Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezzel egyetértek. El kell felejtenünk az ennyire hosszú távú szerződéseket. Ha az illető nem válik be, a nyakunkon ragad. 3-4 éveket kell adni.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.07.20. 17:50:20Az oké hogy Olmo jó játékos, nem tudom nekünk mennyire lenne fit, de az ilyen 5-6 éves szerződés ötleteket felejtsük már el a francba, ezzel megy csődbe egy klub. Messin, Iniestán, Xavin, Puyolon kívül volt bárki aki kitöltötte? Rá kell menni Nicora, hol tart az ügy? 2 hónapja tuti a biznisz, de még semmi..
Vagy akkor Musiala, aki balszélen is jó, Wirtz azért tisztán tizes. Meg később is írtad, szerintem is jó lenne egy nagyot költeni, aki a hátán viszi a csapatot, ez a két német jelenleg, akik jönnének is akár. Viszont 60 egy Olmóért szerintem csak a Citynek nem elmebaj, mert nekik mindegy. Nekik megérné ennyiért. Alapvetően azt sem mondom, hogy Olmo nem ér mai körülmények közt hatvanat, csak nem nekünk, és nem úgy, hogy azon a poszton vagyunk konkrétan a legerősebbek minőségben és mennyiségben is. Kicsit tényleg Cou feeling, ő is amúgy nagyon jó játékos volt, csak nem 180 milliós, és nem az, amit bele akartunk látni. 50-60-ért is necces lett volna, de arra azt mondom, oké - lett volna, ha lett volna olyan posztunk.Troym írta: ↑2024.07.20. 15:22:34Sikerült bedőlnünk annak, hogy CSAPATKÉNT jók voltak a spanyolok az EB-n és rögtön azt gondoljuk, hogy akkor a tagjai egyesével is jók ide. Nekem Olmo a Coutinho sztori folytatása. Abban a közegben jó volt és megtéveszt minket, így rohanunk nagy pénzért megszerezni.
Végül akkor a 10 milliós kérdés:
Megmagyarázná nekem valaki, ha van pénz erre a 2 srácra 120 millióért, akkor miért is nem Wirtz ajtaján dörömbölünk?
Ha igazán akarta volna Pep, akkor már ott lenne. Pénz nem lehet akadály nekik.bunga írta: ↑2024.07.20. 17:15:27Olmot már egy éve Guardiola is akarta - úgyhogy nem csak az EB csúszott ki neki.
Nem hiszem, hogy a Barca abban a helyzetben van, hogy egyetlen játékosért fizethet 120-at. Nem biztos, hogy be tud illeszkedni, bérfeszültséget okozhat,súlyosan megsérülhet. Ha két játékost lehet ennyiért hozni, sokkal kisebb a kockázat.
Olmot már egy éve Guardiola is akarta - úgyhogy nem csak az EB csúszott ki neki.Troym írta: ↑2024.07.20. 15:22:34Sikerült bedőlnünk annak, hogy CSAPATKÉNT jók voltak a spanyolok az EB-n és rögtön azt gondoljuk, hogy akkor a tagjai egyesével is jók ide. Nekem Olmo a Coutinho sztori folytatása. Abban a közegben jó volt és megtéveszt minket, így rohanunk nagy pénzért megszerezni.
Végül akkor a 10 milliós kérdés:
Megmagyarázná nekem valaki, ha van pénz erre a 2 srácra 120 millióért, akkor miért is nem Wirtz ajtaján dörömbölünk?
Annyiban bátorkodnék különbséget tenni, hogy annó egy leragadt, beragadt, lomha, elavult, halálra ítélt, újraéleszthetetlen közeget próbálkoztunk ész nélkül kihúzatni a mocsárból néhány máshol jó húzónak tűnő paripával.
Ez a lényeg. Azok után, amilyen veréséket kaptunk az elmúlt években, nem értem, ha néhány játékost leszámítva bárki ragaszkodik bárkihez is. Raphinha a nagyobb BL-meccseken oda tudta tenni magát, én belső középpályásként megtartanám. Már csak azért is, mert Pedri állandóan sérült. Mellette a Gündogan/Fermín-pakk rotálódhat, két posztra lennének négyen. Ide akarjuk még Olmót bepasszírozni. Lehet, hogy Gündogan inkább a mélységi középpályára kerül rotációba, aki mellett ott lenne Merino, Gavi, de Jong. Christensen lehet visszakerül a védelembe (szerintem ez rossz döntés lenne, ő be tud tölteni egy abszolút hiányposztot).Peter írta: ↑2024.07.20. 13:01:36Torres, Gavi, Pedri, Raphi, de Jong aranyos, kedves, szimpatikus játékosok, de egyiknek sem sikerült bebizonyítania, hogy nélkülözhetetlen. Bármennyire nehéz szembenézni azzal, hogy egyenként sem nélkülözhetetlenek, de együtt egyszerre egyidőben a pályán tudni őket....hát ezt inkább nem folytatom.
