2024.08.19. 13:18:54
Persze, 20 körültől simán eladnám én is, szerintem is elég minimális a feltámadás esélye, inkább Flick agyával próbáltam gondolkozni. Szerintem ha kerek perec megmondanánk neki, hogy "bocsi, nem kellesz és nem fogsz játszani", akkor menne, de hát most még kezdő lehetett, amikor alighanem Victor sajna jelenleg jobb, mint ő. Neki szerintem az jön le, hogy itt fontos játékos lehet, legalább csereként.
Már valószínűleg Olmo érkezésével is lefőtt neki, ha még jönne akár csak egy közepesen erős La Liga szintű balszélső, akkor alighanem már perceket sem kapna.
Fati és ő között is nehéz dönteni, előbbiben nyilván sokkal több lehetőség van még mindig, és ha a teste nem is engedne többet, 20-30 perces játékosként is színt tudna hozni akár a meccsekbe. Viszont valószínűleg Ferrán megbízhatóbban a rendelkezésre áll, és legalább jó a labda nélküli melója, ami nyilván nem Barca-szintre elég kvalitás, de van hasznossága. Persze ha olyan játékot mutat majd, mint a minap, akkor kb jobb, ha nem áll rendelkezésre, ennél Unait is szívesebben nézném (bár rá mintha Flick nem számítana sajna), de még a baloson kínlódó Raphinha is hasznosabb sajnos.
Olmo legyen egészséges, és akkor ha marad, akkor sem kell sűrűn látni.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy