Hansi Flick

Mi a véleményed a csapat igazolási terveiről, hátországáról, vezetőségéről? Miért jó vagy rossz a taktikánk? Mi lesz a klub jövője? A csapat mögötti eseményekről és az események alakítóiról beszélgethetsz itt!
Troym
Llegenda del Barça

2024.08.31. 12:09:15

brazilfan írta:
2024.08.31. 12:01:32
Sok más eltérés mellett fontos különbség kettejük között, hogy Xavinak ez élete klubja, Flicknek viszont egy állomás az edzői pályafutásban. Szeretheti ettől még a Barcát, a csapatot, a várost, és kihozhatja magából a maximumot, de a Barca akkor is csak munkahely a számára.
Amikor Xavi a problémákról beszélt, azt nem feltűnési viszketegségből tette, hanem mert minden ideköti, és minden gondolata a klub körül forgott. Flick meg egy edző, úgyhogy ő nyugodtan viselkedhet profin.
Amúgy meg tapasztalt edző, sok mindent láthatott már Németországban is.
Bocs, de nekem ezzel Flicket "adod el" nem Xavit.

Az edző nem szurkoló és versa. És ne is legyen.

Szakemberek kellenek ilyen felelős pozíciókba, nem a 2006os BL győztes csapat játékosai. Deco mellett sem szól az égvilágon semmi más, minthogy itt játszott.
Sem a kapcsolatai, sem a végzettsége, sem a tapasztalata miatt nem lehetett volna itt edző Xavi és sportigazgató Deco, helyettesként Bojan.

Xavit rendkívül sokra tartom, mint játékost, de edzőként hoztunk egy 0- kilométeres valakit Katarból. Jobban sikerült, mint számítottam rá így is, de minden oldalról kijött, hogy egy pályakezdő edző betették az egyik legkeményebb feladatot megoldani.

Xavi végig kritikus volt a bírók, ellenfelek, környezet, kezdési idő, keret erőssége stb miatt. Akkor van nagy súlya a kritikájának, ha tizedannyi lett volna
brazilfan
Entrenador del Barça

2024.08.31. 12:01:32

Sok más eltérés mellett fontos különbség kettejük között, hogy Xavinak ez élete klubja, Flicknek viszont egy állomás az edzői pályafutásban. Szeretheti ettől még a Barcát, a csapatot, a várost, és kihozhatja magából a maximumot, de a Barca akkor is csak munkahely a számára.
Amikor Xavi a problémákról beszélt, azt nem feltűnési viszketegségből tette, hanem mert minden ideköti, és minden gondolata a klub körül forgott. Flick meg egy edző, úgyhogy ő nyugodtan viselkedhet profin.
Amúgy meg tapasztalt edző, sok mindent láthatott már Németországban is.

És feltétlenül hozzá kell tenni, hogy Xavi sem az első hónapokban kezdett kritikus lenni, akkoriban még ő is nyugodtabban viselte el a sajtótájékoztatókat.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.31. 11:59:10

Akárhogyan is alakul Flick és a csapat sorsa, a külvilágnak mindenképpen már megmutatta, hogy létezik kiút a 8 éve egy saját labirintusába bezárkózó, csőlátású és önmaga körül kóválygó csapat számára is.

Hogy a culék ebből majd mit akarnak észrevenni, látni, "ne adj isten" :oops: tanulni, megbecsülni, értékelni, támogatni, avagy éppen ellenkezőleg, mielőbb elüldözni, ez majd szépen napról napra kiderül.

Végülis az ő dolguk a saját sorsuk feletti döntés, nekünk marad a biztatás, a tapsolás vagy a fejünket fogjuk fogni a későbbiekben is.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Peter 2024.08.31. 12:03:36-kor.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2024.08.31. 10:26:48

Igen, szerintem is pont ez van, nem behódolás ez, de azért ha őszintén kéne válaszolnia erre a kérdésre, nem ezt felelné, így meg összeszorítja a fogait. :D
Ilyen egy profi. Persze majd egy 3-4 meccses nyeretlenségi sorozatnál derül ki biztosra, mennyire vérprofi. :D

