2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Ezzel teljesen egyet értek, csak az a bajom, hogy nálunk az átigazolási politika úgy működik, -példa- hogy felhozunk egy Dani Alves pótlására egy Montoyát, veszünk mellé egy Douglast, aztán játszik SR. Aztán amikor nem megy a dolog, megoldjuk azzal, hogy hozunk egy Semendot és játszik, SR, aztán még egy Wague is jön de játszik SR, aztán ez Minguezaból jobb szélső védőt csinálunk és játszik SR, aztán amikor ez a SR dolog végképp nem megy, Koundé vagy Araujo kerül ki jobb szélre, végül veszünk egy jobb szélső védőt Cancelo személyében akiből bal szélső védőt csinálunk, aztán Koundé vagy Araujo kerül ki jobb szélre.Messa írta: ↑2024.05.15. 10:41:18Nézd úgy, hogy Romeu helyett jön cserének, ingyen, és valószínűleg viszonylag alacsony fizuval.
Ha Romeu hozzáadott értéke 0, akkor annál csak jobb lehet.
Egy tartalék szűrőre idén is nagyon sokszor szükség lett volna, de Romeu olyan szinten életveszély, hogy Xavi még az utolsó 5-10 percekre sem merte bedobni, mert instant gólveszély volt az ellenfélnek.
Ezt a mércét biztosan túllépi az argentin.
Valaki már írta korábban. 30 argentin válogatott meccset nem a szél fújta neki össze.
Nézd úgy, hogy Romeu helyett jön cserének, ingyen, és valószínűleg viszonylag alacsony fizuval.
A hírek szerint akarunk egy vkp-t ÉS Guidot cserének. Szerintem az úgy rendben lenne. Persze ha nem lesz keret senkire, akkor mindegy, és olcsó húst kel venni híg lével.
Nekem Kimmich leigazolásával az a problémám, hogy megint csak egy név lenne, akinek örölünk, hogy: "Nézd, nézd, ő is a Barcát választotta". Közben nekem se nem támadó, se nem védekező játékos. Jobb hátvédben meg szerintem 12 egy tucat. A Bayern-nél sem nagyon sírnak utána, nem igazán mozdítanak meg minden követ a maradásáért. Ha 30 millióért hozható, akkor ok, de hogy a 80-90 milliós FDJ-re cseréljük, az szerintem sem jó buli. Nem érzem, hogy ő lenne a kapocs a védelem és a támadók között.ElBartimaeus írta: ↑2024.05.14. 11:59:31
Engem sem győzött meg annyira a játéka a Real ellen, de tény, hogy Vinit nagyon kevesen tudják most megfogni 1v1-ben. Ha Kimmich jól helyezkedik, tud párharcot nyerni és képes összekötő kapocs lenni a védősor és a támadók között, akkor jöjjön. Nagy szükségünk van egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékosra.
Engem sem győzött meg annyira a játéka a Real ellen, de tény, hogy Vinit nagyon kevesen tudják most megfogni 1v1-ben. Ha Kimmich jól helyezkedik, tud párharcot nyerni és képes összekötő kapocs lenni a védősor és a támadók között, akkor jöjjön. Nagy szükségünk van egy ilyen kvalitásokkal rendelkező játékosra.Messa írta: ↑2024.05.14. 11:17:11Láttad Kimmich produkcióját a Real ellen? Az ipse lassú mint a dög, Vinicius percenként húzott bohócsipkát a fejére. Tudom persze, mi nem jobbhátvédként számítunk rá, de ideje lenne belátni, hogy olyan játékosok kellenek, akik fizikálisan megütik a nemzetközi topot. Kimmich nem ilyen. Sokat tud futni, csak mellé lassú és gyenge.
Nagy kérdés, hogy kell-e egy újabb jól passzoló, de párharcgyenge játékos ide, pont szűrő pozícióba.
Láttad Kimmich produkcióját a Real ellen? Az ipse lassú mint a dög, Vinicius percenként húzott bohócsipkát a fejére. Tudom persze, mi nem jobbhátvédként számítunk rá, de ideje lenne belátni, hogy olyan játékosok kellenek, akik fizikálisan megütik a nemzetközi topot. Kimmich nem ilyen. Sokat tud futni, csak mellé lassú és gyenge.
Az akadály Xavi és Tebas..baas11 írta: ↑2024.05.13. 23:34:15Eladni:
Eric García
Inigo Martinez (?)
