2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
A legtöbb játékos szerződésében van olyan kikötés, hogy elmehet, ha nem abban az osztályban játszik, ahol az érkezésekor játszott. Biztosíték arra az esetre is, ha pl. a klubot kizárják, kiesik, stb. És a bére attól még esedékessé válik.bence0330 írta: ↑2024.07.08. 18:38:04
De félretéve a sportszakmai oldalt, ahol úgy látom, megoszlanak a vélemények, és elővéve az anyagiakat: ha el akarjuk küldeni, és ő nem hajlandó, akkor elméleti lehetőség nincs arra, hogy B-be nevezzük? (Nem mondom, hogy ezt kéne, vagy hogy erre egyáltalán bármi esély is lenne...)
Szerintem is. A hollandok leggyengébb része a kp-a. Átrohan rajta minden ellenfél. Most olvastam, De Roon is sérült, ezt nem tudtam. Wieffer, De Jong, Koopmeiners, De Roon. Esetleg Gravenberch játszhatna, de a Liverpoolban is gyenge.Andrsika írta: ↑2024.07.07. 23:47:28Ez a Frenkie nélkül jobb a csapat nekem kicsit frusztráló! Oké az itteni pályafutása nem 100%as( mutassatok egy embert akinek az) válogatott egy semmi ezen a tornán a spanyolok torony magasan a legjobbak nálam. Ahogy Koeman is mondta Frenkie igenis hiányzik nagyon is a csapatból! De persze ez az én véleményem és nem is akarok ebből hsz háborút mindenféle statisztikákkal
Objektív: nélküle elődöntő, vele pár éve kiestek a nyolcaddöntőben, simán, egy Csehország ellen, tavaly negyeddöntő, de ott persze nehezebb dolguk volt. Szubjektív: gördülékenyebb a foci előre, és stabilabb hátra.brazilfan írta: ↑2024.07.07. 23:09:20Ezt honnan lehet tudni? A Ligában még csak-csak van valamilyen összehasonlítási alap, de azt már egyedül csak a Jóisten tudhatja, hogy hogyan játszotta volna Hollandia ugyanezeket az EB-meccseket, ha Frenkie is a pályán van.
Egyébként szerintem a Barca is jobb vele, mint nélküle.
Ezt honnan lehet tudni? A Ligában még csak-csak van valamilyen összehasonlítási alap, de azt már egyedül csak a Jóisten tudhatja, hogy hogyan játszotta volna Hollandia ugyanezeket az EB-meccseket, ha Frenkie is a pályán van.
Korábban mindent teljesen másként csináltam volna a klub helyében és annyira - számomra fájdalmasan - tévútra kerültünk, hogy az ötletelést sem igazán váltja ki a belőlem a jelenkor.
Ezen én is gondolkodtam. Elvileg regisztrálva van a következő szezonra. Nem találtam még arról megbízható forrást, hogy regisztrációt lehet-e töröltetni. Lehet, hogy írok a La Ligának, a FEB válaszolt egy emailemre, lehet, hogy ők is válaszolnának. A gond tényleg az, hogy lehet, hogy még az sem hatna rá, ha törölnénk a regisztrációját. Törlitek? Oké. Ezzel csak a regisztrációját szüntetnénk meg, a munkaszerződését nem. Röhögve lehúz még rólunk több mint 70 millió eurót. Kb 30 milliárd forintot, gondoljatok bele... Még jó, hogy ezt nem hagyja veszni. Kérdés, hogy mit tehetünk mi. Én ezzel próbálkoznék, hátha hatna rá, és a pályafutását fontosabbnak tartaná. Lehet, hogy még ez sem hatna, de ezt megpróbálnám. Neked van ötleted? Lehet, hogy kifinomultabb ötleted van.
Hm. Volt kiváló is, igaz, elfogadom. Viszont ezt én szinte csak egy felállásban láttam. Hollandoknál ugyanez, nem láttam rengeteg meccsüket, de amikor igen, mindig duplaszűrőztek. Abban ott van a szeren, mikor mellette tisztogat valaki, neki meg elegánsan kell kihoznia, meg holtterületeken kell átszaladni a labdával.sansz írta: ↑2024.04.17. 01:15:04Szerintem igenis kiváló volt, meccseket hozott nekünk, akkor is lélek volt, amikor rajta kívül csak mezek sétáltak a pályán. Igen, ez legikább a Koeman csapatban volt, de holland válogatottban sem láttam még rossz meccsét.
Gündogan meg sokaknál kedvenc, de ma mit tett hozzá? Jobban vicsorgott a pályán? Szerintem elbénázott két lehetőséget és vagy háromszor fontos pillanatban úgy pattant el tőle a labda, hogy azt egy bevásárlókocsi is megirigyelhetné.
FDJ-t rosszul használjuk ez biztos. Minden más pedig mese, amit költött valaki, pont mint Umtiti "sámánozása"..
Ezért írtam, hogy okosan. Rafináltan, bűvészkedve, léteznek ilyenre módszerek....
Szerintem igenis kiváló volt, meccseket hozott nekünk, akkor is lélek volt, amikor rajta kívül csak mezek sétáltak a pályán. Igen, ez legikább a Koeman csapatban volt, de holland válogatottban sem láttam még rossz meccsét.bence0330 írta: ↑2024.04.17. 00:27:51Előtte sem volt kiváló. Első évében pocsék volt, Koeman alatt jót ment egy ideig, gólerős is volt.
Xavi alatt is sok jó meccse volt, de jellemzően akkor, amikor az egész csapatnak baromira ment, és domináltuk a meccseket. Ott Xavi első sikerszériájánál pl.
Ezt a meccset abszolút nem akarom amúgy ráverni, ez más tészta. De hozzátenni sem tudott. És ez a nagy gond, nem szokott tudni hozzátenni, amikor kell. Viszont végig lehet nézni a csapaton, mit csinálnak páran, amikor nem megy. Előlépnek, kaparnak, vezérek. Gündögan ilyen, Cubarsi, Araujo (oké, vegyük le ezt a meccset), Koundé, Cancelo, stb.
Teljesen egyetértek. Csak az a gond, hogy ő nem akar menni. Sehol máshol nem kapna ekkora fizetést. Elmozdíthatatlan, és 2026-ig a csapatban fogja enni a fene. Ez az előző vezetőség hozadéka, Xavi számára viszont nincs mentség, hogy játszatja. A nyakunkon marad, ez van, de legalább a padon tartaná.
Eddig kivártam a véleményemmel, mert bár sokmindenben értettem, hogy mit és miért gondolsz Frenkie-ről, de úgy látszik el kellett érkeznie egy olyan pillanatnak, ami eldönti a "billegő" álláspontomat vele kapcsolatban. Magamban kellett, hogy eldőljön a kérdés, ami sokáig billegett az ilyen vagy olyan körülmények miatt. Elérkeztem a pillanathoz és a pálya győzött meg erről.
De Jongot leszámítva. Mehetett volna Manchesterbe, mehetett volna Londonba. Ő a csillagászati fizut választotta, és azt a klubot, ahol ezt megkapja. Azzal persze egyetértek, hogy a csapatnak nem jó, hogy ő itt van. Ez a tavasz eddig a mérkőzésig messze felülmúlta a várakozásaimat. Részben Xavi jó húzásai, részben a leggyengébb láncszemek kidőlése kellett ahhoz, hogy ezt a jó sorozatot produkáljuk. Attól tartok, hogy ha ezek a jómadarak visszaszivárognak a csapatba, minden visszakerül az őszi kerékvágásba.
Ezzel egyetértek.