3 hete tart az igazolási időszak, nincs Nike szerződés, nincs Vision eladás, nincs játékoseladás.
Van egy tippem a lehetőségeinkről.
Nincsenek, ami meg lenne, az elmegy Nicora.
Ahogy az előttem szóló mondta, a PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. Nekünk sikerált 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2x csoportkörben beégtünk.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
A PSG az elmúlt 5 évben játszott egy BL döntőt, kétszer elődöntőig jutott, kétszer kiesett a nyolcaddöntőben. nekünk van 2 negyeddöntő, 1 nyolcaddöntő, 2 csoportkör és azt állítjuk mi járnánk előrébb szakmailag?Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 14:13:56És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.
Szerintem a legoptimálisabb a mi helyzetünkben Raphinha távozása és Nico érkezése lenne Fati maradásával. Nyilván komoly erősítés lenne a brazil és sok új távlatot nyithatna meg, de az igazolásokra fordítható pénz, illetve a bérkeret a mi helyzetünkben áldozatokat követel. Így lenne a két szélre Nico/Fati és Yamal/Torres duó. Nem a legfényesebb, de jelenleg talán a legjobb, ha a realitás talaján mozgunk. Azzal nem számolhatunk, hogy majd Torrest pattintjuk 20-30-ért vagy Frenkie fizetésétől megszabadulunk.bence0330 írta: ↑2024.07.23. 13:21:28Ide szinte tuti kezdőnek jönne (nyilván Fati "veszélyes" lehet, elég sötét ló, adja az ég, de azért nem ez a valószínű), ott meg a nagyon hasonló szintű és stílusú Barcola mellett, hát...
Nicoban amúgy az lenne a plusz nyereség, hogy ha mondjuk Raphinha távozna, vagy a Yamal/Raphinha duóból egy megsérülne, neki alig romlik a játéka jobbszélen, ha egyáltalán. Nyilván onnan méginkább előkészítés a szerepe. Szóval ha Fati jól alakulna véletlen, akkor ilyen módon is fel lehet használni, ő ráadásul iszonyú erős, jó korban van, jól bírja a terhelést is.
Na igen, de a pénz azért mindenkinek megboríthatja az agyát. Nevetve dupláznak meg minket sajnos. Csak akkor fog hozzánk igazolni ha 100%-ig ide szeretne jönni. És akkor még ott van az ügynöke, ki tudja neki mennyit dobnak fel az olajosok hogy ugyan már győzze meg a srácot hogy a PSG sokkal de sokkal jobb választás. Anyagilag mindenféleképp de semmi másban.Troym írta: ↑2024.07.23. 13:11:092 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.
Ennek ellenére szerintem itt fog kikötni, odaadnak majd neki mindent Laportáék, mert túl nagy arcvesztés lenne, ha őt se sikerül hozniuk.
2 hónapja udvarolnak neki. Ha ennek ellenére Párizsba megy, szerintem akkor kár bánkódnia bárkinek ezen. Amúgy is csak követné a sormintát.Camp Nou99 írta: ↑2024.07.23. 12:54:50https://www.mundodeportivo.com/futbol/f ... liams.html Baj lesz ebből more.
Saját szájából:
Rdinho10 írta: ↑2024.07.22. 22:40:08En szinte biztos vagyok,h Laporta terve Haaland lesz Lewa helyere.Szerintem Nico hatalmas fit lenne a bal oldalra,aztan meg a vegen osszejohetne a Nico-Haaland-Yamal is ami marketingben sem utolso.
Wirtz nekem ugyanaz mint Pedri(hiaba volt 1 jo eve)elobb hoznam Musialat,de sztem eselytelen.
Kimmichet is hoznam Merino helyett,Flick hatha ide tudna csabitani.De Jongot en megvarnam Flick alatt,h muzsikal,mert az fix,ha mas csapatban jatszana odaig lennenk erte.Nico,Kimmich,vmi cserekapus es meg is vagyunk,+a feljovo fiatalok.
Ezt adom. Még azt is kevésnek tartom, ha marad Lewandowski-Roque, de azok után, hogy Roque-val nem számolnak, tényleg égető kérdés.
Bizony. A 16 regisztrált játékosban pedig benne van Romeu és Pena, akik nagyjából mínusz embernek számítanak, valamint Araújo, akit nagyon sokáig nélkülözni fogunk. Most hivatalosan decemberig, a tapasztalatokból kiindulva ki tudja, meddig. Ez jelenleg 13 használható ember.Troym írta: ↑2024.07.22. 19:53:0016 fő van regisztrálva jelenleg Cubarsival és Yamallal együtt, inkább innen indítsátok az FM-et!
Nincs a Laligánál regisztrálva Roque, Fati, Torre, EG, Inigo, JAraujo, (Lenglet)
A káosz meg akkora, hogy ehhez képest nem egyértelmű, hogy jöhet-e Nico, de egyetlen távozóról sem hallani, hogy bármi alakulna.