mes írta: ↑2024.05.17. 21:37:08
Egyszeruen o meg 2009-ben van, nem akarja, nem tudja eszrevenni, hogy az a fajta foci ment 2-3 evig, ameg kiismertek, utana kesz.
Szerintem ennél is rosszabb a helyzet. Az a fajta foci most is működhetne, persze azért az a csapat minőségben sokkal jobb volt (annak ellenére, hogy a mostani keret is bőven BL TOP4).
Az a csapat mentálisan nagyon erős volt. A játékosok valóságos, kíméletlen gyilkológépek voltak. A mostani csapat nagyon gyenge mentálisan. Könnyen megtörnek, az egyéni teljesítmények nagyon hullámoznak, mintha egyáltalán nem lenne edző.
A régi csapatban a játékosok ott voltak, és azt csinálták, ahol és amiben a legjobban tudtak teljesíteni. A mostani csapatból mindig van több ember, akik jók lennének valamiben, de nem arra és nem ott használjuk őket, na ők épülnek le mentálisan legelőször.
A régi csapatban sem volt mindenki mindenben jó, de sikerült mindig a jó tulajdonságokat előtérbe helyezni. A mostani csapatban a jobb játékosoknál is sokkal gyakrabban és látványosabban ütköznek ki a gyengeségek.
A régi csapatnak megvolt a stílusa, de sokszor emlékszem, hogy mennyire jól alkalmazkodtunk az ellenfelekhez. A mostani csapat nem alkalmazkodik szinte senkihez. Ezért vagyunk igazán kiszámíthatóak.
A régi csapat valójában tudott védekezni is. A mostani tele van jó védővel, mégis nyeljük a gólokat, gyakran teljesen kiszolgáltatott helyzetbe hozza a csapat a belső védőinket.
Szóval nem a stílussal van a gond elsősorban, hanem azzal, hogy Xavi lemásolni sem tudja.
Egyébként szörnyen méltatlan ez a szappanopera. Ne legyen igazam, de én nem tudom elképzelni, hogy ez a mostani Xavi képes lenne másoktól tanulni és egyszer felkészültebben visszatérni...
Laporta pedig egy gátlástalan gazember, mindig is ezt gondoltam róla. Meg vagyunk áldva ezzel a két emberrel.