 11:36:58Ha már lúd, legyen kövér, akkor holnap jöhet a bejelentés SR, Alonso, Lewa szerződéshosszabbításról is.
Barcelona will discuss Sergi Roberto's contract renewal again soon, as Xavi considers him an important player on the pitch and in the dressing room.
@FabrizioRomano
Na ahogy írtam, kezdődik.
Ezt amúgy sosem értettem, mi a fenét jelenthet. Lewyről és róla mantrázzák jelenleg, mit tudtak hozzátenni az öltözőben? Miben nyilvánul ez meg a valóságban? Én erről mindig azt képzeltem, hogy azt jelenti, hogy ha baj van, fel tudják tüzelni a játékosokat, kvázi másodedzőként, ésatöbbi. A nagyobb meccseken ennek nyomát sem láttam. Átadja a tapasztalatot? Melyiket? A PSG utolsó gólt szemben a nyolcvanmillió legégéssel? MErt ha egy Modricnál hozzák ezt fel, hogy ott tartjuk még egy évet öregen, azt rögtön megértem. On the pitch, azt megértem Robertoval kapcsolatban, tényleg jó a középpályán kiegészőtőnek, csak hát hiszi a piszi, hogy nem lesz megint sérült fél évig, és akkor megint panaszkodhatunk, hogy rövid a keret, szemben azzal, hogy szerződtetnénk egy olcsóbb játékost (Nico?), aki bevethető lenne. Persze ő is lesérülhet és Roberto is egészséges maradhat, de a rizikófaktor így jóval nagyobb.
Barcelona will discuss Sergi Roberto's contract renewal again soon, as Xavi considers him an important player on the pitch and in the dressing room.
Egyre több cikk (most már itteni főoldali is) szól arról, hogy nagyon nagy eséllyel 1:1-be érünk nyáron, akkor azért a 70 misi már nem egy álom kategória, nyilván ha valakit el tudunk adni nagy pénzért. (Más kérdés, hogy miért pont centert vennénk drágán, és nem vkp-t, hacsak nem adunk el legalább két játékost, köztük Lewyt.)davi10 írta: ↑2024.04.24. 21:58:06Fú Isak piszok jó, már a Soci-ban is látni lehetett és sajnáltam is, hogy onnan nem mi hoztuk el. Viszont 70 misiért vitte a Newcastle, ennél olcsóbban biztos nem válnának meg tőle, szóval esélytelen.
Plusz idén többször volt sérült, kiváncsi leszek jövőre mennyit fog bírni.
Isak nagyon jó. De elég drága is.gránit írta: ↑2024.04.24. 19:03:41Alexander Isak egy másik jelölt. Ebben a szezonban eddig 17 gól az angol bajnokságban, minden sorozatot egybe véve 34 meccsen 21 találat. A helyzetet nehezíti, hogy az Arsenal is szeretné megszerezni. A lehetőségeink nyilván attól függenek, mennyit enged nekünk a Liga, Pavlidis például sokkal olcsóbb lenne. Keressük Lewandowski utódját, az pedig egyértelmű, hogy Xavi nem bízik sem Roque-ban, sem Guiuban. Azt viszont mutatni kell a jelöltek felé, hogy ők jelentik a jövőt, és nem a cserepadra igazolnánk őket. Éppen ezért jó lenne, ha Lewandowski minél kevesebbet játszana a hátralevő meccseken, hogy a jelöltek lássák, Lewandowski ideje lejárt, nem tartalékot akarunk igazolni, mert abból már van.
https://www.mundodeportivo.com/us/en/20 ... ation.html
Miért necces? Vegytiszta kétcsatáros taktikájuk van. Miért kényszerből? Gyakran játszottak így korábban is. A 2017-es meg 2018-as BL-döntőben is Ronaldo és Benzema voltak elől, 2022-ben Vinicius és Benzema. Miért ideglenesen? Jövőre is ezt fogják tolni. Van egy nagyon borús jóslatom azzal kapcsolatban, hogy Mbappé-val tartanak egy bemutatót abból, hogy a kettő több, mint az egy, nekünk pedig nagyon be kell gyújtanunk a rakétákat, hogy ezzel tartani tudjuk a lépést. A Madrid egyébként jelenleg is helyesen látja a helyzetét, hogy egy csatárral kevés lenne a csapat, egyik csatáruk sem elég gólerős ahhoz, hogy azt a góltermést egyedül hozza. Én sem ragaszkodnék a bővítéshez, ha lenne egy olyan csatárunk, aki egyedül bebombáz 30+ gólt, csak nincs ilyen.
Valóban sokan tolják ezt, a mezőnyben akarnak erősebbek lenni. Aki enélkül is sokat birtokolja a labdát, annak szerintem komoly fék, például a Real Madrid, Internazionale, Atleti (pedig ők még nem is feltétlenül ragaszkodnak a labdához és a meccs dominálásához), Stuttgart, Lipcse is két csatárral szokott kiállni. Amúgy én támogatnám a 3-2-4-1-et vagy a 4-2-3-1-et is, ha az a csatár egymaga hozná a várt gólmennyiséget. Nem is hadrendekről szól ez, hanem arról, hogy jelenleg nem lövünk elég gólt.
Az nagyon nagy hiba lenne. Van egy kiöregedett centerünk, meg két srác, akikről ezen a szinten még nem tudunk semmit. Elég nagy lutri lenne így nekivágni a szezonnak. Ferran sosem lesz gólvágó, és szerintem Yamal rotációjaként kellene használni.
Real Madrid, Atleti, például. A City-t sem értem, miért nem így játszanak, haldoklott is Haaland a sűrűben a negyeddöntőben. Bőven meglenne a tűzerejük, hogy ne azzal a gyáva felállással álljanak ki.
Lewandowskit, Ferrant én is eladnám, de eszük ágában nincs távozni. Lewandowskiért télen is bejelentkeztek olajosék, ő maradni akar. Több mint 20 millió oka van rá, a világ egyik legtutibb városában, esze ágában nincs távozni. Amúgy eladnám. Az azért kemény, hogy a bajnokságban a leggőlerősebb játékosunk 13 találatnál jár.
Jelen pillanatban van 3 db vérbeli centerünk, plusz Ferrán, akinek talán az a legjobb posztja, idén legalábbis az volt. Ez 4, 1 posztra. igaz, kettő csak 19 éves, de mindkettő elég komoly tehetség. Ilyenkor kár, hogy nem rotáltuk velük Lewyt, jó lenne tudni, mire számítsunk tőlük. Szerintem nemhogy hozni nem fogunk, még el fogunk adni.