bence0330 írta: ↑2024.07.06. 10:50:44
Ja, hát eléggé botrány, amit leműveltek, de ez van, ha ilyen erős a keretük, és nyertek egy VB-t nem túl rég. Tudják, hogy nyerjenek valahogy. A középpályás védekezésük, a védősoruk, és Maignan hozzák nekik a meccseket. A támadórészlegük egy ilyen csökkentett módban focizó Mbappéval meglepően gyenge. Griez sokkal többet szokott hozni.
Ez a francia válogatott úgy 2016 óta alulnyeri magát. EGy vb leesett, most EB összejöhet, de az én szememben legalább annyira alulnyerik magukat, mint mi 2008-2015 között.
Kimagaslóan tehetséges keretük van, mégis a játékuk amit főleg az utóbbi pár évben mutatnak, siralmas.
Az angol keret is tehetséges, de ott csak a támadósor, hátul-középen gatya. Plusz rajtuk van az öröklúzer mentalitás, Harry Kane-el a főszerepben.
Szóval én azt mondom, és tartom, hogy ez a francia válogatott sokkal jobbjátékra lenne képes, és még csak azt se lehet mondani, hogy az eredmények rovására menne a bátrabb, kreatívabb támadójáték, mert 2018-as vb óta nem nyertek semmit. Jah bocsánat, egy nemzetek ligája tibicsokikupát behúztak.
Mai meccseken remélem, hogy az eddig legszimpatikusabb Svájc kicsapja az angolokat, a másik meccs nekem full érdektelen.
Portugálok szerencsére kiestek, innentől nekem mindegy ki nyeri.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."