Barca Igazolások

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.20. 11:42:33

bence0330 írta:
2024.08.20. 11:16:33
https://barcauniversal.com/deco-obsesse ... rench-ace/
Ezek csak hírek.
Elvileg keresünk fizikális kp-t is.
Sport szerint Onanara nem fogadták el a részletfizetést, Merino nem fér bele, Fofanaról lekéstünk.
A többibe már nem megyek bele. Mindenki azt szűr le a hírekből, amit akar.
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.20. 11:38:02

A megbízhatóság margójára: a "felmerült Leao" egyszerre lehet megbízható hír és kacsa is. Abban az esetben legalábbis, ha az elnökség tudatosan lebegteti és kommunikálja, hogy szeretné leigazolni, miközben pontosan tisztában vannak azzal, hogy ez az elképzelés teljesen irreális.

Kicsit más: nincs még vége az átigazolási időszaknak és szinte biztos vagyok benne, hogy az utolsó pillanatban lesz egy-két érkező. De amennyiben csak a mostani hírekből kéne kiindulnom, rettentően negatívan látnám a stáb egész ténykedését. Az egész tavalyi évben a keretbővítésről mantráztak a szurkolók a sok sérült miatt és most sincs belőlük kevesebb. Ehhez képest a sérülékeny(nek mondott) Dani Olmón kívül egyedül a teljesen tapasztalatlan Pau Victor tekinthető érkezőnek és a felhozott ifisták, miközben a stáb megszabadult a stabil kezdő Cancelótól - akivel kapcsolatban egyre reálisabb opciónak tűnik, hogy nem jön vissza. Úgy tűnik, hogy Olmo rejtett ára a szintén stabil kezdő Gündogan távozása, emellett Felix, Sergi Roberto és Romeu is kapott azért játékidőt. Szigorúan a mostani állapotokból kiindulva ez totális további leépülés a keretmélység terén. De mint írtam, szinte biztos vagyok benne, hogy 1-2 kukázott játékos érkezik még, szóval a katasztrofális helyett inkább csak nagyon rossz marad a helyzet - és egyedül a belső fejlődésben lehet majd bízni, miközben a régi csodagyerekek közül épül le Pedri, Gavi renoméja, Fatit már nem is említem ebben a kategóriában.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2024.08.20. 11:32:26

Peter írta:
2024.08.20. 00:57:54

Se karmester, se vezér, de nem is lesz ilyen egyhamar. Hacsak nem Olmo újoncként berobban.
De még adnék esélyt Ferrannak, belőle még bármi lehet, hosszú karrier előtt áll nálunk.

Megint bejött, a klub sosem azt lépi meg, amit kívülről nézve meg kellene lépnie.

Ilyenkor hova tűnnek az "életem klubja" meg az "életemet is adnám a klubért" és a "klubért bármire képes vagyok" játékosok? Lapítanak és csak annyit tudnak mondani, hogy "itt akarok bizonyítani".
Ja, hát nem volt elég az a néhány szezon eddig? Az életképesség bizonyításához tenni is kellene valamit a nem kevés fizetésről pedig ne is beszéljünk.
Kifejezetten ideális erkölcsi és mentális táptalaj van a klubnál.

Nem estem hasra Gündogan érkezésétől, de az egyetlen olyan játékos volt ebben a keretben, aki játékosként minden tekintetben "hitelképes" valamint az egyetlen játékos volt, aki mentális tekintetben megkérdőjelezhetetlen.
Az egyetlen, játékosként komolyan vehető karakter az egész keretben, Gündogan volt.

Jópofi srácok a többiek, de a fajsúlyuk tekintetében egytől egyig lebegésre rendeltetett.
Én már elengedtem ezt az átigazolási szezont, mert csak felszab. Gündogan aki az egyik legjobb volt és felfelé húzta a csapatot annak akarata ellenére is repülnie kell, mert:
1.Hoztuk a folyton sérült Olmot
2. A mozdíthatatlanok nem hajlandóak semmilyen kompromisszumra.

