2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
ElBartimaeus írta: ↑2024.07.05. 23:51:10OFICIAL Pedri sufre un esguince lateral interno de la rodilla izquierda . Se le practicarán más pruebas para descartar lesiones asociadas . Se le acaba la Eurocopa . Gravísima entrada de Kroos
Gratula Kroosnak, az ilyen belépőkért utólag komoly eltiltást adnék játékosoknak, ja, hogy őt már ez nem érdekli.
Mindenesetre 1-4 hét a felépülés és szerencsére nem izomprobléma. Ilyen ellen nem lehet mit tenni, balszerencse a mészárlás rossz oldalán lenni.
Kell(ene) hozzá elsősorban egy kérő, aztán kezdődhet(ne) az alku.
Igen, de az ilyen "kapás" bármikor bárkinek benne van, viszont az ő esetében ez sajnos "csak" a halmazati kockázat.
Nem értem, mit jelent ilyen esetben az "elengedés"? Kell hozzá egy klub, amelyik sérülten meg akarja venni, kell ő, aki menni akar, és akkor nagy kegyesen elengedni. És aztán mennyiért engedni el?Peter írta: ↑2024.07.06. 12:32:54Valóban ügyes gyereknek indult és remek képességei vannak, de racionálisan nézve elengedném. Komoly, meghatározó pozícióban játszana vagy játszik (fogalmazni sem igazán tudok pontosan, keresem a szavakat, hogy jelen, múlt feltételes idő???).
Vannak statok, hogy mennyi időt töltött a pályán, de statok nélkül, érzésre sem sokat.
Ezek a statok például hasznos statok, az ilyenből lehet olvasni....![]()
Biztosan nem építenék be olyan tartópillért a házamba, amelyik bármikor garantáltan elreccsen.
Sajnálom a srácot, de olyan, mintha nem is lenne.
Milyen az a kincs, ami nincs?
Valóban ügyes gyereknek indult és remek képességei vannak, de racionálisan nézve elengedném. Komoly, meghatározó pozícióban játszana vagy játszik (fogalmazni sem igazán tudok pontosan, keresem a szavakat, hogy jelen, múlt feltételes idő???).
Szerintem élvezi a játékot, és amíg ő jól érzi magát a pályán, addig nekünk sincs okunk amiatt aggódni, hogy mi lesz.ElBartimaeus írta: ↑2024.06.21. 13:08:11Nem sok szó esett róla, de nagyot megy ő is az EB-n eddig, lassan régi önmagát idézi, kezdi visszaszerezni a dinamikáját. Olaszok ellen többször volt "Iniestás" megindulása, amikor besurran a labdával az egyik védelmi vonal mögé. Labdabiztos, jók a meglátásai, lövései sem veszélytelenek, összességében eléggé egyben van, amit művel. Nagyon jó jel ez nekünk, ezek szerint lehet még belőle játékos.
Nagyon jól játszik most, és az is durva, hogy mennyire meglátszik, hogy Rodri van mellette a középpályán.ElBartimaeus írta: ↑2024.06.21. 13:08:11Nem sok szó esett róla, de nagyot megy ő is az EB-n eddig, lassan régi önmagát idézi, kezdi visszaszerezni a dinamikáját. Olaszok ellen többször volt "Iniestás" megindulása, amikor besurran a labdával az egyik védelmi vonal mögé. Labdabiztos, jók a meglátásai, lövései sem veszélytelenek, összességében eléggé egyben van, amit művel. Nagyon jó jel ez nekünk, ezek szerint lehet még belőle játékos.
Nagyon lesújtó a véleményem de la fuenterol de azért az mindig bekapcsolt egy csengőt nálam, hogy a papíron gyengébb játékosokból összeállitott válogatottban mennyivel jobban játszanak néhányan. Elsősorban pl Pedri és Gavi. Ezt Xavinak is értelmeznie kellett volna de remélhetőleg majd Flick nyitott szemmel nézi az EB-t.
Yamal is jo volt. Remelem egyik sem fog megserulni az EB-n. Nagyon nem hianyozna.
Nyilván nem, de attól még szerintem lehet tanulni egy esetből. Én azt tippelném, hogy ha elvégeznénk egy kockázatelemzést, akkor abban van több, ha marad. Persze ezek csak random százalékok lennének, simán lehet, hogy soha többé nem lesz komoly sérülése. Csak erre kisebb az esély, szerintem.brazilfan írta: ↑2024.05.03. 13:49:27Sem a félelmedet, sem a kereskedelmi szempontot nem osztom.
