Becsengeted a zsét, megkapod a kártyát és akár szavazhatsz is a közgyűlésen

És hazai piacról is lehet a tagsági kártyával rendelni, vagy csak kizárólag Barcelonából?xatary írta:Igen a bérlet kihalásos, de az nekünk úgyis felesleges, hiszen jó ha egy-két meccsre kijutunk egy évben. Én legalábbis így vagyok vele!!! A tagsági kártya jó, mert olcsóbban (10%) lehet vele vásárolni online és házhoz hozzák a cuccot![]()
Ja és meccsjegyet is lehet vele venni olcsóbban és akár 1 hónappal a meccs előtt !!!! Én most próbálom a liverpool meccsre megvenni a jegyeket vele, de még nem árulják!! Ha sikerül, akkor szívesen segítek másoknak is jegyet szerezni!!!
jaja. sztem bérlethez lehet kihalásos alapon jutni.sasi1 írta:Ez így szerintem nem stimmel, mert akkor nem növekedne a pártolói tagság, a cikk meg ugye nem erröl szól..................és ha meghal 1 pártolo, a listárol egy másik a helyére kerül.
Ez így szerintem nem stimmel, mert akkor nem növekedne a pártolói tagság, a cikk meg ugye nem erröl szól..................és ha meghal 1 pártolo, a listárol egy másik a helyére kerül.
Hát csak ugy lehettek tagok, h föliratkoztok vmi listára, amin már rengetegen vannak, és ha meghal 1 pártolo, a listárol egy másik a helyére kerül. Természetesen sokkal többen vannak a listán, mint maguk a pártolo tagok, ugyhogy föl lehet iratkozni, de nam valoszinü, vagy valaha tagok lexünkLos Barrachos írta:Ezen már én is filóztam, hogyan lehetne tag az ember, gondolom személyesen kéne ezügyben intézkedni, ami nehéz lenne itthonról csak úgy elmenni Barcelonába.Los Banditos írta:Ha nagyobb leszek majd biztosan énis megkeresem hogyan lehet tag lenni.
Az már szép összegEnrique írta:Ha csak a tagságot nézem: Egy évre 142 € ugye a membership card.sasi1 írta:152 ezer pártoló tag............ az nem semmi.
Lehet tudni, hogy 1 tag "mennyit hoz a konyhára" as klubbnak?
Ami 152.000 x 142 = 21.584.000 €
Ezen már én is filóztam, hogyan lehetne tag az ember, gondolom személyesen kéne ezügyben intézkedni, ami nehéz lenne itthonról csak úgy elmenni Barcelonába.Los Banditos írta:Ha nagyobb leszek majd biztosan énis megkeresem hogyan lehet tag lenni.
Ha csak a tagságot nézem: Egy évre 142 € ugye a membership card.sasi1 írta:152 ezer pártoló tag............ az nem semmi.
Lehet tudni, hogy 1 tag "mennyit hoz a konyhára" as klubbnak?