:lol: :lol: #-o

Eközben meg jönnek a hírek hogy " Flick nagyban számít De Jongra", ja el tudom képzelni mennyire számít egy olyan játékosra aki helyett 3-4 másikat lehetne regisztrálni a fizetéséből és folyton sérült és senki sem tudja mikor térhet egyáltalán vissza. :lol:

Apropó De Jong: Mikor 1 hónapja kikerült a kép ahol szegénynek a bokája nem úgy nézett ki mint ami kompatibilis az élsporttal akkor jöttek az ellenhírek is hogy "jövőhéten már hadrafogható", aztán azóta is csak megy a terelés és a tanácstalanság hogy egyáltalán mikor lehet pálya közelében, nem túl jó jel.

Az meg Gündogan nagyságáról mindent elmond hogy ő képes elmenni kb az utolsó pillanatban is ha a csapatnak arra van szüksége, a szomorú az hogy a díszpintyek meg röhögve maradnak. :roll:

Ha nem lesz valami Laporta masterclass az utolsó pillanatban(pl Gündogan elmegy de cserébe egy jó baltámadó+VKP jön) akkor hihetetlenül nagy csalódás lesz ez a nyár, és látszani fog Alemany hiánya. Már látom magam előtt ahogy Olmo 2 jó meccs után újból lesérül, a másik megváltó Ferran meg zsinórban a 20-adik meccset is széttrollkodja és Flick vakarhatja a fejét.
Ha valamibe bele fog bukni Laporta az a "tesókkal" feltöltés lesz...Deco mint sportigazgató? Bojan mint játékosfigyelő? Kb nulla szakmai jogosultsága van, azon kívül hogy Barcához köthetőek, ennyi erővel a 2008-09-es takarítónénit is pozícióba rakhatnánk elvégre itt volt a nagy sikerekkor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.20. 11:16:33

FcBarcelona1 írta:
2024.08.20. 11:03:32
bence0330 írta:
2024.08.20. 10:37:41
Mindig szóba kerül ez a megbízhatóság téma a hírekkel kapcsolatban
A Barca Universal kigyűjtötte a hírforrásokat megbízhatóság alapján
https://barcauniversal.com/reliability-guide/
Leao hírt Fernando Polo hozta le a Mundo Deportivon
Elvileg a legmegbízhatóbb források egyike.
Persze ettől még egy hír nem válik ténnyé, arra ott az fcbarcelona.com
Igen, azért fogalmaztam így hogy ha mégis korrekt, akkor is csak újságírói infó, nem kiállt Laporta és azt mondta, hogy leigazoljuk Leaot, hogy hülyítse a népet. :)
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
FcBarcelona1
Entrenador del Barça

2024.08.20. 11:03:32

bence0330 írta:
Mindig szóba kerül ez a megbízhatóság téma a hírekkel kapcsolatban
A Barca Universal kigyűjtötte a hírforrásokat megbízhatóság alapján
https://barcauniversal.com/reliability-guide/
Leao hírt Fernando Polo hozta le a Mundo Deportivon
Elvileg a legmegbízhatóbb források egyike.
Persze ettől még egy hír nem válik ténnyé, arra ott az fcbarcelona.com
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

vg99 írta:
2024.08.20. 10:30:29
Olvasom, hogy Rafael Leao is téma.
Vicces, Laportaék azt hiszik, hogy még bárki felül ezek nek?
Miközben a minden meccsen játszó Gündogant épp elüldözzük mert a fizujára sincs pénz?
Azért mindent nem érdemes a nyakukba varrni, ez a "felmerült Leao" téma általában újságírói kitaláció, vagy ha nem kitaláció, és igaz, akkor is tőlük származó infó, ennek megfelelően senkit nem akar vele átverni az elnök.
Ezek ráadásul ilyen tribuna meg sportposzt szerű oldalakon jelentek meg, semmi komolyabban.

Azon túl, hogy ez nyilván kacsa és nem fogunk 150 milliót fizetni egy játékosért, én még a pénztől eltekintve is inkább látnám Nicót a csapatban, mint a portugált.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
vg99
Capitá del Barça

2024.08.20. 10:30:29

Olvasom, hogy Rafael Leao is téma.
Vicces, Laportaék azt hiszik, hogy még bárki felül ezek nek?
Miközben a minden meccsen játszó Gündogant épp elüldözzük mert a fizujára sincs pénz?
recrea
Llegenda del Barça

2024.08.20. 10:21:25

Chino írta:
2024.08.15. 12:57:09
ocsike83 írta:
2024.08.15. 12:36:11
Elvileg sajnos csak C opció náluk. Hancko (Feyenoord) és Hincapié (Leverkusen) van előtte a sorban.
Ők túl drágák nekik, sokáig őket kergették de már megszakadtak a tárgyalások, mert a klubok nem voltak rugalmasak és 35-40 alatt nem adják őket.Talán a Valladolidból vagy Getaféból (nem akarok hazudni) van még egy védő akit nézegetnek pár millióért.
Emellett ott van nekik Gallagher, akit mindenképp le akarnak igazolni. (talán bele tudják vonni Felixet)
Így is történt...Felix 6+1 éves szerződés :shock:

https://www.nemzetisport.hu/angol-labda ... a-sajtohir

Kíváncsi vagyok Cancelo sorsára, nekem nem hiányozna, védekezésben link, támadásban hullámzó.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.08.20. 10:11:42

gy írta:
2024.08.20. 01:36:09
Ronaldinho&Barca írta:
2024.08.19. 19:26:49
Ezt csak úgy itt hagyom az utóbbi napok történésének margójára.

Xavi Hernandez: "Megismétlem, hogy a Klub helyzete nagyon nehéz. Nagyon messze vagyunk az ideális helyzettől, hogy a legmagasabb körümények között versenyezhessünk. Ismétlem, a klub jelenlegi helyzete messze nem ideális és ezt a szurkolóknak meg kell érteniük. Innentől kezdve mást nem tehetünk, mint alkalmazkodunk a körülményekhez. Mindenben rugalmasak voltunk, mindent megértettünk és elfogadtunk, amit a sportigazgató és az elnök mondott."

Hihetetlen méltatlan, hogy egy bajnokkal, aki tavaly csont nélkül letolt minden meccset így kicsesz Laporta és Deco, ha Gündogant elüldözik akkor mehet utána mind a kettő. Kabaré ez a klub, nem gondoltam volna Messi után ismét nyomunk egy kretént.
Laporta már ott hitelét vesztette amikor kitette Xavit. És ez még sülhet el jól a dolgokon nem változtat. Deco szerintem csak egy báb, nincs önálló érdekérvényesítő képessége. Ebben szimplán csak PRt láttak, leigazoltuk a sikeres válogatott szerencsemalacát, itt kérem komoly vezetői munka van. Az, hogy közben egy olyan embert darálunk be aki a maga részéről 100%t hozott senkit nem érdekel, ingyen jött úgyhogy az eladásából jól jövünk ki papíron, ennyi.

Fülembe Olmot öntsetek, nem akarom hallani ami a klubnál megy. Hajrá Flick, és reméljük, hogy ezt az embert egy sikeres szezon után is elzavarják a Culék amikor lejár a mandátuma.
Ès mit hoznál helyette? Nekem is hánynom kell az idei nyàr intézkedéseitől, de kiváncsi lennék kit hoznál? Bàrki is lesz/lenne az elnök ugyan ez lenne mint most! Soha,soha nem volt normális vezetés nálunk. Laporta a culèk és a saját érdekeit nézte mindig is, volt mellette egy hozzáértő( Alemany) akit szépen kihátrált mögüle, mert a fentieket ő is látja…
Troym
Director del Fútbol

2024.08.20. 08:54:25

messideco írta:
2024.08.20. 06:22:16
Kicsit off, de emlékeztek olyan sikeres elnökökre,mint Rosell vagy Bartomeu?
Mint anno az iskolában, csak azért mert az egyik kölyök 5%os dolgozata kap egyest, a másik meg összehoz 37%ot, az nyilván jobb, de ugyanúgy elegtelen.

Egyébként Roselll kinek az alelnöke volt anno?
gy
Jugador del Barça

2024.08.20. 08:42:09

messideco írta:
Igen. De ez olyan fordított logika, hogy volt rosszabb, tehát akkor ő jó. Remélem a Culék nem ilyenek. Ez inkább magyar dolog :)
Troym
Director del Fútbol

2024.08.20. 08:19:46

Peter írta:

De még adnék esélyt Ferrannak, belőle még bármi lehet, hosszú karrier előtt áll nálunk.
Na most vert le a víz igazán.
Megy Gundogan, hogy maradhasson Ferran, komolyan felkészült csapatunk lesz a ... konferencia ligára.

