Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem gondolom én sem másként, max annyiban, hogy a Barca viselkedését kínosnak gondolom.
Laportát ismerve szinte biztos, hogy most nincs pénz a két fiúra. Ha 5 év alatt kell kifizetni vagy jó pénzért tudnánk eladni játékosokat, akkor lenne meg a 120 kp..gránit írta: ↑2024.08.01. 13:38:03Ezt a "nincs pénz"-témát most sem értem. Vagy ez nem igaz, vagy az, amit a klubvezetés állít. Ők azt állítják, meg tudjuk venni Williams-t is, Olmót is. Tehát ezek szerint van pénz, csak nem arra költenék, amire kéne. Vagy Williams és Olmo kamu, vagy az, hogy nincs pénz.
Ez a fő gond. Az tuti, hogy foglalkoznak vele, tavaly meg tavalyelőtt is foglalkoztak, Flick is kiemelte. Csak az a kérdés, hogy eléggé tudnak-e Olmók mellett ezzel foglalkozni. Annyira nem követtem a klubjában, hogy a sérülékenységét lássam, arról nem is nagyon tudtam, és még úgy sem tartottam jó üzletnek.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.01. 12:54:33Főleg, ha vkp-ra sem lesz pénz. Merinot nagyon írkálják az Arsenalba. A kp-nk, így ismét kevés lehet a sok sérülékeny játékossal.
Hát most már én is aggódok az átigazolások miatt.
Ehhez nem neki kell, hogy köze legyen, de a klubnak egyre nagyobb érdeke, hogy lezáruljon ez a szappanopera. Az, hogy kinek milyen vonzereje van, már jó ideje irreleváns, mert előtte vannak az ajánlatok, tudja, hogy kitől mit kaphat.Peter írta: ↑2024.08.01. 11:34:02Nem gondolom, hogy ultimátum helyzetben lennénk Nicoval szemben. Az, ha valaki szeretné őt elcsábítani, ahhoz nem ultimátum, hanem vonzerő szükséges. Ugyanakkor a srácnak semmi köze ahhoz, hogy mi függ avagy mi nem függ az ő döntésétől a Barca számára. Ez nem Nico problémája, neki ehhez semmi köze.
Ha a Barcának nem tetszik, hogy a srác még nem döntött, akkor alkalmazkodnia kell és választhat mást, vagy csak egyszerűen továbblép avagy nyitva hagyja az ajtót egy meghatározott időpontig amit vagy Nicoval vagy nélküle, de akkor becsukja és tiszta sor, vége.
Pau Viktorban én is bízok és egyben elég nagy potenciált látok, remélem folytatja az az utat amit elkezdett.bence0330 írta: ↑2024.08.01. 12:00:18Adja az ég, hogy Pau Victor berobbanjon legalább jó csereként, de Olmót gondolom pont azért akarják megvenni (az egyetlen magyarázat, ami logikát feltételez a transzfer mögött), hogy 4 poszton is okés. Akár néha Lewy helyett hamis kilencesként, az érdekes húzás lenne. Én idén nyáron az egyetlen távozónak amúgy Roquét látom, így akár még képbe is kerülhetne.
Amúgy kb ugyanaz a manőver a két játékos posztilag. A portugál inkább second striker mint 10-es, Olmo meg talán inkább 10-es, mint ss, de a lényeg, hogy Felix sem volt balszélső, odatettük, nem rossz ott, nem is az igazi, de az részemről teljesen okés volt kis fizetésért, kölcsönben. Olmo ugyanez lenne, csak javított kiadásban, ellenne ott a szélen, nem lenne rossz, de nem is lenne túl jó. Inkább nézném még őt 0 euróért, mint Olmót 60-ért, ha értelmesebb emberre költenénk el ezt a pénzt.
A Sport azt írja, hogy a második ajánlatot is visszadobta a Lipcse habozás nélkül.
Nem gondolom, hogy ultimátum helyzetben lennénk Nicoval szemben. Az, ha valaki szeretné őt elcsábítani, ahhoz nem ultimátum, hanem vonzerő szükséges. Ugyanakkor a srácnak semmi köze ahhoz, hogy mi függ avagy mi nem függ az ő döntésétől a Barca számára. Ez nem Nico problémája, neki ehhez semmi köze.
