Élő közvetítések
- PorSiempre
- Jugador d'estrella
Ez sima büntető... Cubarsi hol van fejben azt nem tudom...
Ab intus enim de corde hominum cogitationes malae procedunt, adulteria, fornicationes, homicidia, furta, avaritiae, nequitiae, dolus, impudicitia, oculus malus, blasphemia, superbia, stultitia. Omnia haec mala ab intus procedunt, et coinquinant hominem.
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Persze, én is, Lewyé nem volt az. Azért közben Cubarsi hozzáért a labdához is, nem volt egy 1000%-os, de azért én is megadtam volna.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.24. 19:43:39-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ez tizi lesz oda,sajnos

Én Cubarsiéra gondolok
Ez a Nico gyerek egyedül hülyét csinál a komplett védelemből..bár nincs nehéz dolga..tizi lesz
ez 11es volt
Szokásos önzőzés, mintha csak neki lehetne kapura rúgnia...
Ha gól, nem szólok, de így...
Ha gól, nem szólok, de így...
- bence0330
Eddig le a kalappal Flick előtt, ahogy megszervezte a csapatot, Niconak 1-1 beindulása volt, de ennyi, és azért a Bilbao nem egy rossz csapat.
Feltűnő a felállás szigorúsága Xaviéhoz képest. Utóbbi eleve ritkán játszott szimmetrikusan, de akkor sem rajzolódott ki nagyon soha. Itt meg ránéz az ember a pályára, és mindenki elég precízen tartja a posztját.
Hű, de szép támadás volt, Yamal, Raphinha, Lewy lövése se volt rossz, kapufa, pech.
Tetszik, hogy Lewyt nem vonjuk hátra, mint tavaly.
Feltűnő a felállás szigorúsága Xaviéhoz képest. Utóbbi eleve ritkán játszott szimmetrikusan, de akkor sem rajzolódott ki nagyon soha. Itt meg ránéz az ember a pályára, és mindenki elég precízen tartja a posztját.
Hű, de szép támadás volt, Yamal, Raphinha, Lewy lövése se volt rossz, kapufa, pech.
Tetszik, hogy Lewyt nem vonjuk hátra, mint tavaly.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bence0330 2024.08.24. 19:40:24-kor.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Épp ez járt a fejemben... Játékban Lewy is, de legalább megrúgja a maga góljait, de Ferrán... Basszus, rendesen másodosztályú játékos lett
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
nem tudom mennyi esély van Chiesára, de túl nagy erőfeszítésébe nem lenne a kezdőbe kerülni, Yamalon kívül, olyan, mint a Getafe támadóegysége
Csak nehogy úgy járjon mint az új Messi-k..
Már most sokkal erősebb a felépítése mint Businak valaha, de azért Busi sokkal más kategória volt fejben..de ebben még fejlődhet bőven és jónak tűnik, de ezek az új Ini,Xavi, Messi..ezt hagyhatnák már..
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Farkas Norbi olvasta a katalán kiskegyed aktuális számát, vagy miért Gyámálozik?
Tavaly még nem így mondta.
Szép gól volt, jó adag mákkal persze, de sebaj.
Angolok Maguireben is az új Beckenbauert látták, nem adnék a véleményükre, majd a saját megítélésünk szerint értékeljük szerintem.
Bíztató Bernal, de majd ha ezt hozza évekig, miközben szinteket lépked majd kezdjük Busquetshez hasonlítani szerintem.
Tavaly még nem így mondta.
Szép gól volt, jó adag mákkal persze, de sebaj.
Angolok Maguireben is az új Beckenbauert látták, nem adnék a véleményükre, majd a saját megítélésünk szerint értékeljük szerintem.
Bíztató Bernal, de majd ha ezt hozza évekig, miközben szinteket lépked majd kezdjük Busquetshez hasonlítani szerintem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- bence0330
Ezt Yamalnak fogják beírni, de azért mázli volt. De nem kell szégyellni azt sem, a szerencséért is tenni kell.
Bernal fantasztikus, az angol kommentátorok már az új Busit látják benne.
Bernal fantasztikus, az angol kommentátorok már az új Busit látják benne.
Ennek a gyereknek mennyi esze van ehhez a játékhoz!!! Gyönyörű volt.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Ott is van és jól is játszunk.
Megjegyzem Bernal nagyon jó eddig nálam, gyönyörűen leosztogatja a labdákat.
Megjegyzem Bernal nagyon jó eddig nálam, gyönyörűen leosztogatja a labdákat.

- davi10
- Llegenda del Barça
Az egyetlen nyári igazolásunkat se tudjuk regisztrálni, ha kapnánk egy 4-est, akkor se jönne már senki.
Szurkolok Bernal-nak, eddig bíztatóbb, mint múlthéten.

"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
- bence0330
Nálam csak el kell indítani az x bezárása után. 1-2 reklám az elején felugrik, de aztán el lehet indítani és duplakattal pl. fullscreenre tenni (laptopon vagyok, telóra nem tudom, működik-e)
Oo Raphi ..miért nem vetted le vagy passzoltad le?
Pedri nagy zsugát adott
Pedri nagy zsugát adott
Nem sokat csináltunk eddig. Kicsit szélesen állunk szerintem.
Ezek a vissza passzok stegennek...
Köszike!
És itt hogy tudom nézni?