Mehetnek a donate-ek is Nico-ra

Az a baj, hogy a legtöbb poszt az inkább szerep egy rendszerben. Hány csapat van, amelyiknél az egyik szélső hátvéd lesz a pivot labdakihozatalnál? Hány olyan van, ahol vonalszélső a szélső hátvéd? Mennyi van, ahol középhátvédként lép vissza a támadások során a pivot? Mennyinél megy előre második hullámba érkezni? Felteszem a kérdést: mit jelent ezen a ponton az, hogy ott játszon a játékos, ahol ő tud és ne egy rendszerben legyen egy szerepe? Ha minden játékos becserélésénél mindenki másnak is máshogy kell játszania, mert az éppen teljesen máshogy érzi jól magát "bal szélsőként pl", akkor a többiek lesznek kitolva másik szerepre, avagy "posztra". És ha ezekben is mindenki tökéletesen akarna tudni játszani, akkor végtelen szituációt kéne begyakorolni.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.15. 17:43:40Áthozom ide a kommentemet. Szóval remélem Flick alatt megszűnik ez a mindenkit mindenhol játszatunk össze vissza dolog. Persze Christensen is játszhat vkp-t ha kell, vagy rotálunk, vagy a kicsik ellen, de remélem végre a játékosokhoz alakítjuk a taktikát és nem fordítva. Ha tele vagyunk védőkkel, akkor álljunk át 5 védőre, ne Christensent toljuk feljebb, aki eleve egy söprögető védőt játszott a védők előtt. Vagy toltuk agyba főbe a 433-at, Pedrit, Gavit, de még Vidalt is kitolva bal szélsőnek, csak a 433 meglegyen. Ha kidőlnek a szélsők, vagy a kp-sok, akkor álljunk át 532-re (előbbi) vagy 523-ra, ha utóbbi helyzet áll fenn. Mindenki ott játsszon, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja.
Nem gonoszkodásból, de volt ideje papírokat szerezni, mert évek óta sérült és egy-egy évre jut 4 meccse.La Masia1 írta: ↑2024.07.11. 00:51:23Hivatalosan nem lehet senki stábtag papír nélkül.
A vezetőedzőnek UEFA Pro végzettség kell. A másodedzőnek UEFA A.
A kapusedzőnek is a megfelelő szintű UEFA papír.
A többi stábtagnak is kell azt hiszem legalább UEFA B.
Mindenkinek kell a megfelelő papír, aki hivatalos minőségben leül a padra.
Nyilván tagja lehet a stábnak papír nélkül is, csak akkor nem hivatalosan. Azt enged be Flick az irodába/öltözőbe/edzésre, akit akar. De papír nélkül nem lehet a stábtagokat beregisztrálni, és anélkül meg nem lehet leülni a kispadra. De simán lehet Thiagonak megfelelő papírja.
Pont ezért van szükség egy bő keretre, hogy ne Raphinha legyen a balszélső, hogy ne de Jong legyen a középhátvéd stb. Pont a szűkebb keretből adódnak ezek az átrángatások.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.15. 17:43:40Áthozom ide a kommentemet. Szóval remélem Flick alatt megszűnik ez a mindenkit mindenhol játszatunk össze vissza dolog. Persze Christensen is játszhat vkp-t ha kell, vagy rotálunk, vagy a kicsik ellen, de remélem végre a játékosokhoz alakítjuk a taktikát és nem fordítva. Ha tele vagyunk védőkkel, akkor álljunk át 5 védőre, ne Christensent toljuk feljebb, aki eleve egy söprögető védőt játszott a védők előtt. Vagy toltuk agyba főbe a 433-at, Pedrit, Gavit, de még Vidalt is kitolva bal szélsőnek, csak a 433 meglegyen. Ha kidőlnek a szélsők, vagy a kp-sok, akkor álljunk át 532-re (előbbi) vagy 523-ra, ha utóbbi helyzet áll fenn. Mindenki ott játsszon, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja.
Részben egyetértek a felvetéseddel. Tényleg jó lenne, ha mindenki ott játszana, ahol a legjobb teljesítményre képes. Ezért fontos, hogy olyan keret álljon Flick rendelkezésére, amilyet akar. Legyen meg posztonként 2 felnőtt játékos, ne 19 fős keret....FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.15. 17:43:40Áthozom ide a kommentemet. Szóval remélem Flick alatt megszűnik ez a mindenkit mindenhol játszatunk össze vissza dolog. Persze Christensen is játszhat vkp-t ha kell, vagy rotálunk, vagy a kicsik ellen, de remélem végre a játékosokhoz alakítjuk a taktikát és nem fordítva. Ha tele vagyunk védőkkel, akkor álljunk át 5 védőre, ne Christensent toljuk feljebb, aki eleve egy söprögető védőt játszott a védők előtt. Vagy toltuk agyba főbe a 433-at, Pedrit, Gavit, de még Vidalt is kitolva bal szélsőnek, csak a 433 meglegyen. Ha kidőlnek a szélsők, vagy a kp-sok, akkor álljunk át 532-re (előbbi) vagy 523-ra, ha utóbbi helyzet áll fenn. Mindenki ott játsszon, ahol a legjobb teljesítményt nyújtja.
