Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Óriási fegyvertény lenne, ha ennyi kölyökkel, akik közül páran ráadásul nem csak korban, szintben sincsenek egy él, de akár középcsapat szintjén sem be tudnánk húzni a meccset. De remélem nem takarjuk el vele a gondokat, és LAportáék látják, mi ahelyzet azon a bizonyos poszton.Messa írta: ↑2024.08.17. 22:54:26Látom sok minden a legtöbb fórumtárs fejében sem változott, 4 ifista van a kezdőben de már megy a fikaáradat. Én komolyan nem tudom ki mit várt, hogy egy ilyen szedett vedett kezdővel lemosunk mindenkit csak azért mert most Flick az edző? Szerintem már most vannak pozitívumok bőven, ami pláne ahhoz képest nagy szó hogy ilyen húgy előszezont tudtak csak csinálni.
Mi történt? Épp nem tudtam nézni.
Magamra veszem csak úgy poénból.Messa írta: ↑2024.08.17. 22:54:26Látom sok minden a legtöbb fórumtárs fejében sem változott, 4 ifista van a kezdőben de már megy a fikaáradat. Én komolyan nem tudom ki mit várt, hogy egy ilyen szedett vedett kezdővel lemosunk mindenkit csak azért mert most Flick az edző? Szerintem már most vannak pozitívumok bőven, ami pláne ahhoz képest nagy szó hogy ilyen húgy előszezont tudtak csak csinálni.