2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Én vele kapcsolatban inkább a sérülése miatt aggódok. 17 évesen a Liverpool első csapatában releváns perceket kapott, a tavalyi szezonban is ez tette ki a csapatból, illetve a válogatott is ezért nem ment neki. Ha egészséges marad, szerintem nagyon komoly játékerőt képviselhet.bence0330 írta: ↑2024.08.28. 20:15:53Bevallom, ezen a ponton, csak innentől nézve, és elfelejtve azt, hogy rég kellett volna hozni valakit oda, engem már nem nagyon érdekel, kit, csak hozzunk. Elég magas TM értéke van a srácnak, gondolom nem véletlenül (nem ismerős). Kicsit fiatal, örülnék, ha egy kicsit tapasztaltabb jönne, de ezen a ponton bárki erősítést jelent. A Tah hírnek is örülök.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58
Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.
Ha ez a transzfer létrejön, szerintem Deco szedheti is a cuccait.
Akkor toljuk fel Garciat, játsszon Casado, vagy tökmind1, egy Juvenil A-s.
Az évtized üzlete lenne kb EG árában elhozni a németet. Simán felsőpolcos védő.
Bevallom, ezen a ponton, csak innentől nézve, és elfelejtve azt, hogy rég kellett volna hozni valakit oda, engem már nem nagyon érdekel, kit, csak hozzunk. Elég magas TM értéke van a srácnak, gondolom nem véletlenül (nem ismerős). Kicsit fiatal, örülnék, ha egy kicsit tapasztaltabb jönne, de ezen a ponton bárki erősítést jelent. A Tah hírnek is örülök.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.soadroli írta: ↑2024.08.28. 18:20:03EXCLUSIVE: Barcelona submit straight loan proposal to Liverpool for talented midfielder Stefan Bajcetic!
More exclusive details: loan bid worth €4m fee, NO buy clause.
After loan bid from RB Salzburg on Tuesday, now Barça try to make it happen after Bernal injury. (Fabrizio Romano)
Szedte is a cuccait a meccs után, protugáliában ünnepli a születésnapját..FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 18:58:58Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.
Nahát ez aztán a legnagyobb butaság a klub részéről. Egy nevenincs, a tavalyi egész szezont kihagyó játékos kölcsönéért 4 milliót fizetnénk.soadroli írta: ↑2024.08.28. 18:20:03EXCLUSIVE: Barcelona submit straight loan proposal to Liverpool for talented midfielder Stefan Bajcetic!
More exclusive details: loan bid worth €4m fee, NO buy clause.
After loan bid from RB Salzburg on Tuesday, now Barça try to make it happen after Bernal injury. (Fabrizio Romano)
Gavi szeptember vége felé már feelépül, de gondolom Araujoval nagyjából egyszerre térhetnek vissza kb. az Alaves ellen.Troym írta: ↑2024.08.28. 13:12:25De Jong fél éve sérült és nincs dátuma a visszatérésnek (lehet azóta már van).
Persze, jól hangzik, még egyet is értenék vele, hogy eladni, elküldeni, stb de kb lehetetlen őrá vevőt találni, ő és a gigantikus fizetés elsüllyedt költség.
Amúgy mielőtt leraboljuk az átigazolási piacot megint![]()
![]()
melyik sérült kb mikor tér vissza? Fati szeptemberben és a többiek?
Attól függ, kit akarunk a pályán látni. Ha azt akarjuk, hogy Olmo legyen a pályán továbbra is, akkor Christensent nem regisztráljuk be. Lehet addig még ezer sérülés, akkor játszhatunk össze-vissza a regisztrációkkal, úgy is, hogy Olmo és Christensen is regisztrálva legyen.El Sie7e írta: ↑2024.08.28. 17:09:27Valaki segítsen tisztába tenni ezt a dolgot. Most Christensen lesérült 2 hónapra de egy kamuval lekönyvelték 4 hónapra, hogy Olmo regisztrálva legyen helyette. Akkor most Christensen ha előbb felépül akkor pályára léphet és Olmo törlődik januárig vagy megint egy szürke kiskapu és sunyiban marad mindkettő vagy Christensen nem játszhat januárig? Most, hogy van ez a szitu?
Annyira nem vagyok ketsegbe esve, szerintem ha visszater Gavi es de Jong az egyik mindenkepp meg tudja oldani ezt a visszavont pivot szerepet.barca0417 írta: ↑2024.08.28. 15:27:04Lehet (biztos) csak a kétségbeesés beszél belőlem, de kölcsönbe se tudunk igazolni egy évre, akár Kessiet, vagy Kantet vagy valakit? Ennyire [auto_cenzúra] a helyzet? Nem akarom elhinni.