Én nem értek mélységeiben hozzá, de szerintem az erőnlét mellett legalább olyan fontos lesz a regeneráció, milyen ütemben, mennyi időt ad, azt tippelném, hogy ez majdnem olyan fontos, főleg egy heti kettes ritmusnál. Reméljük ezt is jól eltalálja, és majd a rotációt is, amiből eddig nem mutatott sokat - persze simább meccsünk sem jött még össze, de szerintem annak is ott vagyunk már a kapujában, akkor remélem, hogy 2-3 gólos előnynél lekapja a kulcsjátékosainkat, elődjével ellentétben.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.31. 10:22:44

Szerintem ez nem "behódolás", csak simán profi, nem fogja a saját keretét és a saját játékosait fikázni a sajtóban. Ancelotti is azt hangsúlyozza, hogy kész a keret, aztán nézzük meg azt a védelmet meg ahogy a kp üvölt egy kreatív emberért.
Kép
"A Futball nyer, ha a Barca nyer"
"Ez a két szín, zöld és fehér minden másnál többet ér
Hát indulj és bátran énekelj velünk egy dalt a Fradiért"
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2024.08.31. 10:21:09

bence0330 írta:
2024.08.31. 09:59:00
Mivel egyelőre angolul megy, követem a sajtótájékoztatóit élőben vagy utólag. Többször kérdezik meg tőle azt, elégedett-e a kerettel. Mindig azt válaszolja, hogy tudta, mi a helyzet, és elfogadta, nem foglalkozik vele, és nagy nehezen kinyögi azt is, hogy elégedett a kerettel. De egy viselkedéselemző szerintem vagy 10 nonverbális jelet találna arra, hogy ez utóbbi nem így van, nagyon látszik rajta, hogy tudja, hogy ezt kell mondania (nem felsőbb nyomás vagy ilyenek miatt, hanem mert ez a normális dolog minden szempontból), és nehezen tudja ezt odahazudni, nyilván senki számára nem lenne ideális, ha egy szem Casadója van vkp posztra, stb. Viszont az tuti, hogy alapvetően keveset foglalkozik vele, és a megoldásra fókuszál, ha már ez van, ebből főzünk alapon.
Nekem Flick a nyár igazolása, bár Xavit is imádom becsülöm, ott a háttérben sok méltatlan dolog lehetett, Xavi szeretett volna beszélni, hogy a klub hogyan áll, hisz a szurkolónak joga van tudni és nem Laporta féle hazugság spirálba kergetni őket. Ő igazi culé, ez lett a veszte, egyedül marad a "háttérben".

Flick szerintem tudta mire vállalkozik, nekem nagyon tetszik az a játék amit hozott, látszik rámentek az erőnlétre, amolyan németes precizitás azért átjön a tv képernyőjén, de ez a 18 fős keret + 3 kapus, minden, csak nem egészséges és még most jók vagyunk, de kiesik 1-2 alapember, nincs kivel pótolni. Az is tetszik, hogy Fatinak bizalmat szavazott, szükségünk van rá, és egyben nagyon kíváncsi vagyok az ő keze alatt mire lesz képes, extra motivált Flick pedig megfogja találni a legjobb szerepet a számára.

Én úgy gondolom két nagy ellenfelünk lehet a szezonban, az egyik a sérülések, amik gyökeresen meghatározhatják az eredményességet, a másik pedig, hogy Laporta maradjon meg klubvezetőnek és ne gazdasági embernek, sportigazgatónak stb. Végezze mindenki a feladatát, persze ő nem fog oda állni és azt mondatni, az utóbbi 2 évet is elcsesztük igazolás terén, újra kezdjük a fiatalítást, mert ezzel totálisan bukná a következő választást. Jó lenne elérni az 1:1-t ősszel és akkor télen tudnánk erősíteni, erre kellene ráfeküdni, mert az EG és Casado vkp pozíció az még a fifában is elég harmatos, nemzetközi szinten pláne.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
Sinya22
Director del Fútbol

