Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Andras Inieszta írta: ↑2024.08.12. 21:04:10Örülök a sok fiatalnak, de
Raphina bal oldalon nem jó
Lewa nagyon gyenge, de legalább látványosan leb*ssza a fiatalokat, ha nem az van, amit ő utólag gondolt a szituban
Torre játéka nekem tetszik továbbra is
Valle tök jó
Christensen nagyon látványosan lassan mozog
Most így hirtelen ennyi. Nem jó meccs, de remélem módosít valamit a szünetben Flick (már ha tud, mert szinte a teljes A csapat a lelátón ül), reménykedem, hogy ő is látja ezeket a dolgokat.
Valle nem is kezdett.. off: valaki tud egy használható linket küldeni?Andras Inieszta írta: ↑2024.08.12. 21:04:10Örülök a sok fiatalnak, de
Raphina bal oldalon nem jó
Lewa nagyon gyenge, de legalább látványosan leb*ssza a fiatalokat, ha nem az van, amit ő utólag gondolt a szituban
Torre játéka nekem tetszik továbbra is
Valle tök jó
Christensen nagyon látványosan lassan mozog
Most így hirtelen ennyi. Nem jó meccs, de remélem módosít valamit a szünetben Flick (már ha tud, mert szinte a teljes A csapat a lelátón ül), reménykedem, hogy ő is látja ezeket a dolgokat.
Ezzel szerintem inkább Pau Victort akarta tesztelni, hogy milyen a teljesítménye, hogy mozog ott. Vagy éppen Raphinha Yamallal a pályán megfér-e egyszerre.bence0330 írta: ↑2024.08.07. 13:21:43A Victor-Raphinha témával egyetértek. Az első félidő remélem csak egy kísérlet volt, Raphina nem jó a baloson, azon túl, hogy nem a befejezés az erőssége, még a ballábassága miatt kifelé is sodródik, rendre elég kellemetlen szögekből kellett emiatt befejeznie, nem ment neki, meg a kapus sem volt rossz. De ez még hagyján, a passzsávokat sem érzi onnan sajna. Mivel nagyon érzi a beindulásokat így is hasznos lehet ha muszáj ott játszania, nagy számok törvénye alapján így is rúgna jópár gólt, de nem néz ki jól. Közben meg Pau eltűnt a túloldalon, szerintem labdához alig ért. Ezzel a felállással mindkettőnek kivettük a méregfogát, még akkor is, ha a brazil adott egy gólpasszt. A második félidő azért is nézett ki (más okok mellett) ilyen jól, mert Raphinha bekerült tizesbe, abból is kicsit inkább jobbra, és osztogathatott, letámadásban is nagyon aktív tudott lenni, máris sokkal jobban nézett ki, Victor meg beljebb került. Az a felállás kb tökéletes volt, bármelyik éles meccsen maradhatna részemről. Az a második gól pontosan úgy nézett ki, ahogy ki kellett neki, pontosan olyan szerepekkel és pontosan ott tartózkodó emberekkel, ahol nekik lenniük kellett. Bernal elindította a támadást szervezőként, Raphinha húzott egy váratlant, Pau meg lekészítette a klasszis befejezőnknek. Remélem sok támadásunk néz majd ki így.
Pau kíváncsi vagyok, megragad-e végül tétmeccsekre. Nagyon jól néz ki.
A Victor-Raphinha témával egyetértek. Az első félidő remélem csak egy kísérlet volt, Raphina nem jó a baloson, azon túl, hogy nem a befejezés az erőssége, még a ballábassága miatt kifelé is sodródik, rendre elég kellemetlen szögekből kellett emiatt befejeznie, nem ment neki, meg a kapus sem volt rossz. De ez még hagyján, a passzsávokat sem érzi onnan sajna. Mivel nagyon érzi a beindulásokat így is hasznos lehet ha muszáj ott játszania, nagy számok törvénye alapján így is rúgna jópár gólt, de nem néz ki jól. Közben meg Pau eltűnt a túloldalon, szerintem labdához alig ért. Ezzel a felállással mindkettőnek kivettük a méregfogát, még akkor is, ha a brazil adott egy gólpasszt. A második félidő azért is nézett ki (más okok mellett) ilyen jól, mert Raphinha bekerült tizesbe, abból is kicsit inkább jobbra, és osztogathatott, letámadásban is nagyon aktív tudott lenni, máris sokkal jobban nézett ki, Victor meg beljebb került. Az a felállás kb tökéletes volt, bármelyik éles meccsen maradhatna részemről. Az a második gól pontosan úgy nézett ki, ahogy ki kellett neki, pontosan olyan szerepekkel és pontosan ott tartózkodó emberekkel, ahol nekik lenniük kellett. Bernal elindította a támadást szervezőként, Raphinha húzott egy váratlant, Pau meg lekészítette a klasszis befejezőnknek. Remélem sok támadásunk néz majd ki így.
Nem tudom megítélni, hogy csapatként voltunk-e jók, vagy ők voltak jók az első 20-25 perc elég rémisztő kinézete után. Bernal keveset játszott, egy már eléggé betolt Milan ellen, nem is emlékszem, hogy a második félidőben vezettek-e egyáltalán támadást az olaszok. Nem volt annyira tesztelve. Casado mindenhol ott volt, kullancs stílus, volt hogy utolsó pillanatban épp ki tudta billenteni Leaót, nem érzem benne a nagy pluszt, de azt simán el tudom képzelni, hogy megbízható rotációs ember legyen. Nem egy mélán nézelődős alak. Van benne passzjáték előre.
Szerintem más az ellenfél, más stratégiával jöttünk ki. Ha a védelmünket levesszük, ahonnan kaphattunk volna 4-et is már, előrefelé sok helyzetet alakítottunk ki, de inkább hosszú labdákkal akarunk operálni. Szerintem jó ez a taktikai mobilitás.vidra írta: ↑2024.08.07. 02:19:21A védők eddig is rosszak voltak, de most a támadás is.
Ezt csekkold, akkor megértesz (lehet nem volt korábban sok ilyen, csak ez nagyon beégett? Nem hiszem)
https://youtu.be/w6_GkG8ct_I?feature=shared&t=46
10 perce leült a meccs, az tény. De azért mentünk, a Milan feltolt védelmére azt válaszoltuk, hogy 3-4-szer kerültünk mögé kiugratásokkal. Az nem rossz, csak sajna mindig egy épp visszatért jobbszélső kapta balszélső poszton a labdákat, aki amúgy is rossz arányban fejez be, nem hogy így.vidra írta: ↑2024.08.07. 02:12:51Én nem vagyok szórakoztatva a csapatunk által.
Tötymörgős.
Lehet, hogy a Milan erősebben védekezik, nemtom, nem látok már ilyenkor rendesen, de eddig a Flick power érzést éreztem, most meg azt, hogy megidézzük az elmúlt 5 évet.
Eddig keményen ment a vertikális foci, esetleg gyors beadások, most meg ezek a horizontális labdatartós passzocskák, amikkel javítjuk a passzarányunkat. Uncsi.
Tényleg? :O Szerintem brutál látványos meccse, 3 nagy helyzetet hagytunk (hagyott ki a brazil) eddig, meg Lewy is egyet, és volt 3 gól. A közönség szerintem erősen szórakoztatva van. A gólok is mind szépek voltak.