Hivatalosan nem lehet senki stábtag papír nélkül.
Éppen ilyesmiről nosztalgiáztam egy korábbi posztban. Remélhetőleg Flick képes lesz olyan szemléletbeni változást hozni is és végrehajtani is, hogy nem csak akkor nyúl a fiatalokhoz, amikor nincs hova nyúlni.
Igen, ez jogos. De ettől még borzasztó volt nézni. Reméljük, csak ilyesmi volt az oka, és van egy jó kis ígéretes védőnk rotációba, aki balszélen is bevethető, plusz tud szabadot rúgni.Troym írta: ↑2024.07.02. 21:42:59Némileg zavaró lehet és nem a bizalmat feltételezi, amikor 2 naponta "elad" a sajtó és a szakvezetés random helyekre, plusz egész évben 2 percet nem kapsz legalább időhúzó csereként a nagycsapatban, amikor ott ülsz a padon 15-20 meccsen. Fiatal kölykök önbizalma azért meginoghat, amikor ezekkel a dolgokkal találkozik.bence0330 írta: ↑2024.07.02. 21:40:09Azért remélem, hogy Fayé értéke nem a bombái miatt ment fel, és a feljutásos meccseken nyújtott rettenetesen gyenge, konstansan mezőny leggyengébb teljesítménye csak egy anomália volt. Ez esetben én is örülök a maradásának, vagy legalábbis hogy kap rá egy esélyt. De ha csak kétszer olyan jó lesz, mint az elmúlt hónapban, már bőven verné őt Garcia.
Némileg zavaró lehet és nem a bizalmat feltételezi, amikor 2 naponta "elad" a sajtó és a szakvezetés random helyekre, plusz egész évben 2 percet nem kapsz legalább időhúzó csereként a nagycsapatban, amikor ott ülsz a padon 15-20 meccsen. Fiatal kölykök önbizalma azért meginoghat, amikor ezekkel a dolgokkal találkozik.bence0330 írta: ↑2024.07.02. 21:40:09Azért remélem, hogy Fayé értéke nem a bombái miatt ment fel, és a feljutásos meccseken nyújtott rettenetesen gyenge, konstansan mezőny leggyengébb teljesítménye csak egy anomália volt. Ez esetben én is örülök a maradásának, vagy legalábbis hogy kap rá egy esélyt. De ha csak kétszer olyan jó lesz, mint az elmúlt hónapban, már bőven verné őt Garcia.
Nekem is ez lenne a válaszom Flick helyében az Inigo vs EG "vitára". Mehet mind a kettő, előbbi 0 Euró + 9 milliós bérrel, utóbbi 8-10 millió + 6 milliós bér és Faye vidáman lehet az 5. számú khv ezen összegek töredékéért, a megspórolt pénzből meg jöhet valami használható játékos.
Áthoztam ide, mert nagyon remélem, hogy Flick éppen a tetszetős, hatékony, örömmel nézhető játék felépítéséért, megalkotásáért van itt.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.02. 17:42:20szerintem jobb a keretünk, mint a spanyol válogatotté, de valahogy a válogatott játéka nekem tetszetősebb.
Ahogy írtad is, vannak alapvető problémák és tisztában vagyok a képletem előtti problémák létezésével. Sőt, az is nyilvánvaló, hogy vannak dolgok, amiket nem is kifejezetten egyes játékosok nyakába kell varrni.
Ez az én képletemben sem ugyanaz. Éppen azt próbáltam kihangsúlyozni, ahogyan nálunk a tartalék töltelékké válik és egyszercsak azon kapjuk magunkat, hogy majdnem az egész csapat töltelékké vált.
Tűpontos jellemzés ez, az egész csapat töltelékké válásának folyamatáról az "ilyen olyan tartaléknak, beugrónak elmegy, rotálni jó lesz, nem olyan rossz" megfogalmazás. Az ilyen tipusú játékosokon bizony pontok, kiesések múlnak.
Kounde is lassú, ráadás ő szélső védőt játszik, Inigo nem csak hogy lassú, de ilyen korban látványosan meglassabb is lesz, de ha a múltba nézek: se Puyol, se Marquez, se Milito vagy Mascherano nem volt gyorsabb, mégis hoztuk a címeket sorra. Cubarsi tartalekjanak szerintem nem lenne rossz. Alapvetően azt kellene megszervezni, hogy ne tudják lerohanni a kozeppalyankat, hogy direktbe a védelem legyen kiszolgaltatva, így el lehetne kerülni azt a szituációt, hogy versenyt kelljen futni egy Garcianak. Hozzatennem, a "vilagleggyorsabbvedoje" Araujot is korbefutottak tavaly nem egyszer.ElBartimaeus írta: ↑2024.07.02. 10:07:29Eirc Garcia azért probléma, mert ordenáré lassú. Lehet okos, lehet jó lábbal, de védőként biztosan hatalmas probléma, hogy mindenki megkerüli. Lehet középpályán ezt tudja okos helyezkedéssel kompenzálni, anno Busi se volt egy villám mcqueen, mégis az egyik legjobb vkp volt, akit a föld a hátán hordott. Mondjuk Flick rohanós rendszerében még kevésbé érzem, hogy ez passzolna, de lehet nálunk mást fog játszatni.