Nem lenne nagyon sok idő, mert csak le kéne vonni a tm igazolások lapról a kölcsönben távozók értékét, 10-15 perc alatt meglenne, de nekem annyit nem ér, mert semmit nem bizonyítana, hisz a körülmények figyelembevételéven nyilvánvalóan alul kéne teljesítenünk a Madrdihoz képest (nem vagyok biztos benne, hogy így van, de lehetséges simán). Nekünk vannak ffp regisztrációs gondjaink, nekik nincs. Ha ezt nem számolja bele valaki, az a körülmények elég durva figyelembe nem vétele. A gazdag ember is teljeshez közelebbi áron fogja eladni a kocsiját, mint az, akinek a holnapi kajája függ tőle, hisz neki nem gond, ha ott lapul a garázsban használatlanul. Nem jó, de nem is baj, ettől még fog tudni enni és van másik kocsija, így nyugodtan várhat jobba ajánlatra, mint az első féláras. A szegény ember meg nem tud várni, mert különben éhenhal, eladja az első ajánlatért, amit kap. És ez még egy nyomott hasonlat is, mert itt a vevő nem tudja általában, mennyi pénze van az eladónak, pláne nem egy ebay-en vagy marketplace-en, fogalma sem lehet róla 1-2 kivétellel. Rólunk mindenki tudja, hogy holnapra el kell adnunk xy-t, akármekkora a neve. Ezért játszik velünk mindenki kivárós játékot alacsony ajánlatokkal, hiszen tudják, hogy a farkasszemnézésnél mi fogunk pislogni.Troym írta: ↑2024.08.21. 10:08:53Látom ez a kérdésem sokaknak érdekes, de én személy szerint tényleg nem tudom a választ, érzésre mi alulárazva adjuk el a játékosokat, mint aki szabadul a család ezüsttől, de simán tévedhetek, se kedvem, se időm utánanézni.
Csak pont itt fura nekem, hogy a mindenféle statok korában, amikor a legnyakatekertebb számokkal igyekeznek játékosokat értékelni, akkor eladások terén csak az abszolútérték számít, amikor az egyik fél 30-40, a másik 50-60 játékost ad el és összehasonlítjuk az összeget.
Ebbe azért Laportáék belecsöppentek rendesen, nem pedig okozták, ezért figyelembe kell venni, mint körülményt. Persze, a Lewy szerződés hülyeség, de 1-2 ilyen játékossal semmi baj nem lenne, Madridban sem volt. A több 40-100 millásakkal igen, akár középszerekre is, meg a 400 millióval 3 játékosért is. Nyilván így könnyebb volt alacsony áron is eladni egy nagy nevű játékost, hogy 120 meg 180-ért vettük.
Meg amúgy én látod, hogy elfogadom ezt a felvetésed, van létjogosuktsága bőven, de pont Te harcoltál amellett pl játékosként, hogy csak az számít ki mennyi gólt lő, a perceket nem szabad figyelembe venni, így a 90 percenként gólpontokat hozó de csak 25-öt hozó játékos nem olyan jó, mint a 120 percenként, de 33 gólt hozó, és kifacsart statnak tartod a /perc-et. Most akkor csak az abszolútérték és a végeredmény számít, vagy az egységnyi eset?