Egyéb Barça meccsek
Szép volt a Lewa gól, de eddig hozzuk a szokásos kínlódást. Az előző meccsek sokkal dinamikusabbak voltak. Uncsi.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Hát, a Milan hamarabb kezdte, többedig meccsnél tart, a védőik már otthon vannak, és láttam az ő felkészülési meccseiket is, és brutálisak voltak végig ugyanazon ellenfelek ellen, akikkel mi is jól, de ki-ki meccseket játszottunk mezőnyben. Meg láttam, hogy hol játszik a brazil és hol Victor, azután tippeltem 1-5-öt.

De közben Lewy gól, Raphinhát meg remélem átteszi végre Flick a túloldalra, Victornak is jót tenne, meg neki sem kéne állandóan a bal lábára kifelé kevernie helyzetben, amikor neki eleve gondjai vannak a ziccerekkel. Lewy ha megtalálná a góllövőcipőjét...
De remélem óriásit tévedtem és fordítunk, de legalábbis játékban jobbak leszünk, az már valami lenne.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Miért?
A Real meg a City ellen tök jók voltunk. Láttad, hogy "éles" játékosok is játszani fognak?

- bence0330
5-1 körülre tippeltem magamban az elején az eredményt, de már ennél rosszabb is benne lehet. Leaonak kell imádkozni, hogy rontsa el az utolsó megmozdulásokat továbbra is, akkor 3-4 gólon belül leszünk.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Ez hány méteres les volt?
Amúgy vagy a Milan jobb, vagy sokkal rosszabbak vagyunk. Az előző 2 felállás sokkal jobban működött.
Amúgy vagy a Milan jobb, vagy sokkal rosszabbak vagyunk. Az előző 2 felállás sokkal jobban működött.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vidra 2024.08.07. 01:53:42-kor.
- bence0330
TS; Valle-Lenglet-Dominguez-Martin; Chistensen-Casado; Pau Victor - Gündogan - Raphinha; Lewy (ha 4-2-3-1 lenne)
Vagy 3 védős rendszer, Chris hátul, vagy valami más, majd kiderül.
A Milan elég erős kezdővel áll ki, a teljesen B soros védelmünk tesztelve lesz rendesen.
Érdekelne, miért a jobblábas Pau Victor van a jobbszélen és a ballábas Raphinha a balszélen... remélem ez csak valami tesztelgetés, milyenek lennének vészhelyzetben...
Nagy kár, hogy Lewy miatt kell mindenkit odébb dobálni, aki továbbra sincs formában, főleg Pau miatt szomorú..
De szerintem mindegy lesz, hátul megesznek ma minket.
A félelmeim beigazolódtak, már hátrány. Lehet ennek akár nagyon-nagyon csúnya vége ennek a támadósornak és ennek a B-s védelemnek a találkozásából.
Vagy 3 védős rendszer, Chris hátul, vagy valami más, majd kiderül.
A Milan elég erős kezdővel áll ki, a teljesen B soros védelmünk tesztelve lesz rendesen.
Érdekelne, miért a jobblábas Pau Victor van a jobbszélen és a ballábas Raphinha a balszélen... remélem ez csak valami tesztelgetés, milyenek lennének vészhelyzetben...
Nagy kár, hogy Lewy miatt kell mindenkit odébb dobálni, aki továbbra sincs formában, főleg Pau miatt szomorú..
De szerintem mindegy lesz, hátul megesznek ma minket.
A félelmeim beigazolódtak, már hátrány. Lehet ennek akár nagyon-nagyon csúnya vége ennek a támadósornak és ennek a B-s védelemnek a találkozásából.
- bence0330
A változatosság kedvéért 50% körüli eséllyel mondanak zivatart a "mai" meccs helyszínére.
Talán megússzuk, mert a kezdés után 1 órával mondják valószínűbbre.
Azért örülök, hogy az itteni klímával kb évente 1-2 ilyen meccsel kell számolni, nem folyamatosan.
Egyébként ez lesz a legnehezebb meccsünk, a Milan új edzővel kb úgy játszott az előző felkészülési meccsein, mint mi 15 éve, szétfocizták a Cityt és a Reált is mezőnyben, labdabirtoklásban, eredményben, mindenben. Ha velük kb tartjuk a lépést (korábban kezdték a felkészülést), akkor az azt jelenti, hogy meglepően jól összeállt a csapat. De szerintem alul fogunk maradni.
Szerk: szerencsére már jó időt mondanak, alighanem végre lehet számolni a kiírt kezdési időponttal.

Azért örülök, hogy az itteni klímával kb évente 1-2 ilyen meccsel kell számolni, nem folyamatosan.
Egyébként ez lesz a legnehezebb meccsünk, a Milan új edzővel kb úgy játszott az előző felkészülési meccsein, mint mi 15 éve, szétfocizták a Cityt és a Reált is mezőnyben, labdabirtoklásban, eredményben, mindenben. Ha velük kb tartjuk a lépést (korábban kezdték a felkészülést), akkor az azt jelenti, hogy meglepően jól összeállt a csapat. De szerintem alul fogunk maradni.
Szerk: szerencsére már jó időt mondanak, alighanem végre lehet számolni a kiírt kezdési időponttal.

Aki esetleg lemaradt róla.
A Barcelona-Real Madrid C. Tour mérkőzést este 9-től adják ismétlésben a sport 2-n.
A Barcelona-Real Madrid C. Tour mérkőzést este 9-től adják ismétlésben a sport 2-n.
Ez Deconak az eddigi aktivitása alapján olyan 3-5 évnyi munka és akkor nem vettünk senkit.bunga írta: ↑2024.08.04. 18:50:17Flick a bőrét vásárra viszi azokkal,akiket megtart és azokkal is,akiket nem. Mi meg nem. De teljesen egyeérték Péterrel: én is eladnám a Lenglet,Inigo,Eric triót, de velük még Penat, Torret,Torrest Fatit, Roquet,Alarcont, Levandowskit. Meg nem hoznám vissza Cancelot és Felixet.

Nincs regisztrálva.
https://www.laliga.com/en-GB/clubs/fc-barcelona/squad
Amióta erről szó volt, regisztrálták Fermínt, így 17-en vannak jelenleg. Amiből Araújóra jó sokáig nem számíthatunk.
Véleményem szerint azért játszott Martinez, hogy tesztelje őt Flick. Én megtartanám, mert kevés rutinos belső védőnk van.
Flick a bőrét vásárra viszi azokkal,akiket megtart és azokkal is,akiket nem. Mi meg nem. De teljesen egyeérték Péterrel: én is eladnám a Lenglet,Inigo,Eric triót, de velük még Penat, Torret,Torrest Fatit, Roquet,Alarcont, Levandowskit. Meg nem hoznám vissza Cancelot és Felixet.Peter írta: ↑2024.08.04. 18:20:58
Egyelőre szerintem semmiből sincs.....![]()
Még Flick szavaiból sem. Egy vérbeli diplomata. A letámadáson és maximális erőbedobáson kívül zéro konkrétum, de nincs ezzel baj, ő ilyen lesz nagy valószínűséggel folyamatosan.
Romeuval is kicsit a frászt hozta ránk (rám biztos), aztán csak visszapattant a Gironához.
Naprakész nem vagyok, pl. Lenglet aktuális státuszát nem ismerem, múlt héten még dícsérte őt Flick, aztán Inigo - ahogy valakitől olvastam a fórumon - nincs is regisztrálva, akkor minek játszott most?
Ericről sem tudok semmit, de lehet mindenről csak egyszerűen lemaradtam...![]()
Ha mégsem maradtam le semmiről, akkor sok mosatlan van még, ami tisztításra vár.
Egyelőre szerintem semmiből sincs.....

Még Flick szavaiból sem. Egy vérbeli diplomata. A letámadáson és maximális erőbedobáson kívül zéro konkrétum, de nincs ezzel baj, ő ilyen lesz nagy valószínűséggel folyamatosan.
Romeuval is kicsit a frászt hozta ránk (rám biztos), aztán csak visszapattant a Gironához.
Naprakész nem vagyok, pl. Lenglet aktuális státuszát nem ismerem, múlt héten még dícsérte őt Flick, aztán Inigo - ahogy valakitől olvastam a fórumon - nincs is regisztrálva, akkor minek játszott most?
Ericről sem tudok semmit, de lehet mindenről csak egyszerűen lemaradtam...

Ha mégsem maradtam le semmiről, akkor sok mosatlan van még, ami tisztításra vár.
- bence0330
Van ilyen, mindkettőt pont fordítva láttam.Chino írta: ↑2024.08.04. 16:06:30
Szerintem Torre baromi jó volt, mindkét meccsen, jól mozgatta a csapatot, előre felé is agilis volt. Nyilván nem kezdő szint egyelőre, de bőven van benne potenciál. Gündoganon és Raphinhán feltűnő volt, hogy alig láttak még pályát. Az előbbi csinált szép dolgokat, a brazilnak viszont nem emlékszem jó megmozdulására. Ez a következő meccsre biztos változni fog.
Vinicius inkább az elején volt nagyon aktív, le tudta futni a védőket, de amikor őrzőt kapott már nem villogott. Vicces volt látni hogy az USA-ban is mennyire "szeretik".

Torrét nem teljesen, nem volt rossz, de végig mindig az az érzésem volt, hogy nem elég, valahogy a mozgása, a döntései, nem tudom. Raphinha folyamatosan becselezte magát üres területekre és adott belőle 1-2 kulcspasszt is. Pont láttam nála egy taktikai előrleépést, szerintem Flick-kel megbeszélték, hogy baromi jól lát, egy embert bokából le is tud cselezni, legyen ez, egy emberrel vegye fel a harcot, üres területek felé, és abból passzoljon. Jól állt neki, nem is tudom, mennyit csinált ebből röpke 25 perc alatt, 3-ra mindenképp emlékszem. Szerintem az összes csele/megindulása ült, kaptunk belőle szabadot jó helyről, kreált belőle, és volt egész jó lövése amit szögletre védett a kapus (szerintem ott is Darvichtól kapta a labdát).
Gündogannak meg volt 1-2 remek, meg egy szemkápráztató megmozdulása ott a tizenhatos bal oldalán, ennyire kevés perc alatt többet nem nagyon tehetett. Őt remélem korrektül fogja használni Flick végre, nem ilyen zsinórban 10 meccsen 100 percet játszó játékos lesz 33-4 évesen, mint tavaly. Hiányzott tavasszal egy friss Gündogan a csapatból. Ő egy zseni, nem lesz vele sok dolga a németnek, szerintem csak ez az egy, és meglepődnék, ha nem ő lenne megint a legjobb játékosunk.
Vinin amúgy (tudom, gonosz dolog, ez van

