2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Említsük meg a gólpasszt adó Oscar Urena nevét, jó lenne még sok ilyen higgadt és hibátlan passzt látni.Chino írta: ↑2024.09.08. 11:07:37Főleg a második gól (1:40), ha valaki akar varázslatot látni,
https://www.youtube.com/watch?v=eSa8waBS8JE
Köszi! Ja, hát ez itt egy családi show volt. A második is szép volt, de az első tényleg nem marad el túl sokkal egy puskás jelöléstől.Chino írta: ↑2024.09.08. 11:07:37Valóban benézte a bíró, de legalább visszaadta a sors, amit az Union ellen elvettek a bírók, ráadásul egyáltalán nem ezen múlt.
Ezt viszont mindenkinek érdemes megnézni. Főleg a második gól (1:40), ha valaki akar varázslatot látni,
https://www.youtube.com/watch?v=eSa8waBS8JE
Bár Guille sem volt papír a harmadiknál.
Valóban benézte a bíró, de legalább visszaadta a sors, amit az Union ellen elvettek a bírók, ráadásul egyáltalán nem ezen múlt.
Így volt. Ha Flicknél további sérülések lesznek, Tony alighanem nála is be fog mutatkozni. Elvégre Yamal se volt idősebb, amikor Xavinál bemutatkozott.Chino írta: ↑2024.09.07. 23:34:363:0-ra nyertek a srácok, a két Fernandez vitte a show-t. Főleg Toni volt zseniális, élmény nézni ahogy kavargat és osztogatja a labdákat. Góllal és assittal zárt, de hogy milyen gólt lőtt arra szavak nincsenek. Az egész támadás szép volt, de a befejezés szinte sokkoló. Remélem hamar fent lesz mert elnézegetném még párszor, de az unokatesó sem volt egyszerű.
Minden túlzás nélkül, szerintem a 3. hely aránylag könnyen meglehetne. A csapat legalább fele a legerősebb kezdőcsapatba is beférne. De Fati is inkább a sérülékenysége miatt lógna ki, a csapat minőségét igazán nem rontja, képességei alapján egy Atma kezdőbe is beférhetne. Nem tudom melyik La Liga csapat lenne esélyesebb a 3. helyre. Talán a Bilbao, aki versenyt futhatna vele.bence0330 írta: ↑2024.09.05. 15:55:07Csak érdekességképp. Ez egy pusztaám Masia növendékekből kirakott kezdő 11. Szerintem EL helyekért minimum lehetne menni egy ilyen alappal, de a top4-5 BL hely sem lenne lehetetlen egy ilyen edző alatt. Még ha Fati necces is.
Volt idő, mikor BL-győzelemre esélyes csapatot is ki lehetett állítani így, az is igaz. De ha nem ahhoz hasonlítjuk, akkor még így is elég jó.
Kikaptak a kicsik 2:1-re, sajnos ez nagyon nem az ő meccsük volt. Viszont beállt Barbera, következő meccsen már valószínűleg kezdeni fog és lesz végre egy góllövő a csapatban.Chino írta: ↑2024.08.31. 19:37:14Ha valakinek nem volt elege a Barca meccsekből, a kicsik most játszanak az Andorrával.
https://one.fcbarcelona.com/en/videos/134170-live
Ha jól értettem Farkas Norbi azt mondta, hogy tavaly egyszer se volt kezdő, ő volt a 3. számú védő a csapatban.
Jó, ez a kép nekem nem maradt meg, bár igaz, hogy valahol az 5. gól környékén elkapcsoltam.davi10 írta: ↑2024.08.30. 17:31:05Ez a Ramos - Varane duós hasonlat nekem is megvan, de én azért máshogy emlékszem, Araujo már jóval Mingueza előtt képben volt. Még talán Valverde alatt be is mutatkozott, és Setien alatt a Bayern ellen készült róla a padon az az ikonikus kép.bence0330 írta: ↑2024.08.30. 16:58:59Mingueza mindig is magas szintű játékos volt, ha Xavi esélyt adott neki, volt, hogy MOM volt. Araujoval együtt jöttek fel, senki nem különböztette meg a két játékost szintre vagy egy évig, Araujót senki nem tette Mingueza fölé, vagy csak alig, szerintem teljes joggal, az urunak az 1v1 védekezés volt egyedül jobb valamivel. Párban emlegette mindenki, a teszkós Ramos-Varane párosnak meg hasonlóknak.
Ez a Ramos - Varane duós hasonlat nekem is megvan, de én azért máshogy emlékszem, Araujo már jóval Mingueza előtt képben volt. Még talán Valverde alatt be is mutatkozott, és Setien alatt a Bayern ellen készült róla a padon az az ikonikus kép.bence0330 írta: ↑2024.08.30. 16:58:59Mingueza mindig is magas szintű játékos volt, ha Xavi esélyt adott neki, volt, hogy MOM volt. Araujoval együtt jöttek fel, senki nem különböztette meg a két játékost szintre vagy egy évig, Araujót senki nem tette Mingueza fölé, vagy csak alig, szerintem teljes joggal, az urunak az 1v1 védekezés volt egyedül jobb valamivel. Párban emlegette mindenki, a teszkós Ramos-Varane párosnak meg hasonlóknak.
Én EG-t annyira nem írnám le mint itt sokan. Elég fiatalon, rutintalanul volt itt, sokszor ilyen Piquével párban. Elég komoly szezont húzott le a Gironában és a válogatottban is végig magas szinten játszott. Nem lehet véletlen, hogy annyira meg akarták venni. Plusz, ha Fayéra is annyira számítanánk, akkor itt van Mbacké. Ha a megbízhatóságot tekintjük abban előbbre is jár. Fayé kicsit olyan volt, hogy volt benne valami plusz, ugyanakkor elég nagy hibafaktor is. Vele szerintem hatalmas boltot csináltunk.Eladtunk több mint 10 millióért egy olyan játékost, aki gyakorlatilag még be sem mutatkozott a felnőtteknél keresve rajta nettó 9 milliót, és még jöhet belőle pénz, ha pedig valóban felső polcos játékos lesz potom áron elhozhatjuk.davi10 írta: ↑2024.08.30. 15:23:53Szerintem jó döntés volt ilyen feltételekkel elengedni, azért szélen nem volt nálunk igazán jó, középen pedig volt egy Araujo, Christensen, Kounde sor, akik jobbak voltak nála, illetve akkor még Pique is itt volt, EG meg jött ingyen.
Kh posztot amúgy szerintem jól "kineveltük", ha gáz van vissza tudjuk hozni Mingueza-t, Riad-ot és/vagy Faye-t is baráti áron.
Szerintem jó döntés volt ilyen feltételekkel elengedni, azért szélen nem volt nálunk igazán jó, középen pedig volt egy Araujo, Christensen, Kounde sor, akik jobbak voltak nála, illetve akkor még Pique is itt volt, EG meg jött ingyen.
Mondanám, hogy hozzuk vissza, de a takarítónénire sincs pénz, így marad az elmélkedés, hogy meg kellett volna tartani...
Nem csak úgy ingyen elengedtük, van rá opciónk, vagy a következő eladás 50%-a a miénk. Ez valószínűleg több lehet, mint amennyiért 2 éve el tudtuk volna passzolni. Szerintem bőven jó üzlet volt.
Nekem abszolút nem ez volt az érzésem.