2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Nem valószínű, hogy akkor még itt lesz. Ha mégis, megérte a hazárdírozást, egy adott évre kevesebb, de így sokkal nagyobb eséllyel viszik majd el, és ő is nagyobb eséllyel lesz hajlandó váltani. Umtitinél is nagyot szólt, szerintem nagyon jó megoldás. FDJ-nál is az lenne, csak ott szerintem nincs erre esély, sajna.
Ez amúgy nem elvetendő ötlet, csak ott az a fránya ha felépül. Amúgy én továbbra sem értem, hogy miért nem nagyon merülnek fel az ingyenesen igazolható kh-k. Igaz, nem a jövő emberei vannak szerződés nélkül, de azért komoly erősítés lehetne így is. Én továbbra is Hummels leigazolását üdvözölném. Hihetetlen szezont hozott tavaly, és ha a Sociedad akarja leigazolni, olyan magas a fizetési igénye sem lehet.
Én láttam Hermosot játszani néha, én azt gondolom hogy vele visszahozzuk Lenglet szellemét. Csak talán kisebb fizetéssel.
Nem az atigazolasi dijakkal van elsosorban a gond, hanem hogy egy jatekosnak a bére nem fer nagyon bele nekunk. Egyik jatekos sem feltetlen jobb, mint akiket kipockoltunk eddig. Ben Yedder talan, de o is max egy evre, de biztos hogy 2x akkora fizuert mint mondjuk Roque bere volt. Hummeks 99% Sociedad, a tobbi kivar aztan Saud Arabia.ocsike83 írta: ↑2024.08.27. 11:40:18Ránéztem a Transfermarkt-on, hogy kik vannak még szabadon a piacon.
Nyilván ez azért már majdnem az egypálcás kategória, de a keret feltöltésére akkor is 2-3-4 név alkalmas lenne:
- védők: Hermoso, Matip, Hummels, Kurzawa, Kjaer....
- kp: Rabiot, Muniain...
- támadó: Martial, Ben Yedder....
Eric Garcia is lesérült.ocsike83 írta: ↑2024.08.27. 11:40:18Ránéztem a Transfermarkt-on, hogy kik vannak még szabadon a piacon.
Nyilván ez azért már majdnem az egypálcás kategória, de a keret feltöltésére akkor is 2-3-4 név alkalmas lenne:
- védők: Hermoso, Matip, Hummels, Kurzawa, Kjaer....
- kp: Rabiot, Muniain...
- támadó: Martial, Ben Yedder....
Szerintem mi ebben egyet is értettünk, hogy Fayé-nak adhattak volna lehetőséget, fiatal tehetség, oda volt mindenki érte, erre nem győztünk túladni rajta, holott fiatal, nagy munkabírású és a fizetése sem sok-sok millió. Simán mehetett volna de még mindig mehet Garcia, de Inigo is aki a sérülése óta árnyéka önmagának, és Fayé maradhatott volna. Szerintem ez a gazdasági helyzet és Olmo igazolása és annak regisztrációja teljes fejetlenséget okozott. De ez van, ha egy gazdasági székben egy politikus ül, azért Alemany óriási melót rakott itt bele 1-1,5 éve, az ő keze munkája kellett, hogy itt ne legyen totális csőd, nagyon sajnálom, hogy nem maradt, mert egy feketeöves gazdasági szaki, de időben dobbantott.Messa írta: ↑2024.08.27. 10:02:51Több forrás is ír róla, hogy a Girona reméli, hogy Eric Garciát le tudja igazolni véglegesen még a piac zárásáig, 15-20 millió ellenében. Na most ez nem egy rossz pénz érte, nekünk meg persze minden cent jól jön, de amennyiben elmegy, akkor a Cubarsi-Inigo kettőssel fogunk lenyomni minden meccset januárig?![]()
Ez a hátsó alakzat így is nagyon meleg, már rotáció szempontjából is csőd, abba meg bele sem gondolok hogy mi van ha akárki megsérül, akár középről akár a szélső védőktől.
Nem gondoltam volna hogy ezt valaha leírom, de én most nem engedném el Garciát, talán még 20 millióért sem, főleg ha az FFP miatt ugyanott vagyunk, ahol a part szakad, mert nem tudunk hozni helyette mást. Mondjuk tegnap már Tahról pletykált pár katalán újságíró, neki jövőre lejár a szerződése és 25 körül mozdítható, a Bayern környékezte is egész nyáron, de valamiért az az üzlet kútba esett, nem tudtak megegyezni a klubok.
Végülis, még igaz is lehet a mondás. Mert úgy szól, hogyha lesz Nike deal, akkor.. De ennek az esélye 0,01% amúgy...bence0330 írta: ↑2024.08.27. 01:15:14Most tényleg gondolkodom, hogy lehetne nagyobb kamut kitalálni.Illetve nem tudom, van-e jelenleg drágábban megszerezhető játékos, mint Leao a kontraktus hosszát, mindent belevéve...
Mbappé, Haaland, szerintem ennyi. És azért annyira nem jó, hogy 150 millát bárki letegyen érte a PSG-n kívül.
Cselezni nagyon tud, de a statjai meg túl gyengék ahhoz a 80 percnyi egészségügyi sétához, amit 90 percbe általában furfangosan belegyömöszöl.
Őszintén remélem, hogy nem lesz szeptemberig Nike deal, hacsak nem egy Rodri bombát akarnak robbantani.
Most tényleg gondolkodom, hogy lehetne nagyobb kamut kitalálni.
AhaAtlantis írta: ↑2024.08.26. 22:28:53
Vannak, és elég jól el vannak magyarázva pont azon az oldalon, ahol kommentelsz![]()
https://www.eurobarca.hu/hirek/atigazol ... k-kapcsan/
Tudjuk, hogy nem így működik, nincs is értelme az egésznek.
Ja, capisco, capisco....
Az emlékeim nekem sem rosszak vele kapcsolatban, csak azok ugye nem frissek.
Vannak, és elég jól el vannak magyarázva pont azon az oldalon, ahol kommentelszgránit írta: ↑2024.08.26. 21:26:26FFP-szabályok? Vannak olyanok?
A 40 milliós plusz bevétel szükségességéről szól a fáma (ennyit a nem létező Nike-szerződésről meg a liberós pótlásról).
Nyáron a következő értékesítések történtek:
Mikayil Faye €10.30m
Julián Araujo €10.00m
Chadi Riad €9.00m
Marc Guiu €6.00m
Estanis Pedrola €3.00m
Clément Lenglet Loan Fee €3.00m
Ez összesen 41,3 millió euró plusz bevétel július óta. Mégsem engednek minket igazolni.
Nem kell levonni a két érkező árát? 2,7 + 55mgránit írta: ↑2024.08.26. 21:26:26FFP-szabályok? Vannak olyanok?
A 40 milliós plusz bevétel szükségességéről szól a fáma (ennyit a nem létező Nike-szerződésről meg a liberós pótlásról).
Nyáron a következő értékesítések történtek:
Mikayil Faye €10.30m
Julián Araujo €10.00m
Chadi Riad €9.00m
Marc Guiu €6.00m
Estanis Pedrola €3.00m
Clément Lenglet Loan Fee €3.00m
Ez összesen 41,3 millió euró plusz bevétel július óta. Mégsem engednek minket igazolni.