Amit Darvichról írtál, adom, az a labda amit kiosztott, igazi élményszámba ment. És amikor ezt látom, akkor érzem méginkább azt, hogy Torre nem rossz, tényleg agilis is, de közben ott egy ilyen játékos ilyen szemmel, aki ráadásul évekkel fiatalabb. Az sem véletlen, hogy a Gironánál is csak epizodista volt.
Nála azt remélem, hogy volt elég jó ahhoz az előszezonban, hogy befusson érte egy ajánlat.
Fayénak örültem, sokkal, de sokkal jobban nézett ki, mint az utolsó pár B-s meccsen, amit láttam. Volt egy két nagyon szemfüles tisztázása a végén. Tényleg nagy szerencse, hogy nem dőlt ki, nem tudom, mi szükség volt arra a mészárlásra.
- Chino
- Llegenda del Barça
Szerintem Torre baromi jó volt, mindkét meccsen, jól mozgatta a csapatot, előre felé is agilis volt. Nyilván nem kezdő szint egyelőre, de bőven van benne potenciál. Gündoganon és Raphinhán feltűnő volt, hogy alig láttak még pályát. Az előbbi csinált szép dolgokat, a brazilnak viszont nem emlékszem jó megmozdulására. Ez a következő meccsre biztos változni fog.bence0330 írta: ↑2024.08.04. 11:34:58Nálam Torre ügyes-ügyes, vannak jó dolgai, de abszolút nem Barca szint, szerintem egy Villarreal környéki csapatban tudna ő kezdő lenni. Ha 16 éves lenne, oké, de nem az. Ha nem lenne végtelen mennyiségű játékosunk tizes, vagy legalábbis nyolcas posztra, lehetne egy csere akár, de így... Darvich szerintem már most tart ott, ahol ő, pedig tini, volt a meccsen 1-2 olyan kiugratása, hogy jó volt nézni.
Vini miatt nem aggódok, az egész világon 2-3-4 ember tudja kb kivenni, ez egyértelműen személyi kérdés, Valle ügyes, de nyilván Koundé fog kezdeni, pláne egy klasszikón. Nem volt elvárható se tőle, se a cseréjétől, hogy a világ alighanem legjobb balszélsőjét levegye a pályáról.
Troym: a Reál kezdője szerintem nem volt távolabb a majd várható alapkezdőtől, mint a miénk. Szerintem itt senkit nem az érdekel, mi lett az eredmény (mármint az tök jó érzés, csak levonni nem lehet belőle semmit, ahogy írod), hanem az, hogy már most jelentkeznek a játékban az edzőre jellemző sémák pl. támadásban, tudatos passzjáték és építkezés, 16-os környékén tudatosabb mozgások. Ez előremutató, ebből le lehet talán vonni valamit.
Meg az, hogy úgy tűnik, sok olyan játékosunk van lent, akit fel lehet hozni, ha kell, és lehet velük mélyíteni a keretet.
Vinicius inkább az elején volt nagyon aktív, le tudta futni a védőket, de amikor őrzőt kapott már nem villogott. Vicces volt látni hogy az USA-ban is mennyire "szeretik".
Valle azért alapból balhátvéd, elég idegen volt a jobbos, labdához is szinte csak egy lábbal ért. Bár azok nagyon sokszor élményszámba mentek.
Ha Guille nem csűszik el annál a lövésnél már azért az egy támadásért megérte volna fent maradni. Amilyen labdát adott Darvich, kb. az állam leesett.
Roquén azért látszik mi a posztja. Szűk negyed óra alatt többet mutatott mint a City ellen egy félidő alatt. Nagyon ügyesen el tud szakadni a védőtől, érzi a beindulásokat, de csóró megint verhette kétszer a fejét a földbe. Hiába játssza tisztára magát, nem kapja ziccerben.
PV pedig megint hozta magát. Azért Lewandowski mellett lőni két gólt és még kétszer nagyon komolyan veszélyeztetni, úgy, hogy a lengyel talán egyszer került helyzetbe sok mindent elmond róla. Lehet mondani, hogy csak alacsonyabb osztályban lett gólkirály, de ha például egy Villarealból jött volna szerintem ennyiért már nagy fogásként beszélnénk róla.
Ami talán a legnagyobb pozitívum a meccsen, hogy Fayénak egyben maradt a lába.
https://www.youtube.com/watch?v=hSz17PymFr0 (6:10-nél)
Forca Barca!!!!
A tavalyi barátságos meccsnek annyi tanulsága volt, hogy láthattuk, hogy Fermín tud lőni. Ő akkor bejátszotta magát a keretbe. Romeu is reményt keltő volt akkor, ő ezt hosszú távon nem tudta fenntartani. Minimális információmorzsákkal szolgálnak az ilyen meccsek, de a később használható információk is ezek között vannak. Messzemenő következtetéseket nincs értelme levonni, az edző annyit láthat, hogy kiknek érdemes majd lehetőséget adni, ebből néhányan beválhatnak. Az nekem nem tetszik, hogy Christensen visszakerül a védelembe.
Marketing túra némi felkészüléssel fűszerezve, bár én csodálkozom, hogy vannak akik ebben bármilyen bizniszt is látnak úgy, hogy még támogatják is.
Valamennyit biztosan jelenthet szakmailag az edzőknek, ha valóban van szándéka beépíteni a saját kis sormintájába.
Csak ők tudják, hogy mennyire hasznos vagy éppenséggel mekkora nyűg ez a saját számukra.
Mivel a szakmai hozzáállás szándékának a valódi eredőjét nem ismerjük (a kötelező sablonokon túl), így szerintem minden szurkoló annyit hámoz ki belőle, amennyit szeretne....

