Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ő ilyen tipikus edzők kedvence játékos, de hogy a pályán mit művel az kabaré. Amikor nekikezd cselezni kb. annyi mint anno Suarez. Most viszont már befejezni is elfelejtett. A jobboson még talán lehetne hasznát venni, de százszor inkább néznék egy Gavit vagy Pedrit a helyén. Remélem jön Chiesa aztán el lesz felejtve. Azért is bízom ebben mert Flick nagyon kedveli, anno a Bayernbe is le akarta igazolni, csak a Juve nem engedte, úgyhogy kirakja a kezdőből. Remélem sikerül helyet szorítani nekiPeter írta: ↑2024.08.22. 13:59:28Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
Kevés játékos jelenléte, mozgása irritált engem valaha is a pályán ennyire (nekem a 2016 utáni öregek a bögyömbe voltak, de Torres ezt felülmúlja) és teljesen mindegy, hogy éppen labdával vagy labda nélkül teszi mindezt. Annak viszont nagyon örülnék, ha ilyen srácot látnék a madridi gyepen.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta
A Barca Visiont minden héten eladjuk, és természetesen a Nike-val is minden héten új megállapodást érünk el.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.22. 14:22:5420 milliót tolna még be a Bridgeburn Invest (Barca Vision), hogy ne büntessék tovább a klubot (Barca Vision eladása, regisztációk felfüggesztése), és 40 millió kellene a Nike-tól
az 1/1-hez.
És valóban, a Sport már arról cikkezik, hogy a Sporting vinné Fortot. Micsoda üzlet lenne, atya ég.
Nem vagy egyedül.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.22. 10:51:56Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.
kell a hely Lenglet számára, nyugdíjig hosszabbítottunk(?) vele állítólag és ő tök jófej volt, mert el is fogadta
Az, hogy miként csapódnak le a dolgok Olmón, csak egy extra probléma. Ő az egyetlen, aki nem tehet semmiről. Remekül játszott az Eb-n, eladta magát, minden bizonnyal Barcelonában is csak focizni szeretne és megvannak a képességei ahhoz, hogy egy jó-korrekt, vagy akár egy kiváló szezont lehozzon. Maradjon egészséges, történjenek vele a legjobbak!dingdong írta: ↑2024.08.22. 11:24:10Ahhoz képest, hogy azt vártuk, hogy a meglévőek mellé a kölcsönböl visszatérőkkel meg ingyenekkel vagy spanyol közép csapatokbol olcsokkal (merino) feltöltjük a vékony keretet egyelőre csak folyamatosan gyengülünk mert vettünk egy drága középszert.
Nem ismerem Olmo mentalitasat de még az sincs kizárva, hogy ugyanugy agyonnyomja ez az egész cirkusz mint mondjuk coutinhot. Drágán megváltonak hozva.
Azt meg hozzatennem, hogy az is szamomra erthetetlen miert egy total zoldfulu Deco-t valasztottak meg sportigazgatonak amikor a klub ennyire kilatastalan helyezetben van penzugyileg. Tudott hozni egy Roque-t, akit felev utan mar el is adunk.. zsenialis. Olmo felett nem akarok meg palcat torni, de szerintem nagyban hozzajarult az igazolasahoz az EB-s hype es fele ennyit nem er a srac amugy. Aztan vegul ha nem adunk el meg tovabbi 15 jatekost ot sem fogjuk tudni regisztralni..
Ahhoz képest, hogy azt vártuk, hogy a meglévőek mellé a kölcsönböl visszatérőkkel meg ingyenekkel vagy spanyol közép csapatokbol olcsokkal (merino) feltöltjük a vékony keretet egyelőre csak folyamatosan gyengülünk mert vettünk egy drága középszert.
tm szerint 40 a piaci ára, de mi oda adjuk 25-ért a tavalyi szezon egyik legfontosabb játékosát, főleg a második félideje volt extra. Óriási kincs a pali, de amekkora lúzerek vagyunk majd elengedjük ilyen 15 m + 5 zacskó szotyiért. Mi halandók meg Nicoról álmodoztunk, mennyire vagány lett volna Yamallal.