Ez a középpálya Gundogan nélkül nincs top5 még a Laligában sem. Pedri szerintem már marad sérülékeny, Gavi ki tudja mikor hogyan tér vissza, Casado és Bernal 0 tapasztalattal van, Frenkie lassú és már ő is sérülékeny, Olmo szintén, Fermin meg csak egy szezonon és utánpótlás tornán van túl, mi meg megváltónak gondoljuk. Ő máshol a 15 perces csere lenne.
messideco
Presidente del Barça

Kép
"And my heart will leave you never."
gy
Jugador del Barça

2024.08.20. 01:36:09

Ronaldinho&Barca írta:

Xavi Hernandez: "Megismétlem, hogy a Klub helyzete nagyon nehéz. Nagyon messze vagyunk az ideális helyzettől, hogy a legmagasabb körümények között versenyezhessünk. Ismétlem, a klub jelenlegi helyzete messze nem ideális és ezt a szurkolóknak meg kell érteniük. Innentől kezdve mást nem tehetünk, mint alkalmazkodunk a körülményekhez. Mindenben rugalmasak voltunk, mindent megértettünk és elfogadtunk, amit a sportigazgató és az elnök mondott."

Hihetetlen méltatlan, hogy egy bajnokkal, aki tavaly csont nélkül letolt minden meccset így kicsesz Laporta és Deco, ha Gündogant elüldözik akkor mehet utána mind a kettő. Kabaré ez a klub, nem gondoltam volna Messi után ismét nyomunk egy kretént.
Laporta már ott hitelét vesztette amikor kitette Xavit. És ez még sülhet el jól a dolgokon nem változtat. Deco szerintem csak egy báb, nincs önálló érdekérvényesítő képessége. Ebben szimplán csak PRt láttak, leigazoltuk a sikeres válogatott szerencsemalacát, itt kérem komoly vezetői munka van. Az, hogy közben egy olyan embert darálunk be aki a maga részéről 100%t hozott senkit nem érdekel, ingyen jött úgyhogy az eladásából jól jövünk ki papíron, ennyi.

Fülembe Olmot öntsetek, nem akarom hallani ami a klubnál megy. Hajrá Flick, és reméljük, hogy ezt az embert egy sikeres szezon után is elzavarják a Culék amikor lejár a mandátuma.
Peter
Director del Fútbol

gránit írta:
2024.08.19. 19:48:55
még mindig nincs karmestere a csapatnak
Se karmester, se vezér, de nem is lesz ilyen egyhamar. Hacsak nem Olmo újoncként berobban.

Megint bejött, a klub sosem azt lépi meg, amit kívülről nézve meg kellene lépnie.

Ilyenkor hova tűnnek az "életem klubja" meg az "életemet is adnám a klubért" és a "klubért bármire képes vagyok" játékosok? Lapítanak és csak annyit tudnak mondani, hogy "itt akarok bizonyítani".
Ja, hát nem volt elég az a néhány szezon eddig? Az életképesség bizonyításához tenni is kellene valamit a nem kevés fizetésről pedig ne is beszéljünk.
Kifejezetten ideális erkölcsi és mentális táptalaj van a klubnál.

Nem estem hasra Gündogan érkezésétől, de az egyetlen olyan játékos volt ebben a keretben, aki játékosként minden tekintetben "hitelképes" valamint az egyetlen játékos volt, aki mentális tekintetben megkérdőjelezhetetlen.
Az egyetlen, játékosként komolyan vehető karakter az egész keretben, Gündogan volt.

