Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ennek ellenére eljutottak egyszer egy fejesigTegnap simán megérdemelt volna egy pontot a Betis, hihetetlen, hogy milyen jól játszott az a Sobis gyerek, eszméletlen miket csinált; Zidane-csel, aztán sarokkal kijátszotta két ember között, de az egész Betis jó volt, nem érdemeltek vereséget, mintahogy a Real sem érdemelt győzelmet, bár 10 emberrel nem is rossz (Nistelrooy alibizett 90percet, Beckham-et meg ki kellett volna vágni, egyből bejön, aztán feldobja magát...UNDORÍTÓ)
Nem baj, én drukkolok nekik, perxe csak h a 2. helyet szerezzék meg.HAnonymus írta:... volna ha nem lő gólt a Sevilla a 85. percben. A tetű eletbe hogy nem vesztenek pontot...
Ezt én se szeretem hogy mi magyar barca drukkerek miért nyomjuk a "Catalonia is not Spain" nekünk ebbe semmi beleszólásunk nincs úgyanúgy ahogy a spanyolok se mondják hogy mit tudom én hogy erdély meg a vajdaság legyen magyarország nekünk sztem egyszerűen szeretnünk kell a csapatot szorítani nekik ennyi mi itt mo-on lehet hogy azt se tudjuk miről beszélünkreal_funghi írta:Hogy Catalonia miért is not Spain? Van az eurobarca.hu-nak egy katalán látogatója, aki egyszer olyasmit írt, hogy a foci miatt utálni valakit gyökérség. Hát nem is amiatt van ott az ellentét, az hogy átment a fociba is, egy következmény. Most hogy a magyarországi drukkereik is szeretik vagdalni ezt a mondatot, az már az ő dolguk, biztos remek rálátásuk lehet az ottani helyzetre innen... Gondolom, úgy érzik, hogy ezzel is jobban azonosulnak a barçás szellemiséggel...
Két dolog miatt sötéteznek le. Egyik az, hogy realos vagy. Másik meg az, hogy irtózatos hülyeséget kérdezel. Mertugyanis:cibuu írta:látom sok itt az olyan ember aki lesötétez mert Realos vagyok.tisztelet a kivétlenek(boixos).én mindig tisztelettudóan bántam itt mindnkivel(nézzétek meg a korábbi hozzászólásaimat)de ugylátszik nem mindenki ilyen kulturált.
Katalán terület is spanyolországon belül van,ezér nem értek egyet azzal hogy mér mondják hogy Catalunia is not spain.ha más emberek,attól még az is spanyolország.nincs olyan hogy katalán ország.
ugylátszik itt nem mindenki olyan intelligens hogy tiszteletbe tartsa más véleményét.
Ez a kérdésed nagy értelemre vall...cibuu írta:Ha mondják a barszások meg a katalánok hogy catalunia is not spain,akkor mér játszanak a spanyol válogatottban a katalánok??:))bezzeg akkor spanyolok...
Ezzel teljes mértékben egyetértek!Kralo írta:Szerintem nem azért lettél lesötétezve, mert madridista vagy hanem maga a kérdés miatt.
Mit vártok egy ilyentől,akinek ez az aláírása a madridistán?Megosztja bölcs gondolatát a madridista nézőközönségével.cibuu írta:Ha a katalánok azt mondják hogy Catalunia is not spain' akkor mit keresnek a katalánok a spanyol válogatottban????