Chino írta: ↑2024.06.24. 15:25:33
Ezek a tipikus kitérő válaszok, nem is mondhat mást, főleg egy-egy világverseny alatt.
Nekem az a tapasztalatom - plusz magamból kiindulva is így logikus - hogy kitérő választ csak akkor ad valaki, ha erős susmus van. Még akkor is azt szokták mondani, hogy Barcelonában vagyok, itt is maradok, mittudomén, ha van enyhe bizonytalanság, és még abból sem lehet biztosra venni, hogy tényleg marad. Ha valaki ennyire kitérő, ott én azt tippelném, hogy 50%-nál nagyobb az esély a távozásra.
Ha ő lenne a vezéráldozat, nagyon sajnálnám. Remélem a Xavi miatt megromlott viszony nincs benne a döntésben, mert akkor nagyobb lenne az ő romboló tevékenysége a klubban, mint gondoltam.
Ha nem ez, hanem csak többet akar keresni, akkor oké, érthető. Sajna a vezetőség jó irányba haladt a bérekkel, de Lewynél nagyon eltolták, és a csapat egyik legjobbjaként (még ha idén nem is) ferde szemmel néznék arra, aki 2-3-szor annyit keres, mint én, és gyengébben is teljesít.
Kíváncsi vagyok, mi lenne az ára. Gondolom 80 alatt nem nagyon hallgatunk meg semmit.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy