Inkább a fejetlenség miatt röhögjenek rajtunk, mint az eredménytelenség miatt. Ha az eredmények jönnek, jönnének, már senki nem foglalkozna azzal, hogy ezt milyen káosz előzte meg.
Én azt gondolom, hogy néhány igazolással előre tudnánk lépni. Egy csúcsedző, egy csatár, egy vkp, és egész erős kezdőnk lenne. Ezen kívül még kellenek a kisebb igazolások. A védelmet feltölteni 5. és 6. emberrel, csere vkp, meg cserekapus.
Pena sajnos úgy néz ki, marad, ami nem jó hír. Ha ter Stegen megint kiesik, a következő szezon is megy a kukába. A Guido Rodriguezzel kapcsolatos aggodalmat sajnos nem látom alaptalannak. Riad miatt nézegetem a Betis meccseit (sajnos Riad sem győz meg, hibázgat, gólokat kapnak róla), Guido Rodriguez nem tűnik nagy eresztésnek. Ha csere vkp-nak hozzuk, akkor sem látom igazán jó megoldásnak. 30-szoros argentin válogatott. Eric Garcia 19-szeres spanyol válogatott, Oyarzabal 28-szoros spanyol válogatott... Peremembernek talán elmegy, nagy reményeket nem fűzök hozzá. Talán magasabb szint, mint Romeu, de ebben sem vagyok biztos.
Kérdés, hogy Cancelo-ért fizessünk-e. Egy kétlábas szélső nagyon nagy érték. A szezon végi gyengébb teljesítménye miatt talán lenyomhajtuk az árát, nem hiszem, hogy pénzes klubok nagyon kapkodnának érte. A 40 millióból szerintem tudnánk faragni, nem hiszem, hogy licit lesz majd érte. 30 millióra le kéne nyomni. Már csak azért is, mert egy 40 milliós tétel nagyon leszűkítené nyáron a további lehetőségeinket.
Az álom az lenne, ha a Bayernt átvernénk egy de Jong-Kimmich-cserével (nem állítottam múltkor sem, hogy ne fizessen még ezen felül a Bayern, meg lehet próbálni, hátha lesznek ekkora verebek). Én amúgy Goretzkát igazolnám le, csak ő nem eladó, és nem is akar jönni. Christensen-Kimmich egész jó lehetne. És akkor a nagy pénzt feltenném egy prime csatárra.
FcBarcelona1 írta: ↑2024.05.17. 09:12:44
Mióta marad, a játékunk megint nézhetetlen
Korábban is írtam, még az első lemondásakor, hogy néhány játékos szerintem szívesen megbuktatná Xavit. Araújo eligazolása is mindig akkor jön elő, amikor éppen úgy áll a harci helyzet, hogy Xavi marad. Koundé-val is volt vitája a szezon elején, Lewandowski a lengyel médiának panaszkodik (úgy gondolja, ez kevésbé fog kiszivárogni, mert a lengyel médiát a lengyeleken kívül senki nem követi, de itt az eurobarcán is volt már főcikk a panaszkodásairól), Gündogan többször kibeszélt az öltözőből. Nagyon naivnak tartottam azt az elképzelést, hogy Xaviért harcoltak a játékosok, inkább az ellenkezőjét gondolom, és romlott is a morál, amióta fordult a kocka (de fordulhat még újra).