Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ha csak a fizi miatt marad itt,akkor megtudom neki bocsátani,+amíg az eredmények jönnek addig is,szóval azt én sem értem,miért nem bírja(ha nincs volt vmi dúrva veszekedés),de túléljük a hiányát!Rapika írta:Sztem igenis van klasszis kimaradó a mai meccsre induló keretünkben:Saviola...![]()
Rijkaardnak ezt nem tudom megbocsátani!
köszönöm segitsegedet, de boixos testver már megkuldte.Lujo írta:visca el barca írta:off
kéne mielőbb valahonnan a barca himnusz [mp3 form.] otlet?
on
vegyél fel msnen : lujjo@freemail.hu
Átküldöm.
Meg Oleguer is marad a régi kocsijánál..Los Banditos írta:Valóban szép kis kocsik,de pl.Ronaldinho,Deco,Xavi,Messi nem hiszem hogy használná ezeket mivel ott van nekik a Ferrari vagy ami éppen tetszik,Eto'o majd elviszi helyettük a fekete barátainak hogy taxizhassnak.![]()
![]()
visca el barca írta:off
kéne mielőbb valahonnan a barca himnusz [mp3 form.] otlet?
on
örök hálám Boixos testvér
én is így vok vele, és a mez sem annyira csúnya, mint amilyennek sokan mondják. nem szép, de nem is csúnyavisca el barca írta:
ez az unicefes dolog szerintem is hihetetlenul szimpatikus. mikor megláttam a mezunkon a logot, rohadt egy jo erzes fogott el, s eszembe jutott h a cselzinél vagy a margitnál biztos nem vallalnak be (hogy még ők fizesenek...pff...)
azt hiszem csapatunk a labdarugas minden terén példát mutat a világnak...