Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Watkinsnál ezt most éreztem, nagyon jó csatár, és jó ütemben érkezett a meccsbe.LG írta: ↑2024.07.10. 22:51:00Bellingham-et viszont fenthagyja, pedig semmit nem játszik. Persze egy villanással megint eldöntheti, de azért hagyni, hogy addig is -ember legyen, elég necces. Ráadásul sárgája is van. Majd kiderül, bejön-e, de a 2. félidőben ezt simán bukatták volna.
De közben Watkins eldönti...![]()
Bellingham-et viszont fenthagyja, pedig semmit nem játszik. Persze egy villanással megint eldöntheti, de azért hagyni, hogy addig is -ember legyen, elég necces. Ráadásul sárgája is van. Majd kiderül, bejön-e, de a 2. félidőben ezt simán bukatták volna.bence0330 írta: ↑2024.07.10. 22:41:45Ma SG több döntése jó volt, az első félidőben ez hozta is magát, még ha a másodikban a holland középpálya ki is oltotta a dolgot (Koemant illeti a dicséret emiatt szerintem). A mostani cserék is elég logikusnak tűnnek, és elég bátrak is Kane lehozatalával, de Watkins kiugratható, és most már rég nem uralják a meccset.

Nagyon nem. Lehet, hogy a végén megint ő dönti el, de mezőnyben konkrétan 0 az ember.
Undorító játékos. Ha valamelyik kis csapat játékosa mutogatta volna a farkát, tuti eltiltás lett volna belőle.Bellinghamet sem kell félteni, az egyik legbrutálisabb és alattomosabb játékos szerintem a jelenlegi fociban, a támadók közül meg pláne.
Tutira ez történt. Sajnos.
A VB-n is így volt, messze a franciák ellen voltak a legjobbak, náluk is jobban fociztak... Lehet jó nekik, ha gyengék.

Nem kis szerepe van abban, hogy a hollandok ennyire alárendelt szerepben vannak. A középpályán nagyon megverik őket.
Igen, bár eddig végül balról ment szerencsétlen, a teljes baloldala eredetileg jobboldali az angoloknak. Ma nagy húzás volt, hogy kötetlen posztot kapott, és hol itt van Saka mellett, hol túl. Mindig jobbról volt veszélyes, nem csoda.