Egyetértek, viszont akkor sem lehet idehozni egy 5. centert, amikor hátrébb mennyiségben sem vagyunk meg, és alig tudunk vélhetően igazolni. Akkor hárman üldögélnének a padon, az nagy pazarlás lenne szűk keretnél. Nyilván ha 1:1 lesz és eladunk két játékost 160 millióért, meg még pár kicsit, mindjárt más tészta, de akkor sem az lesz a prioritás, csak ha már minden más meg van oldva, szerintem. Ha Lewy nem megy el, nincs is értelme beszélni róla. De neki szerintem jobb éve lesz, ha Flick felfogja, hogy 35/6 éves, vagy ha nem visszavontan birkóztatja, hogy aztán oda se érjen a kapu elé.gránit írta: ↑2024.05.30. 21:08:14Hát látod, pedig kilóra ott is megvoltunk. Ebből sosem lehet kiindulni.
Ami számomra pozitívum, hogy Fermín személyében találtunk egy gólerős támadó középpályást, aki centerbe is fel tud lépni. 42 meccsen 11 gól ezen a poszton, nagyon sokat ad. De nagyon sok gólra lesz szükség, hogy labdába rúgjunk. Ferran kuka, Roque kérdőjel, Guiu kérdőjel, utóbbi teljesen ki is került a képből. Elég problémásan állunk szerintem.
Roque szerintem a végére nagyon leépült, ő már tényleg nem Barca szint, legalábbis ebben a pillanatban. Guiuban eleve többet láttam, meg ő jegelve sem volt, csak lejjebb játszott. Amikor kezdett egymás után, akkor lent is rúgta elég szépen a gólokat. Szerintem neki kell nyár után előlépnie a kicsik közül, meg egy középpályásnak, meg ha nem adjuk el, akkor nyilván Fayénak. Évek óta jól scoutolunk a kicsik közé, ki kell használni.