Jópofi srácok a többiek, de a fajsúlyuk tekintetében egytől egyig lebegésre rendeltetett.
Andrsika
Jugador del Barça

2024.08.20. 00:10:18

Chino írta:
2024.08.19. 23:47:25
Andrsika írta:
2024.08.19. 23:10:16
Én is rühellem mind említett jàtèkost, de ez a Pep-s dolog nem èppen helytálló, mert pont az az ember, ha valaki távozni akar ès ő ezt elmondja neki elengedi “bárki” is legyen az. Nyílván nem dőlt kardjába sem Ferrannál sem Garciánál sem. Utobbi tavaly megmutatta, h hol és milyen csapatban a helye..
Mondjuk megnézném Cubarsi mennyit játszott volna Dias, Stones, Laporte, Aké mellett vagy Araujo 20 évesen.
Ferran hasonló idősen a BL-ben 6/4-et hozott. Olyan játékosok voltak ott, mint Foden, Grealish, Sterling, Mahrez stb.
Szóval ez a "Pep tudta" dolog annyira nem helytálló.
Ferrannal inkább az a gond, hogy az ő posztja teljesen telített, kidobva a balosra életképtelen. Nem véletlenül nem játszott sem a Valenciában, sem a Cityben, sem a válogatottban abban a pozícióban.
Te bővebben leírtad azt amit én akartam… egyébént rá (juk) is jellemző, h nálunk elfelejtenek focizni az emberek..
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.19. 23:47:25

Andrsika írta:
Én is rühellem mind említett jàtèkost, de ez a Pep-s dolog nem èppen helytálló, mert pont az az ember, ha valaki távozni akar ès ő ezt elmondja neki elengedi “bárki” is legyen az. Nyílván nem dőlt kardjába sem Ferrannál sem Garciánál sem. Utobbi tavaly megmutatta, h hol és milyen csapatban a helye..
Mondjuk megnézném Cubarsi mennyit játszott volna Dias, Stones, Laporte, Aké mellett vagy Araujo 20 évesen.
Ferran hasonló idősen a BL-ben 6/4-et hozott. Olyan játékosok voltak ott, mint Foden, Grealish, Sterling, Mahrez stb.
Szóval ez a "Pep tudta" dolog annyira nem helytálló.
Ferrannal inkább az a gond, hogy az ő posztja teljesen telített, kidobva a balosra életképtelen. Nem véletlenül nem játszott sem a Valenciában, sem a Cityben, sem a válogatottban abban a pozícióban.
Forca Barca!!!!
Andrsika
Jugador del Barça

jascsak-podloha írta:
2024.08.19. 21:41:15
3 éve szenvedek Ferran játékától. A Valencia ellen is halálosan gyenge volt. Semmit nem fejlődik. Nincs értelme a klubbnál megtartani. A játéka szerintem önző, önfejű és szertelen. A rúgótechnikája képzetlen, csiszolatlan, a lövéseit láthatóan nem ő irányítja, a labdát ész nélkül rúgja a kapu irányába, nem tudatosan helyezi. Sokadszorra vizsgázott elégtelenre a minap is a Valencia ellen, amikor volt egy olyan (lesgyanús) ziccere, amelyet minden csatárnak kötelező ujjgyakorlat berúgni (üresen megkapva a labdát, egyedül törhetett kapura a 16-osnál ) , de Ferran természetesen kihagyta ezt is, ahogy a többi meccsein már bőven megszoktuk tőle.Ilyen kihagyott ziccereknek kell legyen következménye. (tessék edzésen orrvérzésig gyakoroltatni, de ez nem történik meg, mert a kövi hasonló helyzetét is kihagyja.) Góljai mind véletlen születő gólok voltak - úgy emlékszem-, nem pedi megsüvegelendő csatárteljesítmények. Pepnek miért nem kellett? Tévedett volna Pep a megitélésénél? Garcia esetén is tévedett? Ejnye-bejnye Guardiola! Lehet egyébként , hogy a pályán kívül ő egy kiváló ember, remek lelkes és szórakoztató játékostárs, de én inkább jó focistákat szeretnék látni a pályán, de Ferran szerintem sajnos nem az. Ha szerencséje van, sok türelemmel majd újra fogja kezdeni a képzését egy erre képes jó edző.
jascsak-podloha
Barça C

