davi10 írta: ↑2024.09.02. 22:28:28
Nekem úgy jött le, hogy két szék közt a pad alá esett. Várta a top ajánlatot, kérvényezte a távozását, de csak a szaudi ligából jött komoly ajánlat. A törököknél meg ha jól emlékszem nyitva van még az átigazolási ablak, úgyhogy maradt ez.
A PSG is el akarta vinni még az átigazolási időszak elején Kvarával együtt, azt hiszem 190-et vagy kétszázat ajánlottak csomagban. Hogy akkor a Napoli nem engedte (arra emlékszem, hogy a grúzt semmiképp) mert még Lukaku nem volt biztos/fel sem merült a neve vagy ő nem akart menni azt nem tudom. Illetve lehet, hogy csak pletyka volt, de a Chelsea eredetileg leigazolta volna a Lukaku transzfer keretén belül.
A szaúdiakkal nem tudom miért hiúsult meg, mert elvileg biztos volt a biznisz, 75-80 körül viszik, megvolt a megállapodás a fizetésben és még egy záradék is lett volna a szerződésében, hogy egyoldalúan felbonthatja.
A Napolinak nem igazán értem miért érte meg ez a csere, főleg, hogy még 30-at veszítettek is vele (plusz nem tudom, hogy a törökök a teljes fizetését állják-e). Szerintem Osimhen, ha nem is klasszisokkal, de bőven jobb, mint a belga, arról nem is beszélve, hogy kb 2 év van benne, míg az előbbi pályafutása csúcsán (ami a korát illeti).
Azt mondják, hogy Conte akarta nagyon, de így is elég megkérdőjelezhető a transzfer.