Azt hiszem ez Romerotól (legalábbis a Sporton rá hivatkoztak)származik, de 16-17 körül szeretne keresni, ami nem fér be, főleg, hogy nem egy ilyen típusú játékost keresnek a középpályára. (bár ha idejönne két hét és már középszernek hívnák)Barcaman1993 írta: ↑2024.07.02. 13:35:53Nem hiszem, hogy ez túl jó ötlet lenne. Nem védekező középpályásnak jönne, a maradék posztra meg ott van Gündo, Pedri, Gavi, Fermin, Frenkie. Balszélső, vkp, szélső hátvédek kellenének szerintem.
Ha pedig ezért nem tudunk 2-3 másik játékost beregisztrálni, aztán meg csodálkozunk, hogy vékony a keret és azért megy a sírás. SR sem kap jelenleg új szerződést, annak ellenére, hogy 3 millióra csökkenne a fizetése, azon múlik, hogy hány játékost és kiket leszünk képesek regisztrálni. Rabiot fizetése jelenleg kb. egy Gavi, Balde, Fermin trióé és akkor ott van a két prioritásnak tervezett poszt. Kimmichet is buktuk a 19 milliója miatt.
De az sem olyan egyszerű, hogy bizonyos játékosokat nem regisztrálunk. Nem hiszem, hogy olyan egyszerűen azt mondhatják egy élő szerződéssel rendelkező játékosnak, hogy figyu, te idén nem játszol. Nem tudom a pontos menetét, de ennél szerintem bonyolultabb a dolog.
Peter írta: ↑2024.07.02. 12:24:05Tűpontos jellemzés ez, az egész csapat töltelékké válásának folyamatáról az "ilyen olyan tartaléknak, beugrónak elmegy, rotálni jó lesz, nem olyan rossz" megfogalmazás. Az ilyen tipusú játékosokon bizony pontok, kiesések múlnak.
Bárkinek is a tartaléka nem azt fogja a szezonban jelenteni, hogy a már zsebben a győzelem meccsek 80.percétől időhúzó céllal lesz pályára küldve.
Holt időszakban könnyen lehet erről így beszélni, de amikor egy BL egyenes kieséses szakaszban úgy hozza az élet, hogy egyszerre több ilyen "nem olyan rossz" játékos kerül a kezdőbe, már a párharc elején ki is estünk velük. Néha olyat is dob a gép, hogy jókor vannak jó helyen, de valljuk be, ezek a kivételes alkalmak.
Ezt áthozom ide. Azért jelenleg van egy Araujo-Cubarsi-Koundé-Christensen kvartettünk, akikből bárki bátran a kezdőbe tehető. A legtöbb csapat neki is indul ennyivel. Talán egyedül a City az, akinek brutális felhozatala van cb-k tekintetében. A Pool-nál két stabil kezdő, aztán meg Joe Gomez és Quansa, az ötödik nem igazán szint. A Psg-nél négyen vannak plusz egy vészmegoldás, a Real néggyel futott neki, de abból is kétlem, hogy Nacho jobb lenne mint EG. Az Internél szintén 3 kezdőszintű utána meg kuka van. De szerintem lehetne sorolni, ilyen jól nem hiszem, hogy sok csapat állna. Ráadásul nálunk még elég fiatal volt, főleg egy középső védőhöz képest, 22-23 évesen már egy kiváló szezont hozott le. Biztos számított a kisebb nyomás is. Szóval könnyen lehet, hogy komoly fejlődésen ment keresztül. Plusz ingyen van alacsony fizetéssel.
Ötödik számú védőként, szerintem simán elmegy. Más posztokan van komolyabb gond, mert ott nem 5-ből háromnak kell kiesni, hogy gyenge pótlás legyen.