Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
aha. mert spanyolul a fuerza az erő (kbBoixos írta:a spanyolban tényleg nincs ilyen szó, a forca, pontosabban a força katalánul van, és azt jelenti, mint a forza olaszulazaz hajrá.
(de jelent erőt is)
"Capello neve garancia az unalmas focira, az örökös egy-nullázásra, a tömegnyi védőre, azt viszont még Barcelonában is elismerik, hogy a digó által vezényelt csapatok legalább nem csinálnak magukból hétről-hétre hülyét a pályán, és ez a Madrid esetében már jelentős előrelépés lesz az elmúlt évekhez képest.Charlie írta:Matula
C.
Már 2 éve is mondták, fél éve én is majdnem elhittem. Kamu az egész. El kell hogy keserítsem a népet Tiesto él , és még szétszedi a népet egy párszor. Lesznek még libabőrös szettecskék tőle.Los Banditos írta:Az mTV-n mondták hogy Tiesto elhunyt autóbalesetben másokat megkérdeztem azt mondták hogy nem,most melyik az igaz?
Hirkereso.hu-n beírtam a keresőbe ,az eredmény 0 oldal,szóval csak fennt lenne,ha igaz,Reménykedjünk...Aprieto írta:Én is úgy hallottam hogy elhunyt
Ne BosszantssssLos Banditos írta:Az mTV-n mondták hogy Tiesto elhunyt autóbalesetben másokat megkérdeztem azt mondták hogy nem,most melyik az igaz?
Hát minimum!Los Banditos írta:Az iylen embert simán kiherélném majd játszanék vele egy Jigsaw játékot,mondjuke gy olyat amit az első részben kapott a csaj aki késöbb átált hozzá.![]()