Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Örülnék,ha valaki bescannelné az ujság ezen részeit..előre is köszi!Sharkinho írta:Na, elolvastam a cikket, jó lett. Grat érte Ivánnak. Azért ez nagy dolog, hogy egy ilyen sportlapban egy két oldalas cikk megjelent a honlapról. Képek is jók
Annyi volt a teljes játékidő a két félidő hosszabbításaival együtt!!Rumig írta:Egy kérdés: mit jelent a játékidőnél a 94:35 ?
Teljesen egyetértek.gentdelbarca írta:Nagyon tetszik a mérkőzés értékelés kibővítése még több statisztikai adattal!
Én támogatnám a még részletesebb meccs statisztikák beépítését a cikkekbe!
Persze lehet, hogy csak én vagyok ilyen "focistatisztikaadat" imádó!
Szóval szerintem nagyon jó lett! Grat!!
Köszönöm!rhynn írta:Én is az akarok lenni, írtam Ivánnak, ha lesz valami végleges, akkor megosztom veled is.
Én is az akarok lenni, írtam Ivánnak, ha lesz valami végleges, akkor megosztom veled is.gentdelbarca írta:Kedves Szerkesztők!
Amit felvetek lehet, hogy nem fog megvalósulni, de ha már elgondolkodtok rajta az is valami!
Szóval: esetleg lehetne közölni egy cikket arról, hogyan lehet valaki pártoló tag a Barcelonánál? A lépéseiről, előnyeiről, esetleg árairól!
Vagy ha csak lenne egy ilyen topic amibe leírnátok, az is tökéletes lenne!
Előre is nagyon köszönöm, ha lesz, ha nem lesz!
Hát... Egen.. Ez érdekes..cps46 írta:Üdv!
Örülök, hogy a játékoskeretek menüpont frissítve lett, csak nekem furcsa, hogy van Ronaldinho nevű védőjátékosunk.
mert:Kluivert55 írta:Azt szeretném megtudni, hogy az eurobarca wap miért nem működik?
Z. Iván írta:Napokon belül várható, remélhetőleg péntekig.Nóbi írta:sziasztok!
én afelől szeretnék érdeklődni, hogy wapon mikor lesz újra elérhető a honlap!
Köszi!
N
Napokon belül várható, remélhetőleg péntekig.Nóbi írta:sziasztok!
én afelől szeretnék érdeklődni, hogy wapon mikor lesz újra elérhető a honlap!
Köszi!
N