Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ez egy óriási hazárdjáték Laportáék részéről. Elküldeni ingyen a tavalyi szezon toronymagasan legjobb játékosát. Ezt a szurkolók maximum akkor fogják megbocsátani, ha a következő 1 hétben érkezik egy pivot és egy balszélső, és a regisztrációkkal sem lesz gáz.soadroli írta: ↑2024.08.21. 11:30:55𝐇𝐄𝐑𝐄 𝐖𝐄 𝐆𝐎! Ilkay Gündogan back to Manchester City from Barcelona on free deal
Agreement completed after Pep Guardiola said yes to Gündo’s return… and Barcelona wanted him to leave.
Free transfer with no money involved, Gündogan has accepted Man City proposal on deal until June 2025.
It will also include an option for further season.
Nekem is gyanús a sztori.gránit írta: ↑2024.08.20. 13:15:46Az sem volt véletlen, hogy Gülernek fennhangon fejtette ki a véleményét a Real Madrid elleni meccs után, amikor kamerák hada vette őket körül, ő pedig tett arról, hogy mindenki hallhassa, amit mond, és bejárja a világot... Abban biztos vagyok, hogy nem érezte itt jól magát, és ez az FFP-s magyarázkodás csak kamu a klub részéről. Legfeljebb kapóra jön nekik a felszabaduló fizetése miatt, ezért elengedik.
Egyetértek, sőt, nekem egy kicsit csalódás is volt, többet vártam tőle. Pengésebb társakkal biztosan ő is többet tud nyújtani, lásd a City-ben, és néhány csiki-csukit azért itt is összehozott Lewandowskival. Minőségi társakkal még akár barcás focit is tudott volna talán tolni. Ugyanakkor sokszor éreztem azt, hogy beleszürkül a mérkőzésekbe, és ő sem volt igazán karmester.Peter írta: ↑2024.08.20. 00:57:54Nem estem hasra Gündogan érkezésétől, de az egyetlen olyan játékos volt ebben a keretben, aki játékosként minden tekintetben "hitelképes" valamint az egyetlen játékos volt, aki mentális tekintetben megkérdőjelezhetetlen.
Az egyetlen, játékosként komolyan vehető karakter az egész keretben, Gündogan volt.
Ha tényleg ezért távozik, le a kalappal előtte. Remélem Lewy-DJ-Ferrán (meg esetleg Raphinha, de ő sokat sem keres és hasznosan is focizik legalább) nem mernek a szemébe nézni sem a hátralévő időben.MessiNeymarSuarez írta: ↑2024.08.20. 11:32:26Az meg Gündogan nagyságáról mindent elmond hogy ő képes elmenni kb az utolsó pillanatban is ha a csapatnak arra van szüksége, a szomorú az hogy a díszpintyek meg röhögve maradnak.![]()
Nem a testfelipitesre írtam, hanem a serulekenysegre!Chino írta: ↑2024.08.19. 12:43:51
Az általad kákabelűeknek titulált kedvenc csapatod játékosai közül max. Pedri akinek a testfelépítése nem olyan masszív.
Gaviról nem tudom mikor hallottál, de szeptember vége-október eleje a visszatérése. Már hetek óta pályán, labdával edz. Gündogan nagyon jó volt a meccsek többségén, de közel 20 millió a fizetése, és most utoljára kaphatunk érte valamit.
Olmo akár regisztrált akár nem kimaradt volna a keretből, ha játszhatott volna nem valószínű hogy kihagyják.
Az általad kákabelűeknek titulált kedvenc csapatod játékosai közül max. Pedri akinek a testfelépítése nem olyan masszív.baas11 írta: ↑2024.08.19. 05:52:54Pedrit most vakartuk osssze idén mar harmadszorra
Gavi állítólag december január
F. De Jong azt se tudom melyik országban van éppen, lassan fel éve nem rúgott labdába se
Olmo be sincs regisztrálva
Es van a ket sarga kiskaloz
Nincs túl sok gólja nem is az, hanem a minősége a rutinja es h nem ilyen nyomorult káka belü mint a többiek hanem tényleg bevethető !
Ha van valami konkrét akkor esetleg pl Williams biznisz, Fábián Ruiz akármi ….
De különben - most csak veszíteni tudunk vele !
Az higy a bohóc Laporta Deco páros egy tízes € beljebb lenne rohadtul nem erdekel.
Menjen csak jövőre ingyen !
Szerintem Guiu volta legjobb a két góljával néhány marék perc alattbaas11 írta: ↑2024.08.18. 23:18:16Azert meglepő h ilyen sokan ilyen könnyen elengednek a tavalyi ev legjobb es egyetlen használható játékosát ….
En semnikepp se engedném pláne h közben meg a falabuak Torres es társai vígan itt maradhatnak !
Nincs jo üzenete mar megint, Nico nem akar jönni mert érzi h bohóc klub vagyunk, ( van pénz nincs pánik regisztráció stb …) Gundo meg menni akar 1 ev utan talan ugyanezért …! Nem lesz jo vége ennek
A médiás dolgai nekem sem tetszene, ahogy írod, függetlenül attól, mennyire van igaza, ilyet nem csinálunk a csapategység miatt. Persze az tavaly szanaszét volt esve amúgy is az év jó részében.dingdong írta: ↑2024.08.18. 13:04:10Kedvelem a játékát és a teljesitmeny amit lerakott tavaly kiemelkedo volt de azert könnyeket nem hullatnek miatta.
Én ezzel a médiába bemondogatással nagyon nem értek egyet akkor sem ha igaza van. Sem tőle sem Araujotol sem mastol nem fogadom el hogy az esetleges problemakat vagy a szemelyes meglatasait impulziv kijelentesek formajaban tudatja a sajtoban. Amellett hogy tudnia kellett tavaly nyáron hogy mit vállal.
Nem tudom hogy ha egyáltalán megy akkor azt ő vagy a klub kezdemenyezi de ha ugy érzi nincs helye akkor menjen. Izgalmasnak találnám ha a city visszavenné. Nem látom hogy minek lenne az jo barmelyik félnek.
Ha egy 20-30at kapnánk érte az egyenesen álom kategoria.