Az elkepzelhetetlen, hogy Lewa tudatosan tette le a labdat Pau Victornak? Siman a latoszogeben volt + ha kapura akarja tenni, akkor jobban kiforditja a belsojet. Az lehet, hogy az utolso pillanatban dontott igy, mert erezte, hogy neccesen eri el a labdat.
- bence0330
Nálam Torre ügyes-ügyes, vannak jó dolgai, de abszolút nem Barca szint, szerintem egy Villarreal környéki csapatban tudna ő kezdő lenni. Ha 16 éves lenne, oké, de nem az. Ha nem lenne végtelen mennyiségű játékosunk tizes, vagy legalábbis nyolcas posztra, lehetne egy csere akár, de így... Darvich szerintem már most tart ott, ahol ő, pedig tini, volt a meccsen 1-2 olyan kiugratása, hogy jó volt nézni.
Vini miatt nem aggódok, az egész világon 2-3-4 ember tudja kb kivenni, ez egyértelműen személyi kérdés, Valle ügyes, de nyilván Koundé fog kezdeni, pláne egy klasszikón. Nem volt elvárható se tőle, se a cseréjétől, hogy a világ alighanem legjobb balszélsőjét levegye a pályáról.
Troym: a Reál kezdője szerintem nem volt távolabb a majd várható alapkezdőtől, mint a miénk. Szerintem itt senkit nem az érdekel, mi lett az eredmény (mármint az tök jó érzés, csak levonni nem lehet belőle semmit, ahogy írod), hanem az, hogy már most jelentkeznek a játékban az edzőre jellemző sémák pl. támadásban, tudatos passzjáték és építkezés, 16-os környékén tudatosabb mozgások. Ez előremutató, ebből le lehet talán vonni valamit.
Meg az, hogy úgy tűnik, sok olyan játékosunk van lent, akit fel lehet hozni, ha kell, és lehet velük mélyíteni a keretet.
Örülök, hogy jól játszunk és nyerünk, de tavaly ugyanez volt, hatalmas örömködés volt a vegasi Classico után Romeu, meg a csapat milyen jó volt, aztán tudjuk mi lett a vége.
Szerintem szinte semmit nem mutat számunkra (laikusoknak) az USA túra, ahol a nagycsapatok tartalékjai játszanak sokszor más felállásban és pozícióban, mint amit majd a szezonban játszanak a csapatok.
A kezdőcsapatunk jelentős része pl max 5-10 perce csere státuszt érheti el.
Szerintem szinte semmit nem mutat számunkra (laikusoknak) az USA túra, ahol a nagycsapatok tartalékjai játszanak sokszor más felállásban és pozícióban, mint amit majd a szezonban játszanak a csapatok.
A kezdőcsapatunk jelentős része pl max 5-10 perce csere státuszt érheti el.
A sok pozitívum mellé néhány negatívum:
– Unai nem volt elég meggyőző, és Bernal is halványabb volt
– Pablo Torre támadásban jobb döntéseket is hozhatott volna
– Lewandowskit korábban le kellett volna hozni
– Viniciust nem sikerült kikapcsolni
– Mario Martin (Real) csak a 76. percben kapott sárgát, és végigjátszhatta a meccset
– Unai nem volt elég meggyőző, és Bernal is halványabb volt
– Pablo Torre támadásban jobb döntéseket is hozhatott volna
– Lewandowskit korábban le kellett volna hozni
– Viniciust nem sikerült kikapcsolni
– Mario Martin (Real) csak a 76. percben kapott sárgát, és végigjátszhatta a meccset
- bence0330
https://ok.ru/videoembed/7692181834357?autoplay=1
Ez egy direkt link a teljes meccshez, hátha valakit érdekel!
Pau Victor nagyon komoly volt megint (Lewy a ziccert megint kifelé rúgta majdnem a gólvonalról, abból lett az egyik gól
)
A kezdőből talán nem is volt gyenge teljesítmény. Valle előre brutális volt, gyakorlatilag két gólpassz, még ha az egyikbe ugye Lewy rossz érintése utániból lett a gól. Hátra nem győzőtt meg, de előrefelé nagyon jó.
A cserék közül Roque, Darvich, Fayé, Raphinha, Gündogan nagyon jól szálltak be.
Élmény volt nézni a meccset, volt játék, a kontrák is céltudatosak voltak, a védekezés ha nem is volt top, már jobban nézett ki, főleg csapatszinten.
Flick most kapkodhatja a fejét, mert rengeteg ügyes gyerek áll rendelkezésére, akiket majd szezon közben felhívhat, ha úgy adódik.
Remélem, majd tétmeccseken is hasonlóan jó lesz nézni a játékot.
Ez egy direkt link a teljes meccshez, hátha valakit érdekel!
Pau Victor nagyon komoly volt megint (Lewy a ziccert megint kifelé rúgta majdnem a gólvonalról, abból lett az egyik gól

A kezdőből talán nem is volt gyenge teljesítmény. Valle előre brutális volt, gyakorlatilag két gólpassz, még ha az egyikbe ugye Lewy rossz érintése utániból lett a gól. Hátra nem győzőtt meg, de előrefelé nagyon jó.
A cserék közül Roque, Darvich, Fayé, Raphinha, Gündogan nagyon jól szálltak be.
Élmény volt nézni a meccset, volt játék, a kontrák is céltudatosak voltak, a védekezés ha nem is volt top, már jobban nézett ki, főleg csapatszinten.
Flick most kapkodhatja a fejét, mert rengeteg ügyes gyerek áll rendelkezésére, akiket majd szezon közben felhívhat, ha úgy adódik.
Remélem, majd tétmeccseken is hasonlóan jó lesz nézni a játékot.

