Alapvetően a mai piacon neki kb. ennyi az ára. Az más más kérdés, hogy nekünk ennyiért kell-e, vagy kell-e egyáltalán. A Lipcse egy nemzetközileg mérve középcsapat, sokaknak max. a neve nagyobb. (Pl egy Juvét sem mondanék igazán erős) Ott húzóember volt végig.Andrsika írta: ↑2024.08.06. 15:31:48Én sem örülök neki, mert sokan vagyunk arra a posztra ahol sztem ő tud kimagasló lenni( sztem bal szélső lesz) de mai árak mellett azért nem mondanám hu, de drágának.
Csak egy Leipzigbe van részt nem értem, ugyanis ott komoly szintű projekt van és nem utolsó sorban nem is rossz csapat. A City is vitte volna( amit egy angol haverom aki nagyon floppon van a klubja témáit illetően) mondta nekem, h De Bruyne helyére szánták volna, mert a Belga jövőre megy az arabokboz…
Szerintem egyébként baki lessz itt a srác és érzésem szerint sokat lessz sérült..
Bár tényleg arról beszélünk, hogy azon a poszton megvagyunk, ahová őt gondoljuk, a klubcsapatban két csatáros játékkal egész más helyen volt. Lehet, hogy Flick is gondolkodik ilyenben, vagy valami másban szerintem erről senkinek sincs fogalma. Én sem igazán örülök, hogy ő jön, több játékos van akit szívesebben látnék itt, főleg, hogy nagyon sokáig a nyakunkon fog maradni, de előre szerintem ne íírjuk le.
Lehet, hogy végül patent lesz a csapatban és komolyan fogunk neki örülni. Valami oka biztos volt amiért őt néztük ki, ezer másik nagyobb nevű játékosra, akár hasonló akár más poszton, ha tényleg annyira a név lett volna a lényeg. Legalább komoly érdeklődés szinten.
Ami engem leginkább aggaszt, hogy elég sérülékeny, simán benne van, hogy a szezon nagy részét az orvosiban tölti.