2024.08.31. 10:07:32

bence0330 írta:
Mivel egyelőre angolul megy, követem a sajtótájékoztatóit élőben vagy utólag. Többször kérdezik meg tőle azt, elégedett-e a kerettel. Mindig azt válaszolja, hogy tudta, mi a helyzet, és elfogadta, nem foglalkozik vele, és nagy nehezen kinyögi azt is, hogy elégedett a kerettel. De egy viselkedéselemző szerintem vagy 10 nonverbális jelet találna arra, hogy ez utóbbi nem így van, nagyon látszik rajta, hogy tudja, hogy ezt kell mondania (nem felsőbb nyomás vagy ilyenek miatt, hanem mert ez a normális dolog minden szempontból), és nehezen tudja ezt odahazudni, nyilván senki számára nem lenne ideális, ha egy szem Casadója van vkp posztra, stb. Viszont az tuti, hogy alapvetően keveset foglalkozik vele, és a megoldásra fókuszál, ha már ez van, ebből főzünk alapon.
Ha jól rémlik június elején lett kb hivatalos az érkezése, nyilván ő már kicsivel hamarabb tudta. Valószínű nem ezt az ígéretet kapta, hogy augusztus végére ilyen kerete lesz. Gondolom itt tervbe volt Nico még akkor (akár Olmoval együtt) plusz 1-2 kp, lehet Cancelo stb. Szóval biztos vagyok benne, hogy azt nem tudta még a nyár elején, hogy ennyire rossz lesz a helyzet. Az ígéreteket megkapta ő is. Mondani meg nem is mondhatja, hogy nem erre számított, nem elégedett a kerettel, nem vagyunk versenyképesek, Xavi emiatt már pórul járt egyszer. Plusz fölöslegesen ő sem akar terhet rakni erre a keretre, mert semmi értelme nem lenne. :D
bence0330

ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
bence0330

2024.08.29. 00:18:21

ocsike83 írta:
2024.08.28. 08:32:34
Én kb. ezt vártam Flick-től, amit az elmúlt 3 meccsen mutatott a csapat körül. Nyilván ebből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Ki tudja, hogy nála is eljön-e majd a "....om tele van ezzel, így tényleg ne lehet dolgozni" effektus.
De eddig tetszik, amit látok tőle (igaz az elődje nem tette magasra a lécet):
1) német precizitás, a végsőkig küzdés. Ugye volt anno a a mondás, hogy "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek.” Ezt az elmúlt 3 meccsen látni véltem nálunk is
2) Teljes higgadtság, német elegancia a kispad mellett. Nem tutyimutyi, nem idegbeteg, Teszi a dolgát.
3) (Egyenlőre) nem foglalkozik a külsőségekkel. Bírókkal, ellenfél játékosaival...
4) Nem rinyál, panaszkodik fűre, időjárásra, kialvatlanságra, vékony keretre.....
5) Egyenlőre működik nála a "Nem baj, van másik" dolog. Kérdés, hogy meddig bírja ezt csinálni. Lassan naponta dőlnek ki játékosai...
No igen, egyelőre... Xavi sem reklamált sokáig, ha nyersz, könnyű. :D Idegbeteg is csak az utolsó szezonjára lett. De ezzel a kerettel bizony simán belefuthatunk nyeretlenségi szériákba is, majd meglátjuk. Mindegy, mert amúgy Xavival nem volt nagy bajom ilyen téren, szerintem túl volt kapva kicsit a dolog, fél évig emlegette mindenki a füves történetet is. Nagy sérüléshullámban sem zavart, ha felemlegette. Általában elég egyenes volt. Flick-ben sem fog zavarni ha valami meccset a sérültekre fog, mert itt is elég reális lesz sajna. Nem az érdekel, mit mond, hanem hogy megtesz-e mindent az adott helyzet megoldásáért, és mennyire jól tudja befoltozni ezeket a nagy lyukakat. Eddig értelmezhetetlenül jól tette, de ez nem mehet a végtelenségig.

De az első pontban 100%-ig egyetértek, nekem amúgy az utolsó két meccsen semmi kétségem nem volt a győzelem felől, nem találni kellett 1-2 gólt, hanem csoda lett volna, ha nem rúgunk párat. A játéka is jóval képlékenyebb, mint Xavié, többféle módon is építünk támadást, Xavi is próbálta javítani a kontrát, de azért necces volt, itt sokkal tudatosabbnak érzem őket (bár ehhez nem a legalkalmasabbak továbbra sem a játékosaink). Egyérintős betörések is tudatosabbak, az is látszik, hogy tudják, kinek kell kimozognia esetleg épp a védővonalból, és kinek kell mögé indulni, egy szélső számára általában legalább két opció van középre játszásnál, ebből lett ugye tegnap is mindkét gól, általában jön röviden is valaki, Xavinál ez sem volt jellemző. Ez alighanem a legnagyobb javulás, és leginkább védjegye Flicknek, élesebb bepasszok, vagy a centernek, vagy a második hullámban érkező kp-nak, legyen az Olmo, Pedri. Konkrétan két full ugyanolyan gólt lőttünk letükrözve. És elég jól beillesztette a taktikát hamar, a játékosok egész jól meg is valósítják, rengeteg ziccert dolgoztunk ki.
A passzsebesség ég és föld a Xavi-féle csapathoz képest, ami azért nagyon meglepő, ismerve Xavi játékos múltját.
Az erőnlét már most ég és föld, pedig Xavinál sem volt épp rossz, csak közepes, ő is bőven előrelépett a Valverde korszak vége, a Setien és a Koeman korszak után.