- Chino
- Llegenda del Barça
Az első Clasicó pipa.
Örülök, hogy Fayé beállt, hatalmas tanár volt ismét. Bár úgy beleszállt az az idióta gyerek, hogy azt hittem minimum lábtörés.
A kicsik egyáltalán nem vallottak szégyent, főleg Guille Fernandez és Junyent csinált ügyes dolgokat.
Örülök, hogy Fayé beállt, hatalmas tanár volt ismét. Bár úgy beleszállt az az idióta gyerek, hogy azt hittem minimum lábtörés.
A kicsik egyáltalán nem vallottak szégyent, főleg Guille Fernandez és Junyent csinált ügyes dolgokat.
Forca Barca!!!!
2-1, Pau Victor duplázott, mindkétszer Alex Valle beadása után.
Mi irányítottuk a meccset, az történt, amit mi akartunk.
Mi irányítottuk a meccset, az történt, amit mi akartunk.
- Chino
- Llegenda del Barça
Flick azt nyilatkozta, hogy nála nincs köbe vésett felállás, taktika, mindig az adott helyzethez alkalmazkodik.bence0330 írta: ↑2024.08.04. 00:37:28Az igaz, hogy úgy mindenki tökéletesen a posztján lenne (Vallét kivéve), de fura lenne nekem az a kvázi 4-2-2-2. Gondolom akkor a két szélsőbekk menne fel nagyon a szélességért, és a két pivot biztosítana mögöttük valahogy. Érdekes lenne, már csak a taktikai mobilitás miatt is, hogy Flick mennyire akar variálni. Róla én azt olvastam elemzésekben, hogy ha valami bevált, akkor tűzön-vízen át azt nyomja, de ha nem, szeret kísérletezni.
Viszont Roque is simán volt szélső (sajna), ebből kiindulva lehet, hogy Flick meg akarja nézni, mit tud Unai és Pau Victor ezeken a posztokon. Én Unait láttam párszor, nekem bevallom, jobban tetszett szélsőként.
Majd kiderül, bármelyik lehet.
Ha valaki angolul akarja, stabil stream: https://vipstand.pm/sports/football/wat ... id-live/1/
Pau megint majdnem gólt lőtt. Torre engem nem győzött meg az előző meccsen sem, meg most sem, szerintem nem szint.
A Reál még nem nagyon látta a labdát 10 perc alatt.
És megint komoly eső és villámlás miatt félbeszakad a meccs.Remélhetőleg csak percekre...
A szélsőkkel az az baj, hogy mind Unai, mind Pau Victor a baloson játszott, bár utóbbi különösen nem érezte ott jól magát, ezért sem működött úgy a csapat, ha Guiuval ketten voltak fent, ilyenkor mindig neki kellett kihúzódnia.
Torre a City ellen szerintem kifejezetten jó volt, sőt szerintem a csapat egyik legjobbja és az Olot meccs után is kiemelte Flick (plusz a győztes gólt is ő rúgta)
Forca Barca!!!!
Amekkora pénzszórás a labdarúgásban van, költhetnének inkább arra, hogy minden elsőosztályú csapat fedett stadionban játsszon. Az EB-n is félbeszakadt a német-dán meccs a villámok miatt. Miközben eurómilliárdokat éget el a labdarúgás, erre nincs pénz.
Kár érte, mert amúgy jól játszottunk. 63%-os volt a labdabirtoklás. Az nem tetszik, hogy Christensen megy vissza a védelembe. Nyilván ezért nem igazolnak középhátvédet, mert Christensennel ott számolnak.
Balde felépült, már kezdett is. Lehet, hogy Cancelo-ért így nem fogunk fizetni.
Kár érte, mert amúgy jól játszottunk. 63%-os volt a labdabirtoklás. Az nem tetszik, hogy Christensen megy vissza a védelembe. Nyilván ezért nem igazolnak középhátvédet, mert Christensennel ott számolnak.
Balde felépült, már kezdett is. Lehet, hogy Cancelo-ért így nem fogunk fizetni.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gránit 2024.08.04. 01:30:23-kor.