Fati nem ragályos beteg, nem tudja Pedrire rátüsszenteni a sérülésbacilust.
A Pedriért kapott pénzt meg valakire el kell költeni, aki vagy beválik, vagy nem, ebben is van kockázat, legalább akkora a valószínűsége, mint a Pedrinek megelőlegezett lenullázódásnak.
Sem a félelmedet, sem a kereskedelmi szempontot nem osztom.
DJ nem lassú, csak gyámoltalan, és nem tud védekezni, pont úgy, mint Pedri és Gündogan, vagy náluk csak egy hajszállal jobban. Már 2 ilyen játékos is necces, nemhogy 3. Szerintem ez a két játékos egyszerre nem maradhatna nyár után a keretben, mert közben meg túl nagy nevek ahhoz, hogy padra kerüljenek.gerobarcaa írta: ↑2024.05.03. 11:07:12De Jong minden csak nem lassú.Pedrinél pedig ugyan az a hiba,mint kb mindenkinél.A csapat erőnléte 2015 óta borzalmas.Kb minden tőlünk távozó elmondja ,hogy gyengék a Barca edzései.Ez nem lehet véletlen.
Az első mondattal egyetérte...nék. De Fati után én félek, és inkább látnék most belőle pénzt, mint 2 év múlva lenullázva semmit, miközben hozzá sem nagyon járult a játékunkhoz, mert hol sérült volt, hol nem. Ez az eddigiek alapján szerintem esélyesebb, mint az, hogy hipp-hopp a helyére kerül az egészsége. Nyilván ez sem kizárható, de ez pont ugyanaz, mint SR: egy szűk keretnél óriási rizikó, hisz kvázi 1-2-3 hónapokat használhattuk őket az elmúlt években. Ez a rizikó szerintem magasan üti azt az esélyt, hogy újra egészséges, stabil klasszis játékos lesz.brazilfan írta: ↑2024.05.03. 11:08:32Gündogan 33, Pedri 21. Ha a túlélés mellett a csapatépítés az elsődleges cél, akkor szerintem nem az a fő szempont, hogy ki volt a mostani szezon legjobbja és kiben van még 1-2 év, hanem az, hogy ki lehet évekkel később,a legjobb korba érve is meghatározó karmester, kinek a játékában van olyan plusz, amit semmilyen erőnléti edzéssel nem lehet megszerezni, és nincs meg a kigyúrt középpályásokban.
Amíg nem volt sérült, addig Pedri futómennyiségével sem volt gond, az élmezőnyhöz tartozott. Hosszú és makacs sérüléshullám után van, látszik, hogy óvatosabb is, vigyázni kell vele, nem pedig elpasszolni az első kérőnek.
Gündogan 33, Pedri 21. Ha a túlélés mellett a csapatépítés az elsődleges cél, akkor szerintem nem az a fő szempont, hogy ki volt a mostani szezon legjobbja és kiben van még 1-2 év, hanem az, hogy ki lehet évekkel később,a legjobb korba érve is meghatározó karmester, kinek a játékában van olyan plusz, amit semmilyen erőnléti edzéssel nem lehet megszerezni, és nincs meg a kigyúrt középpályásokban.
De Jong minden csak nem lassú.Pedrinél pedig ugyan az a hiba,mint kb mindenkinél.A csapat erőnléte 2015 óta borzalmas.Kb minden tőlünk távozó elmondja ,hogy gyengék a Barca edzései.Ez nem lehet véletlen.bence0330 írta: ↑2024.05.03. 10:50:21Nem tudom, mennyi lehet az értéke. 15-20? Annyiért nem adnám el. De ha valaki 40 körül kínálna érte, habozás nélkül engedném el, sajnos. Annak ellenére, hogy Gündogan előtt a legjobb kp-s volt a pályán, aki a különbséget jelentette. De ahogy lejjebb is írták, két ilyen játékost már nehezen bír el a csapat, és Gündogan a szezonunk legjobbja, 1-2 évig még klasszis szintet fog tolni, és fizikálisan is bírja (egyelőre) a gyilkolását.
És az hagyján, hogy nem bírja el a középpályánk ezt a két játékost, de ha ehhez jön még egészséges FDJ is... akkor az egy olyan középpálya lesz, hogy Valenciákat meg lehetne verni velük 4 góllal, mert tudnak focizni, az első nagyobb csapat meg szó nélkül mészárolna le minket. Márpedig gyanúsan ez lenne a gálakezdő Xavinál.