Ebben egyetértek. Alemany ebben nagy sztár volt, de a sokat kritizált Mendes és Deco is csak leakasztott egy Felixet és Cancelot.bence0330 írta: ↑2024.08.14. 11:20:57Ez a fő gond szerintem is. Szívszorító ránézni, mit működtek össze a csóró olasz klubok az elmúlt 1-2 évben. Csak ha az ideit nézzük, Milan, Roma, Juve is ennyi pénzből, amit mi elszórtunk egy egy játékosra, csapatot épített. Elég jó nevekkel.barca0417 írta: ↑2024.08.14. 11:08:19Azért durva mi folyik itt. Én a Rivaldo korszak óta vagyok Barcas, szóval az nem vág földhöz ha nem a világ legjobb csapata vagyunk éppen. De! Most már ami ezen a nyáron zajlik.. komolyan, Perisicnél tartunk? Ha nincs pénz akkor is lehet okosan igazolni.
Ezerszer előbb hoznám Martial t pl aki balon és közepében is használható. És ingyen igazolható. Igen, jelenleg nem klasszis szint messze, de ha ilyenekre futja, akkor legalább olyat hozzunk aki még nem nyugdíjas.
Olyan mintha tényleg csak pár név lenne csak a listán, és nem is létezne nálunk játékos megfigyelés.
Mi meg Bernardo saga után Olmózunk, és sajna ez sikerült is. Igenis lehetne 0-20 milliókért jó játékosokat hozni.
FcBarcelona1 most sorolt fel egy rakat nevet, korábban is mondtunk már párat, és ezek csak a szem előtt lévők, még játékosmegfigyelő sem kéne kb hozzá. Ha az lenne, akkor még sokkal több lehetőség lenne.
Szerintem Alemanynál, ahogy te is írtad, betett Xavinál a játékosok elpazarlása, és itt is olvashatod a kritikacunamit
Depay, Adama, Kessie, Alonso, Inigo stb. kapcsán.
El kellene fogadni, hogy ez van, és lejjebb kell adni az igényeket, és úgy értékelni ezeket a szerződéseket.
De ugyanez lenne Guido, Kante, Rabiot stb. kapcsán is.
Olmo szerződést is leírtad, 10 milliós bér helyett lett volna pl. 18 Rabiot, 8 Guido, 8 egy szélső kapcsán, ahol 1a2-höz szabály alatt 68 milliót kell felszabadítani a bérkeretből.
Szóval így is nézni kell az ingyen, olcsón érkezők bérét, és akkor arról még nem beszéltünk, hogy regisztrálni kell a La Masiasokét is
Ja. Tényleg véd a La Liga minket, ha rajtuk múlna, már Gavi, Balde, Yamal stb. se lenne itt, mert nem tudtuk volna őket regisztrálni