Félreérted , félreértitek én nem önmagában azért kampányolok, hogy 100 millióért vegyünk valakit. A minőségért. Az meg pénzbe kerül.
Azért kampányolok, hogy ha 3 kvázi hiányposztunk van, akkor az egyikre hozzunk olyan játékost, aki top5 és nem top100 a posztján, vagy azzá válhat szerintünk.
Jelenleg kéne szélsőhátvéd, vkp és bal oldalra valami támadó a kezdőbe, plusz úgy fest kevés olyan ember van, aki kihúz minket a szorult helyzetekből.
Szélsőhátvédben nem tudok olyat, akit meg tudnánk venni és jelen állapotában megfelel ennek a kritériumnak, de úgy látom Frimpongban van potenciál, hogy elérhesse.
Vkp szinten nem tudom elérhető-e valaki, de Kante a 534 sérülés után semmilyen szintet nem képvisel, Romeu minőségre nem képvisel semmiféle szintet, Frenkie konstans sérült lassan 1 éve, Christensen évente 7-8 sérülést szenved el, Gündogan szerintem ehhez kevés egyedül.
Támadó részen nem hiszem, hogy Williams befut, de ebben simán tévedhetek, elfogadom, ha érkezik, bár én biztos nem venném meg.
De a 26-27 éves Olmo érthetetlen, mert cserébe még cserecsatárunk sem lesz és ott van Fermin ugyanerre a szerepre, hogy a padról beszálljon.
De az igazán előremutató az lenne, ha helyettük Wirtz jönne.
Szerintem kb a Ronaldinho szerű igazolás lenne ide.
Szerintem ő lehetne az a plusz, ami sok meccsen hiányzik, ezért cserébe nem érdekelne, ha nem jön más, egy BL jobb eredményhez ő kell, arra sem Olmo, sem Nico nem lesz elég.
Viszont ő 100+ millió, kanyar nélkül odaadnám érte.
Wirtz + Rabiot(ingyen) + Berenguer(ingyen)
Ha meg nincs pénz mondjuk erre a 3 játékosra, akkor mit haknizunk Nico + Olmo + Merino + Cancelo nevével? Csak vételár 160-180 millió és akkor még ott a nem kevés fizetése egyiknek sem.