Eddig egyedül Ferránba, Martinba tudok belekötni, ezek kicsit öntökönrúgások voltak, (főleg Ferrán, mert ha Baldét pihentetni kellett, akkor ez van), illetve Lewy és a fiatalok lecserélhetetlensége kicsit aggaszt, de hosszú még a szezon, majd kiderül, mi a tendencia.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.28. 08:51:22

Totálisan indiferens a jövő szempontjából, de zongorázni lehet a különbséget 8 év után.
Egyébként egyszerre érvényes, hogy nincs miről írni, mert minden önmagáért beszél, ugyanakkor holnap reggelig is kevés lenne az idő zongorázni a különbségről.

Hajrá Flick!
ocsike83
Capitá del Barça

2024.08.28. 08:32:34

Én kb. ezt vártam Flick-től, amit az elmúlt 3 meccsen mutatott a csapat körül. Nyilván ebből még messzemenő következtetéseket nem lehet levonni. Ki tudja, hogy nála is eljön-e majd a "....om tele van ezzel, így tényleg ne lehet dolgozni" effektus.
De eddig tetszik, amit látok tőle (igaz az elődje nem tette magasra a lécet):
1) német precizitás, a végsőkig küzdés. Ugye volt anno a a mondás, hogy "A futball olyan játék, amit 22-en játszanak 90 percen át, és a végén mindig a németek nyernek.” Ezt az elmúlt 3 meccsen látni véltem nálunk is
2) Teljes higgadtság, német elegancia a kispad mellett. Nem tutyimutyi, nem idegbeteg, Teszi a dolgát.
3) (Egyenlőre) nem foglalkozik a külsőségekkel. Bírókkal, ellenfél játékosaival...
4) Nem rinyál, panaszkodik fűre, időjárásra, kialvatlanságra, vékony keretre.....
5) Egyenlőre működik nála a "Nem baj, van másik" dolog. Kérdés, hogy meddig bírja ezt csinálni. Lassan naponta dőlnek ki játékosai...
Més que un club :P
baas11
Entrenador del Barça

2024.08.25. 10:59:02

Nyilván lesz ido mikor sokkal nagyobb reflektorfenyben, fókuszban kell majd helyt állnia mint most ….

De egyelore a legnagyobb változás az ő hatása, nemet hidegvérre ; semmi hiszti , semmi onsajnálkozas, semmi folosleges dráma…. szep csendben formálja a csapat játékát a sajat stílusára , főz amiből tud es közben azert kipipalta a City , Real, Valencia , Bilbao négyest ! Igy tovább…
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
soadroli
Llegenda del Barça

2024.08.18. 17:01:19

Flick does not give players bonuses such as extra days off like in Xavi's time, who gave players extra rest based on some challenges.
Flick believes that everyone should be professional and should be treated as such, not like children in school based on incentives and gifts. [Diario AS]
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.16. 15:31:49

A vezetőség eleget tett Flick kérésének és beregisztrálta Inigot Araujo fizetésének százalékával.Tény hogy ketten még szabin vannak és Araujo sérült,de egy fordulóra nem biztos, hogy megéri ennyire többek elé helyezni, de az biztos, hogy nagyon odavan érte. Komoly kérdőjel, hogyan fog alakulni a keret. Jelenleg Fayé és Lenglet nélkül is van 6 belső védőnk. Valakit ki kell még rakni a keretből, de biztos, hogy nem a baszk lesz az.
Sanszos, hogy előkelő helyen fog szerepelni a ranglétrán.
Szeptember végére kíváncsi leszek hogy körvonalazódik nála a játékosállomány használata.
Forca Barca!!!!
jclayton
Jugador d'estrella

2024.08.16. 12:44:47

Messa írta:
2024.08.16. 12:36:30
Thiago távozott a stábból. Meglepő, de elvileg eredetileg is csak az volt a terv, hogy az előszezon során segít Flicknek a beilleszkedésben, meg a Barca filozófia átadásában, illetve hidat építeni a játékos és az edző között.