Vagy egy ingyen igazolható játékossal megegyezni minimális fizetésért, de később annyival többet adni neki? Valamit ki kell találni mert így karcsú. Bernallal is az kett volna, mivel 17 éves, de nélküle még gyatrább a szitu.
Komolyan ha csak pletykaszinten is meghallok egy támadót a hátralévő 3,5 napban...
Atya ég, Laportáék mit össze nem mókolnak... Megpróbálták, hátha.Ronaldinho&Barca írta: ↑2024.08.28. 12:27:24La Liga needs more documents on the Nike contract. At the moment, they have stopped the operation. [@10JoseAlvarez]
Így nem lesz 1:1.
Ennek a szezonnak már jóval korábban lőttek sajnos, pedig csak De Jong-ot kellett volna/ kellene kitenni a csapatból ideiglenesen és az ő általa felszabadult bérből feltölteni 3-4 cserejátékossal a keretet.
Megúszhatta volna, nyilván kellett balszerencse, csak mi megágyazunk rendre a balszerencsének. Aztán akkor szeptember végén sérül bele egy ugyanilyenbe nagy eséllyel.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 10:46:15Szerintem egyetértünk, ahogy abban is, hogy elpazaroltuk Kessiet, Minguezat és még pár használható játékost.
Szerintem Romeuban is több volt, egy csere szintet megütött a jelenlegi helyzetben, de mindenki zavarta volna, leírtam, hogy miért. Most felhoztuk Bernalt, sajnos megtörtént a legrosszabb. Az alap felvetés, hogy ilyen fiatal játékosoknak nem lenne szabad ilyen terhelést kapnia. Most majd jön Pau Prim, utána egy U17-es, majd egy U15-ös és így tovább?
Arról nem is beszélve, hogy egy legelőnek jobb a minősége, mint a tegnapi pályának, a játékvezetés engedi a kemény játékot, és ha nem tesz rá 10 percet, Bernal megússza.
Szerintem itt a külső tényezők bőven közrejátszanak.
Igazolni úgy látszik, továbbra sem fogunk tudni, így marad az akadémia.
Szerintem egyetértünk, ahogy abban is, hogy elpazaroltuk Kessiet, Minguezat és még pár használható játékost.
Ne értsd félre, én egyetértek azzal, hogy az ffp egy nagyon erős indikátora ennek, és nem jókedvünkben törünk szét minden gyereket. De nekem ettől még szekunder szégyenérzetem van, amit ezzel kapcsolatban a klub csinál. Igen, amíg nem térnek vissza Chris-Gaviék, addig Casadóig vagy Primig kell lemenni, ha kellemetlen, kellemetlen, ha emiatt pontot bukunk, oké, de Inkább hagyjon ki valaki 20-30-40 perceket, mint egy egész szezont (ki tudja, milyen karrierrel utána), puszta gyakorlati szempontból is jobb, a morális kérdésbe még bele sem tekintve.FcBarcelona1 írta: ↑2024.08.28. 10:08:02Áthozom.
Ezzel egyetértek. De 1 db játékost nem tudunk regisztrálni. Csak a fiatalokhoz nyúlhatunk, hogy egyáltalán meglegyen a keret. Évek óta így látom, hogy nem szabad kizsigerelni a fiatalokat. De mit tudsz tenni?
Utólagosan persze jobb lett volna, ha Casado, vagy Pau Prim játszik, de meddig megyünk le, az U8-ig?
Nem normális, hogy egy 800+ milliós bevételű klub ingyen játékosokat nem regisztrálhat, legyen akármekkora a tartozása. Így tényleg a jövőnket éljük fel.
Olmo helyett jöhetett volna 2 Guido, vagy 3 Romeu féle játékos, közben ott az eredménykényszer, hogy a fizetéseket tudjuk fizetni, a fiatalokkal új szerződést tudjunk kötni, nem beszélve a szurkolói elvárásokról, hogy a fiatalok játszanak, fejlődjenek ne Romeu vagy Parejo féle figurák, akik jelenleg a szabályok szerint beleférnek.
Áthozom.bence0330 írta: ↑2024.08.28. 09:46:57
Nekem mindegy ki ül a kispadon, ha a szomszéd nénit kell behozni, hogy megóvjuk a játékosainkat, akkor a szomszéd nénit hozzuk be. Casadó meg nem tudom, mennyivel gyengébb, mint Bernal... És ha gyengébb, akkor mi van? Ha nem bírjuk ki, így jártunk. Semmivel nem jobb az, ha aztán egy egész szezonra veszítjük el. Egy 17 éves gyereknek nem szabadna végigolnia felnőtt meccseket az egyik legdurvább bajnokságban, ezzel szerintem a világ sportorvosainak a jó nagy része egyetértene.