Pánik kiárusítás az utolsó 10 napban. Itt még mindig marha nagy gondok vannak...
Nem sokat javít, ott csak azzal nyernénk, hogy a vkp-ra egy hasonló szintű, de kevésbé sérülékeny játékost nyernénk. Akkor nem lenne gáz, na.Sinya22 írta: ↑2024.08.22. 10:55:57Én azzal sem. Gundogannal rengeteget gyengültünk, az ilyen 1-1 cserék már nem sokat javítanak a helyzetünkön, főleg hogy nem is megy 1-1-be, mert Olmohoz se volt elég Gundogan eladása, pedig a spanyol már itt van. Cancelo is hiányozni fog, hiába hullámzó a teljesítménye az egész szezont végigtolta több poszton is.
Én nagyon tartok ettől az évtől, rengeteg sérülékeny játékosunk van, eleve az egyik legjobb védőnk kihagyja a teljes őszi szezont kb, szerintem sem minőségileg meg lassan mennyiségre sincs meg ez a keret. Lesznek nekünk nagyobb gondjaink annál, hogy a Real botlásaira várunk
Cancelo kapcsán egyre másra jelennek meg a hírek, hogy nem voltak elragadtatva a viselkedésétől, főleg amikor nem kezdő volt és különösen a fiatal játékosokkal való bánásmódja kérdőjeles. Ez vagy kamu, vagy nem, de mindenképp azt mutatja, hogy nem akarjuk / tudjuk megvenni vagy akár kölcsönvenni.
Dest mindenképpen lépett volna és valljuk be nem váltotta meg itt a világot, mi meg fizethettük volna a 6 millióját. A PSV-ben jó szezonja volt, jól érezte magát, korrekt fizetést kap, ráadásul ebben a szezonban nem is számíthatunk rá. (az eindhoveni szezonja lehet annyira csalóka, mint a megelőző)Troym írta: ↑2024.08.21. 19:54:38Jhv-et keresünk, miután elküldtünk kettőt is?FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.21. 19:27:09Jhv-et keresünk a hírek szerint, legújabb név az olimpia bajnok Marc Pubill. Cancelo megoldaná a 2 szélt, de magas a fizetése.
Teljesen logikus működés.
Pubill mégis mit tud, amire Araujo és / vagy Dest nem képes? Már azon túl, hogy 40 millió a kivásárlási záradéka, a két elküldött srác meg összesen 10 millió volt a vevőknek. Az Almeria jobb hátvédje ugyanabban a ligában játszik, mint a Las Palmasé és nemzetközi meccsei sincsenek, mint a PSV-nek.
Én azzal sem. Gundogannal rengeteget gyengültünk, az ilyen 1-1 cserék már nem sokat javítanak a helyzetünkön, főleg hogy nem is megy 1-1-be, mert Olmohoz se volt elég Gundogan eladása, pedig a spanyol már itt van. Cancelo is hiányozni fog, hiába hullámzó a teljesítménye az egész szezont végigtolta több poszton is.
Engem Ferran sokkal jobban felcsesz, a hétvégén is egy óriási nulla volt.davi10 írta: ↑2024.08.22. 10:29:11Nézz rá a tabellára!!!!
Viccet félretéve, a ligára szerintem lehet esélyünk, a Madrid nagyon orrnehéz, a hétvégén is látszott, hogy Kroos hiányában meg tud állni a tudomány, a védelem meg elég szegényes. Fognak ők még keményen védekező spanyol kiscsapatok ellen pontokat veszteni.
El nem tudom képzelni, mi megy a háttérben, de gyanítom, hogy semmi és kész a keret. De ha jön is még valaki, akkor is nevetséges ez a kapkodás augusztus végén, amikor már tart a bajnokság és lement az alapozás.
Lenglet, EG és Inigo barátaink meg még mindig a keret tagjai, bár tartok tőle, hogy utóbbi 2 az is marad.
Torre-val meg még mindig nem tudni mi lesz.
Nézz rá a tabellára!!!!