Már el is köszönt, Arnau Blanco lesz az állandó segédje, aki az utánpótlásban tevékenykedett eddig.
Ennek az indoklásnak semmi értelme, még az előszezonnak sincs vége. Hidat építeni is folyamatosan kell, sőt, ha valamikor, akkor a szezon közben lenne szükség a hatékony mediációra. Ha akad valamilyen konkrét feladat/állás, ahol Thiago nagyon gyorsan kiköt, értelmet nyer a lépés (de ezt miért nem jelentik be rögtön?), amúgy csak összeesküvés-elméleteknek ad teret az egész.
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2024.08.16. 12:36:30

Thiago távozott a stábból. Meglepő, de elvileg eredetileg is csak az volt a terv, hogy az előszezon során segít Flicknek a beilleszkedésben, meg a Barca filozófia átadásában, illetve hidat építeni a játékos és az edző között.

Már el is köszönt, Arnau Blanco lesz az állandó segédje, aki az utánpótlásban tevékenykedett eddig.
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Chino
Llegenda del Barça

2024.08.10. 16:51:04

davi10 írta:
2024.08.10. 10:37:30
ktm írta:
2024.08.10. 00:14:51
Szerintem komoly(meccset befolyasolo) hibas dontesek kizokkentik a jatekost, akar reklamal, akar nem. A legjobb megoldas, ha kultur ember modjara meglehet beszelni a biroval a kerdeses szituaciot, nyilvan erre a bironak is vevonek kell lennie es a jatekos se mehet ugy oda a birohoz mint ahogy a nagyatlag teszi. Ha szo nelkul elmennek minden hibas dontes mellett, akkor a biro elhiheti, hogy jol vezeti a meccset.
Ezzel én is egyetértek, csak a játék hevében nem mindig tudnak a játékosok nyugodtan kommunikálni. Másrészt már ha jól tudom a Ligában is jön az új szabály, hogy csak a csk (és talán az érintettek) beszélhetnek a bíróval, a többiek nem rohanhatják csak úgy le, ebben azért eléggé az élen voltunk eddig.
Valamilyen értelme van a reklamációnak, persze normális keretek között, nem belemászni a bíró arcába.
Azt az ítéletet már nem változtatja meg, de a következőkre már befolyással lehet. Pl. a következő narancssárga lapnál már változhat ide vagy oda a döntés.
Ahogy a VAR előtt az integetésnek is volt. Egy kiélezett helyzetnél, amikor a partjelző nagyon bizonytalan, segíthet felemelni a kezét.

Ez a "csak a csk beszélhet a bíróval" pedig egy baromság. Döntően a kapusok és a védők a kapitányok. Ha az ellenfél tizenhatosánál, ne adj' Isten belül történik valami, akkor sprinteljen keresztül az egész pályán? Ráadásul onnan úgysem lát semmit, azt se tudja miért kellene reklamálni.
Plusz a játékosok legtöbbször a játék hevében reklamálnak, hirtelen töröljék ki ezt magukból!?

Ha ezt komolyan fogják alkalmazni, annyi sárga meg piros lesz a meccseken, hogy alsó hangon kettővel kevesebben fejezik be a meccset, meg annyi sárgás eltiltás lesz, hogy minden játékosnak lesz pihenője.
Forca Barca!!!!
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.10. 10:37:30

ktm írta:
Szerintem komoly(meccset befolyasolo) hibas dontesek kizokkentik a jatekost, akar reklamal, akar nem. A legjobb megoldas, ha kultur ember modjara meglehet beszelni a biroval a kerdeses szituaciot, nyilvan erre a bironak is vevonek kell lennie es a jatekos se mehet ugy oda a birohoz mint ahogy a nagyatlag teszi. Ha szo nelkul elmennek minden hibas dontes mellett, akkor a biro elhiheti, hogy jol vezeti a meccset.
Ezzel én is egyetértek, csak a játék hevében nem mindig tudnak a játékosok nyugodtan kommunikálni. Másrészt már ha jól tudom a Ligában is jön az új szabály, hogy csak a csk (és talán az érintettek) beszélhetnek a bíróval, a többiek nem rohanhatják csak úgy le, ebben azért eléggé az élen voltunk eddig.
Kép
ktm
Capitá del Barça