Nekem ez Deco inkompetenciájáról árulkodik, nem hinném, hogy Flick verné az asztalt Lenglet, EG meg Romeu megtarta miatt.
Nico-ra sincs meg a pénz, de green light Olmo-ra. Sokat kell akkor még tiktokon donatelni...
Igen. Szerintem mindhárom alsó hangon is üti Olmo szintjét a poszton, Gündogan tuti, hogy jobb, szerintem a brazil is, és mindketten bizonyítottak már, nem zsákbamacskák, lehet tudni, mire képesek, és azt stabilan hozzák is, egy új játékosnál ez mindig kérdéses egy Lipcse után egy Barcelonában, és azért a Lipcsében sem egy egetrengető sztori. Pedri meg kb szerintem egy szint, csak más stílus, nem véletlenül kezdett ő Olmo előtt a válogatottban sem, és nem hozott rosszabb meccseket sem, a spanyolok sem hoztak rosszabb meccseket vele. Pedig Olmo is nagyon jó volt. És vagyunk oda annyian, hogy nyugodtan lehet vele tartalékként számolni, ami sajna már reális.davi10 írta: ↑2024.07.20. 12:19:55Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?
Amúgy én se értem miért mennénk utána. Volt 3 jó meccse, de még a válogatottban is előtte volt Pedri a sorban. Plusz ahogy olvasom meg amennyit én láttam belőle a Lipcsében se alkotott olyan nagyot.
Engem nem zavarna, de mind Nico, mind Merino (vagy legalábbis a balos meg a vkp poszt) sokkal nagyobb priotitást élvez. Az árát is sokallom, 60-at egy összegbe letenni, pláne 2 sokkal lyukasabb poszttal a keretben szerintem nagy hülyeség lenne.
Kicsit amúgy felpöröghetnének már az események, azért jó lenne ha az USA haknitúra közepére már meglenne a végleges keret. Érkezőknek ugyanaz a 2-3 név pörög hetek óta, de semmi előrelépés, távozókról meg nagyon szó sincs.
Nem igazán tudom én sem hova tenni ezt az új Flick érával eddig járó szokatlan alacsony fordulatszámot.
Pedri, Raphinha, Gündogan az a 3?
Azzal együtt, hogy én is óvatos fenntartással fogadnám a nevezett triót, a kirakatba most Mbappé bekerült.
Nemrég arról írtak, hogy hitelt akarunk felvenni. Gazdasági beszámolóban tavaly 300 (tavalyelőtt 100) millió volt a profit, nemrég kérdeztem is, hogy szó sincs arról, hol ez a pénz. Szerintem igenis lényeges, ha eladtuk a közvetítési jogokat, a socioknak erre kellene rákérdezni, nem stand up-olni, mint Fontnak.
Pénz az van, csak engedély kell a Ligától. Ha az megvan, bármikor röpködhetnek a százmilliók. És persze megint nem azokra a posztokra, amelyekre szükség lenne.
Szerintem sem. A 200 kb biztos, legalábbis annyira biztos, amennyire egy ilyen hír biztos lehet, ha maga az elnök mondja. Ebből nem elvakult következtetés, hogy még 50-et emelhetnek akár.FcBarcelona1 írta: ↑2024.07.19. 13:41:16Továbbra is úgy gondolom, hogy nem jött hivatalos 250 milliós ajánlat.
Elég csonka keretet hagynàl meg megkell hagyni…főként egy bizonytalan Fatira bízni a bal szélső posztotZsolti írta: ↑2024.07.19. 12:10:15Jamalt 250m-es ajalat eseten gondolkodas nelkul el kellene adni. Raphinha lehozza meg jo ideig a jobbost. Nicotol en kicsit felek, odaadnam iden Fatinak a bal szelso posztot, hatha feltamad. Plusz Rokit megtartanam, a lengyellel valthatnak egymast. Padra meg jo az oreg Ferran plusz igazolnek valakit, de en Nicoba nem latom az x-et.