2024.08.19. 21:41:15

3 éve szenvedek Ferran játékától. A Valencia ellen is halálosan gyenge volt. Semmit nem fejlődik. Nincs értelme a klubbnál megtartani. A játéka szerintem önző, önfejű és szertelen. A rúgótechnikája képzetlen, csiszolatlan, a lövéseit láthatóan nem ő irányítja, a labdát ész nélkül rúgja a kapu irányába, nem tudatosan helyezi. Sokadszorra vizsgázott elégtelenre a minap is a Valencia ellen, amikor volt egy olyan (lesgyanús) ziccere, amelyet minden csatárnak kötelező ujjgyakorlat berúgni (üresen megkapva a labdát, egyedül törhetett kapura a 16-osnál ) , de Ferran természetesen kihagyta ezt is, ahogy a többi meccsein már bőven megszoktuk tőle.Ilyen kihagyott ziccereknek kell legyen következménye. (tessék edzésen orrvérzésig gyakoroltatni, de ez nem történik meg, mert a kövi hasonló helyzetét is kihagyja.) Góljai mind véletlen születő gólok voltak - úgy emlékszem-, nem pedi megsüvegelendő csatárteljesítmények. Pepnek miért nem kellett? Tévedett volna Pep a megitélésénél? Garcia esetén is tévedett? Ejnye-bejnye Guardiola! Lehet egyébként , hogy a pályán kívül ő egy kiváló ember, remek lelkes és szórakoztató játékostárs, de én inkább jó focistákat szeretnék látni a pályán, de Ferran szerintem sajnos nem az. Ha szerencséje van, sok türelemmel majd újra fogja kezdeni a képzését egy erre képes jó edző.
Troym
Director del Fútbol

2024.08.19. 19:59:16

A sport szerint Chiesa csak radaron van, fizetése nettó 6 millió (mint Inigoé) vételára 14 millió lenne. Ennyiért megérné.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.19. 19:48:55

A vezetőség szerintem jól bánt Gündogannal. Hatalmas fizetést adtak neki, és alap kezdő volt az előző szezonban, kihagyhatatlan volt a csapatból. A panaszaiból én azt szűröm le, hogy neki egyszerűen nem jött be az a kultúra, ami nálunk van. Ő egy teljesen más, német kultúrából jött, és valószínűleg nem tetszik neki az a mediterrán mentalitás, hogy legyünk full elfogultak a saját pereputtyunkkal, ők sosem hibáznak, ők sosem tehetnek semmiről, mindig mindenért az a felelős, aki nem a mi házunk népéhez tartozik. Nem tetszett neki, hogy a vereségek után vannak emberek, akiknek nem kell tartaniuk semmitől, és nem is nagyon érintette meg őket egy-egy kudarc.

Így Olmo leigazolása már nagyon is fontossá vált. A Valencia összeomlásáig azt éreztem, hogy még mindig nincs karmestere a csapatnak (persze ha a szélre kitoljuk őt is, akkor nem lesz az). Más kérdés, hogy vannak még itt további lyukak is.
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

Visca El Barca!
Kép
Més que un club
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.19. 17:39:43

Fabrizio szerint már nem is számolunk Gündogan-nal, City vagy valami arab csapat lehet a befutó.
Remépem amúgy hogy csak agyrázkódasa van, a Gamper előtti fejsérülés előtt szó nem volt róla, hogy távozna.

Közben szintén Fabrizio szerint a Betis emberei megérkeztek Barcelonába, kölcsön akarják venni Roque-t. Szerintem jó döntés lenne, ligán belül fejlődhet. Eladni jövőre is el lehet, de legalább játszana.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
bunga
Capitá del Barça

2024.08.19. 16:38:19

Sűrű lehet az igazolási szezon finise. A távozások az igazán fontosak. Ha az érkezéseknél kifutunk az időből, akkor a téli ablak kinyílásakor lehet korrigálni.
barca0417
Entrenador del Barça

2024.08.19. 16:20:54

Troym írta:
2024.08.19. 13:56:11
Vegyük kölcsön Chiesát valami opcióval, az többet segítene Ferrannak is, hogy menjen.
Nem lenne rossz, de a Juvetól se szakmai okok miatt kell távoznia, hanem mert akkora fizetést kér. Így nálunk is necces lenne. De amúgy nem hiszem el hogy mi nem találunk a francia vagy a brazil bajnokságban egy olyan szélsőt, aki tényleg tehetséges, és még nem súlyos pénzekbe kerül.
Kép
Válasz küldése