bence0330

2024.08.09. 23:33:32

Hát igen. Xavi segédedzője kellett volna, hogy legyen, 1 évvel korábban jöhetett volna kispadra. :D Vele is gyakoroltathatta volna.

Nehéz kérdés mert tényleg tévednek bírók, főleg mezőnyben sokat, ahol nincs is VAR. De az is tény, hogy bíró még életében nem gondolta meg magát attól, hogy reklamáltak. És tényleg szét lehet közben esni ilyenek miatt tök feleslegesen. Remélem ugyanez a gyakorlat megy a lest integető védőknek, akik 5 éve nem tudják megtanulni, hogy nem intik be a lest, akkor sem, ha az volt, és tök felesleges integetni.
davi10
Llegenda del Barça

2024.08.09. 21:03:49

Többször szembejött velem ma (Romero-ra hivatkozva), hogy az edzéseken Flick a bíró és minden reklamáló játékost 7 percre kiállítja. Az a cél, hogy a játékosok jobban koncentráljanak a játékra és ne zökkentse ki őket a bíró.

Ha ez igaz, nagyon támogatom.
Kép
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 15:04:08

gránit írta:
2024.08.09. 14:19:36
Én azt gondolom, hogy már megalkudott,
Jelenleg egy az egyben ugyanezt gondolom.

Ugyanakkor még nem kezdődött el semmilyen olyan sorozat, ami bármilyen téttel bír és benne (Flickben) meg lehet az az esély, ha látja, hogy változtatásra lehet szükség, akkor azt megteszi.
A pálya már csak olyan, hogy meg szokta adni a választ a szakmai kérdésekre hol finoman, hol brutálisan kegyetlenül.

Nemrég éppen emlegettem Lenlget szerepét egy másik posztban, aztán időközben kiderült, hogy átadólistára került. Inigo sincs a tervei között, bár Eric még ott van.

Az egy dolog, hogy én annak örültem volna, ha ajtóstul megy be az öltözőbe (szóltak arról hírek, hogy régóta figyeli a Barcát, felkészülten és tervekkel érkezett), de a lassú víz partot mos hozzáállás sem lehet haszontalan és nyilván Laportával szemben sem árt némi rafinéria.
gránit
Director del Fútbol

2024.08.09. 14:19:36

Peter írta:
2024.08.09. 13:14:17
Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy Flick vajon beáll a "nagy culé" sorba, vagy végigviszi a következetes, a maga módján megalkuvást nem tűrő Münchenben tapasztalt mentalitását.
Én azt gondolom, hogy már megalkudott, különben a vkp-posztról nem mondta volna azt, amit. Nem hiszem, hogy ő ezt valóban így gondolja, de ez nálunk szerintem kulturális és nem szakmai kérdés.

Merinót siratjuk, de igazából nem is akartuk. Mindent szépnek és jónak találtunk ott úgy, ahogy volt.
Peter
Director del Fútbol

2024.08.09. 13:14:17

Arra leszek nagyon kiváncsi, hogy Flick vajon beáll a "nagy culé" sorba, vagy végigviszi a következetes, a maga módján megalkuvást nem tűrő Münchenben tapasztalt mentalitását.
bence0330

2024.08.06. 23:11:28

https://www.youtube.com/watch?v=vXZFkdYQexo

Az az igazság, hogy függetlenül eredményektől, bármitől, Xavi 2,5 év alatt nem rakta be gyakorlatba a tiki-takát, ahogy szerette volna, Flicknél meg már most sűrűn vannak ilyen jellegű támadásépítések. Reméljük, megfelelő hatékonysággal és arányban sikerül beépíteni tétmeccseken is, nem túltolva, de ha kell pengés labdakihozatalokkal és támadásépítéssel, és akkor megszűnik a szó negatív felhangja, ami már egy ideje társult hozzá. :)
Válasz küldése