Persze, egyetértek alapvetően, nem szabadna így lennie. Én most csak úgy gondolom, hogy ha valamelyik kezembe kellene harapnom, akkor az a szélsőbekk-kéz lenne. Kevésbé érzem kulcsposztnak úgy általánosságban is, nyilván nem elbagatelizálva a jelentőségét, de inkább futok neki 1-2 közepes szélsőbekkel a szezonnak (akik fiatalok, tehát esély van arra, hogy közepesnél jobbak legyenek), de közben befoltoztam máshol a lyukakat, akár relatív minőséggel, mint fordítva.Troym írta: ↑2024.07.22. 12:38:02Csak abban nem értünk egyet, hogy szerintem is nagyon fontos a fiatalok szerepeltetése és az egyik legnagyobb öröm, amikor "berobban" valaki, de ezt nem várhatod el valakivel szemben.
Lehet, hogy szinteket ugrik Fort, de nem mehetünk úgy neki a szezonnak, hogy majd úgyis szinteket lép.
Amúgy Canceloval kapcsolatban inkább pozitív hírek érkezgetnek. Oké, hogy volt a végén 1-2 rossz meccse, de alapvetően mégiscsak egy nagyon jó megoldás lenne, elég olcsón.
Persze ez az egész tök érdekes, mert semmit nem tudunk az ffp-helyzetünkről. Lehet végül senkit nem tudunk hozni egy Guido féle bizniszen kívül, meg lehet, hogy el tudunk verni 150 misit egy eladással esetleg. Nagyon nehéz így számolgatni, főleg szurkolóként.
Engem nem érdekel, ha 4 pontot hozunk az első három meccsen, hogy őszinte legyek, idénre biztos elengedtem a Madriddal való versengést, mert csak idegeskedés lenne a vége, amekkorát ők erősödtek. Pláne új edzővel kétélű a dolog, lehet hogy azonnali impact lesz, de lehet fel kell építenie. Idén nekem elég a top2-3 a bajnokságban, de a játékban legyen előremutató változás, mert az adna reményt, hogy ha mondjuk még behúznánk jövő nyáron egy klasszis németet meg egy jobb csatárt, akkor ők már csak hiányzó kirakósdarabok lesznek és mehetünk komoly célokért. Másik elvárásom hogy legalább úgy ősz közepére legyünk már legalább abszolút partiban a legjobbak ellen is. Mert azért igazából a PSG ellen sem voltunk nagyon abban, be voltunk szorítva, csak szerencsére épp lőttünk pár gólt pár kontrából, ráadásul olyan játékos, aki amúgy ezt nem szokta megtenni. Mázli volt. Játékban sajna sehol nem voltunk.
Reménykedek csodákban, ki tudja, Tuchel CFC BL-győzelme váratlanabb volt, mint a miénk lenne, nem lehetetlen, de azért nem túl reális, meg a bajnoki arany sem.