2024.05.29. 07:53:45
Érdekes Xavi feketelistája:
1, Romeu, Alonso, Roque
2, Lewy, Araujo és FDJ
3, Pedri, Torres, Göndogán és Raphinha
Tfh igaz és hogy igaza van. Ez akkor is lehetetlen transzfer mennyiség. Sajnos évente alig valakitől tudunk megszabadulni. Az viszont valüszínű, hogy az öltözőt is kezdte elveszíteni.
1, Romeu és Alonso nem kérdés. Roquét nem tudom, itt komoly vita lehetett Decoval, Laportaval. Ha ennyire gyenge a brazil, akkor Deconak sincs helye itt. Ennek a problémának a megoldása Hansira vár.
2, Lewyvel egyetértek. Mivel élő szersződése van, nehéz lesz. Szerintem sokkal többet kellene pihentetni. Az álmon Alverez vagy Isak lenne. Araujot nagyon sajnálnám. Igen, túltolta a psg ellen, de barca szíve van. Sajnos ő piacképes. FDJ szuper játékos, de sokat volt sérült és a fizuja az egekben. Szerintem ő ingyen akar lépni, nem lesz se új szerződés se hosszabbítás.
3, Torres nálam egyértelmű. Nem barca szint, elsősorban a stressz kezelése miatt. A többiek nálam kulcs szereplők. Persze nem csapágyasra hajtva Gündit, de ő már az első évében bejátszotta magát. Raphinha csupa szív játékos, sok poszton bevethető, de piacképes. lehet vele is az volt a baj, hogy brazil? Pedri tuti maradna. Sajnos jelenleg lent van az értéke, ha még van. Ő nálam tipikus "game changer". Lehet nem lenne túltolva, mint kezdő, de egészségesen nagyon kreatív. Védekezéseben lenne mit javulnia, de a keretben ott a helye.
4, A két kölcsön portugált megtartanám. Kérdés mennyiért. Felix is tipikus "gamechanger". Padról beáll szó nélkül és zseniális dolgai vannak. Persze ő is lélek ember nagyon, A barcában egy év kevés, nálam megérdemelne még egy esélyt. Cancelo mindkét szélen bevethető, univerzális támadó. Mikor védekezik? Itt látok problémákat.
Igen, tervek lennének. Musiala és Wirtz. Öreg Lothar szerzett nálam egy pirospontot.
Komolyra fordítva a szót, nem várok sokat. Valszeg kukázunk megint. Persze szép lenne pár kellemes kis erőstés, de ahhoz el is kell adni valakit, és kellene az 1:1 is. Guido Romeu cseréjének jó lehet. Nem tudom mi lesz Roque sorsa, de ha Nico kivásárlási ára csak 50, őt ezért el tudnám ide képzelni. Az sem baj ha FT-t is elvinné valaki. Kimmich nálam felejtős. Drága, sokat kér, lejt menetben van. Fontos, hogy akarjon idejönni, ne mi akarjuk csak. FDJ kulcs kérdés. Ne hagyjuk jövőre ingyen menni. Az már nálam Dembele szint lenne. Christ kedvelem, de ha valaki vinni szeretné, leülnlk vele. Kounde dettó. Jobboson nem tud támadni, középen életveszély. Nekem csalódás eddig. Valami megtört nála. A lényeg, hogy ne feketelistázzunk embereket, ha valakiért érdeklődnek, akkor midig tárgyaljunk. Legyen az Gavi, Yamal, stb.