Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Várható volt, szokásos öltözőben maradt csapat...bence0330 írta: ↑2024.08.27. 21:31:19https://vipstand.pm/sports/football/wat ... na-live/1/
Ha valakinek kellene egy stream
Nagyon kedvelem a brazilt, de volt ő már tavaly ennél élesebb, és abszolút nálam is Bernal nyert, meghatározta az egész képét. És ehhez tegyük mellé, hogy a korát ha le is veszed, milyen gyenge és lassú védők előtt kell játszania, egyedül, nem duplában. Ez nálam elképesztő, ezen a poszton pláne, mert 17 évesen lehetsz zseni elöl, ott benne lehet a hiba is, és nem gáz. De pivotban, egyedül... huhh. DJ nem tudta soha egyedül megoldani, ő ma legalábbis igen. Nagyon jó feje van ehhez a játékhoz. Kicsi izmot még szedjen fel, aztán legyen belőle egy Rodri.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:55:53Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.
Nálam is Bernal a meccs embere.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:55:53Benne volt gólokban, de nála mint a legtöbbször az a bajom,hogy óriási hibaszazalekkal játszik )Raphinha).Más posztok más feladatkörök,nálam az dönt ki látta el adott posztot a leghatékonyabb módon. Ez Bernal,nálam.
Egyetérték. Óriásit játszott, és nem egy kiscsapat ellen. Hát, ezt nem vártam tőle. Kérdés, milyen stabilitással tolja.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.
. Nem játszott rosszul, de szerintem Raphinha a meccs embere a mai napon.Bob_Marley írta: ↑2024.08.24. 20:49:26Meccs embere nálam Bernal. Legmagasabb passzhatekonysaggal, okosan higgadtan,jól mozgatta ott középen a játékot.
Én a folytonosságot hiányoltam/hiányolom edző fronton...bence0330 írta: ↑2024.08.24. 20:39:07Az eredmény egy dolog, tele vagyunk tinivel. Én tudom, hogy Te nagyon szeretted Xavit, és a végén is védted, de Xavinak kb az első tavaszán volt pár ilyen jól felépített támadójátéka. Két éve nem láttunk már ilyen focit, pedig a keret jelenleg gyengült az előző évhez képest mindenképp.
Ettől még kikaphatunk, de én két éve nem szórakoztam ilyen jól la iga meccsen.