Ez nem olyan egyszerű, ez a feltétel azta él, mióta visszakerült. Ha megmarad az eddigi, alacsonyabb kivásárlási ár, akkor a fizetése a tartalékcsapat szintjén lesz (miuvel csak 20 éves, akár Atletic játékos is lehet hivatalosan, mégis annyit játszik fent amennyit akar) és az FFP-t nem befolyásolja, míg ha felemelkedik a kivásárlási ára, a fizetése is automatikusan nő és helyet foglal a csapat bérköltségében. Ráadásul a játékos mindenképp maradni akar és jövőre bár nem lesz ilyen szigorúak ilyen szigorúak a feltételek, szóval egyelőre ezek is könnyíthetnek a dolgon.Troym írta: ↑2024.08.01. 09:20:45Alex Valle's release clause has automatically been reduced to €3m. Barça can unilaterally renew his contract, increase his salary, and his release clause to €30m, but have not communicated the player their intention to do so.
—
@mundodeportivo
Szórjuk el őt is aprópénzért, ez a specialitásunk amúgy is.
Nem vagy egyedül, de bőven elegendő, ha Flick érti és tudja.
Természetesen értelmezés kérdése, ami szubjektív, de az biztos, hogy én a fenti megfogalmazásból nem tudok "megváltót" kiolvasni....Peter írta: ↑2024.05.30. 22:46:15Willkommen Herr Flick !!!
Remélem, hogy megtalálja az összhangot a játékosaival, az öltöző valódi csapattá válik a kezei között, kialakul nála egy karakteres, tónusos, markáns csapatjáték és visszakapja a pályáról azt, amivel felküldi oda a srácokat.
Sokan szurkolunk....![]()
Hát, az tuti, hogy pénzünk/keretünk nincs igazolni, nem Flick álma Romeuval meg két tinivel lefedni a posztot DJ mellett... még alighanem egységnyi pénzből sem, hisz többször kihangsúlyozta a poszt fontosságát. Gondolom elfogadna két igazolást a posztra, mondjuk egy Xavi által eltékozolt verőembernek most örülne, és jobban megbecsülné, meg egy Kimmichet/Merinot is a keretben tudna, és ez még az alsó hang, felteszem nem ellenezné Rodri és Wirtz érkezését sem.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07Amúgy ezt nem igazán értem...
Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...
Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Pláne, akik megváltóként várták???![]()
Én alapból nem vagyok a fiatal tehetségek és a második esélyek ellen, de nagyon óvatos lennék bármilyen kijelentéssel, ami arra utal, hogy Flick autonóm módon formálhatja a csapatát. Sokkal valószínűbb, hogy előrejelezték neki, kialakulhat egy pénz nélküli forgatókönyv és a prioritás egy-két igazolás a támadószekcióba, a többit meg önerőből kell megoldania (nagyon esetleg Cancelóval, mint "erősítés"). Szóval ebben a helyzetben még Lenglet-et is értékként kell kezelni, legalább tud egyeneset rúgni a labdába és van tapasztalata.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07
Amúgy ezt nem igazán értem...
Érkezett Flick, megnézte a csapatot, a fiatalokat, és úgy döntött, hogy a vkp posztot le tudja fedni meglévő játékosokkal - a pénzt a támadó csapatrészre szeretné eltapsolni...
Ha a szakmai stábbal egyetemben úgy gondolja, hogy a csapaton így lehet az egységnyi pénzből a legnagyobbat javítani - kik vagyunk mi, hogy a fotelből okosabbak legyünk???
Nyilván a pontos választ erre mi nem fogjuk tudni megadni, de nem lepődnék meg, ha az utánpótlásból lenne a poszt megoldva. Elég ígéretes a felhozatal és olcsó opció lenne.FCBsteve írta: ↑2024.08.01. 06:39:07Amúgy ezt nem igazán értem...
Amúgy ezt nem igazán értem...Peter írta: ↑2024.07.30. 15:04:42Úgy tűnik, hogy nekünk néhányunknak lesz szükségünk alkalmazkodni a csapat egy polccal alacsonyabb szinten történő szurkolásához.
8 év nem kevés idő, valamennyire már sikerült alkalmazkodnom ehhez, de még mindíg nagy csatákat vívok magammal, amikor még a tálcán kínált lehetőségeinket sem emeljük le a tálcáról.
Csak egy mondat a főoldali cikkből : "Úgy tűnik, Romeu meggyőzte Flicket, és egy második szezonra is marad a klubnál."
Hajrá Barca!
Olyannyira, hogy mindössze 16 nap múlva már kezdődik a bajnokság. Igaz, hogy az átigazolási szezon augusztus 30-ig tart, de a bajnokság már 17-én elkezdődik, így alig több mint két hetünk maradt arra, hogy még a szezonkezdet előtt bevásároljunk. Nem lenne jó pontokat veszteni emiatt. Tavaly is már rögtön az első fordulóban buktunk két pontot, nem lenne jó előnyhöz juttatni a riválisokat. Be kellene gyújtani a rakétákat.