Ansu Fati
Ferran Torres
Oriol Romeu
Marcos Alonso
Dest
Lenglet
De Jong
Jönni:
Guido
Kimmich
Nico Williams
Bernardo Silva
Cancelo/ Felix
Jobb/bal hatved
Van ennek bármi akadálya ?:)
Cancelo - Aruojo- Cubarsi- Balde
——————Kimmich ——————
——B. Silva ————Gundogan——
Yamal —— Lewa ——— Raphinha
+ Christensen, Gavi, Pedri , Felix ….
Or:
Cancelo - Araujo- Kounde- Balde
————Kimmich———Gavi————
B. Silva ——Gundogan—— Felix
—————Lewandowski —————
Alapvetően én ius egyetértek, ugyanakkor Riad visszatérését én csak abban az esetben támogatnám, ha Fayé távozna. Nagyon fiatal játékos, akinek kellenek a percek, azt pedig itt nem igazán kapná meg. Cubarsí, Araujo, Koundé előtte lennének, a szenegáli ha marad semmivel sem vagyunk hátrébb (sőt!), mint Riaddal, ha egy vkp jönne (aki jelenleg az elsőszámú) akkor Chris sem maradna a kezdőben a kp-n, ha a szükség úgy hozzá visszamehet az eredeti helyére. Így lenne 5 belső védőnk (és akkor még nem tudjuk mi lesz EG-vel), a marokkóival 6, aki így azért nem sok sót enne meg, egy 20 éves játékosnak pedig ez halál, főleg egy olyan poszton ahol nem szoktak sűrűn cserélgetni.gránit írta: ↑2024.05.13. 12:29:54Nálam (vegyítve a vágyálmaimat a realitással):
Kapusok:
ter Stegen, Astralaga
Hátvédek:
Cubarsí, Araújo, Koundé, Martinez, Faye, Riad (bár a Betis-ben hibázgat, tegnap is kaptak róla egy gólt, viszont olcsó és elérhető)
Középpályások és szélsők:
Christensen, Kimmich, Rodriguez (nagyon nem tetszik a játéka a Betis-ben, szürke, állandóan hátra passzol, gyáva, alibizik, simán benne van egy Romeu 2.0), Gavi
Cancelo (szerintem fizetünk érte), Balde
Raphinha, Gündogan, Pedri, Fermín, Torre (ezt én írom, lehet, hogy már azt is elfelejtették, hogy a világon van, ha ő nem jön, akkor szerintem hosszabbítunk Robertóval)
Yamal, Torres
Csatárok: Isak, Lewandowski, Roque
Kiadások: Isak, Cancelo, Riad kb 157 millió, Kimmich-de Jong-csere (ez a vágyálom kategória), Rodriguez ingyen, Torre/Roberto ingyen, Faye ingyen, Astralaga ingyen
Bevételek: Fati, Garcia, Romeu kb 20 millió, és még Todibo eladásából is részesülünk
Nem hiszem hogy kell ide, de ha tisztán a focit nézzük, mi a baj Geenwood-al?
Az arányokat én sem ismerem és legendásan bénák vagyunk az átigazolási piacon a csereüzletektől meg azóta a hideg ráz, amióta megléptük az Etoo - Ibra cserét.jclayton írta: ↑2024.05.12. 22:48:57Szerintem nem így alakulnak az arányok, de igazából teljesen mindegy, hogy nekem mi a privát véleményem.
Ami fontos, hogy a hírt - vagy pletykát - megfelelően kell értelmezni. Még ebben a híresztelős fázisban sem arról van szó, hogy ingyen, az FFP szabályozásait nagyban kikerülve a Barcelona ölébe pottyanna egy játékos, hanem hogy kedvezményesebb áron igazolhatna le Christensen beáldozásával egy viszonylag keresett játékost. A pénzt meg szűken mérik manapság.
Szerintem nem így alakulnak az arányok, de igazából teljesen mindegy, hogy nekem mi a privát véleményem.
Tudod, megmondták a Blöffben is, hogy "a matekon múlik minden". Mivel a Newcastle az ötletgazda, így gondolom a cca 40 milliós Chrisért lehet bemondani 45-50 milliót és ugyanakkor a 70 milliós piaci értékű Isakra lehet mondani, hogy nekünk 65 milliót ér.
Az eredeti, szűkszavú hír (?) nem azt jelenti, hogy egy az egyben ki lehet cserélni ezt a két játékost, legfeljebb hogy Isak árába hajlandóak lennének beszámítani. Nem egy árkategória a kettő.