Ha Inigo nem lenne, nem tudom mi lenne hátul, de alapvetően jól szervezi a védelmet, irányítja a fiatalokat, sok fontos blokkja volt.gránit írta: ↑2024.09.21. 18:23:46Pontosan. Nem értek egyet azzal, hogy állandóan egyedül Martinezen akarjuk elverni a port. A Bilbao elleni büntető kapcsán is ő lett elővéve, miközben Bernalt verték meg előtte nagyon csúnyán egy az egyben. Martinez annyit "hibázott", hogy elpasszoltak mellette egy labdát.Troym írta: ↑2024.09.21. 17:58:49Lehet így nézni, csak épp te nehezményezed, ha állandóan Inigo van kritizálva, de a 2 gól és a vereség Stegent, EG-t, Inigot, plusz a harmatgyenge középpályát lehet elővenni. Értem, hogy egyszer ragadt be, de abból megint gól lett, nem véletlen írom, hogy Inigo kb egy kapott gól meccsenként.
Eközben Cubarsí természetesen érinthetetlen, miközben ő szaladt alá a labdának, és éppúgy benne volt a komplett védelem ész nélküli felhúzódásában. Ahogy Martinez is. De megint csak ő van elővéve a testületileg szerencsétlenkedő csapatrészből. Miközben ő egy része a rendszerszintű problémáknak.
"plusz a harmatgyenge középpályát"
Igen, úgy en bloc. Egy középpályásunk sincs, aki egy lendületes, gyors, erős, fizikailag is erős középpályával szemben érne valamit védekezésben. De még így is simán benne volt a döntetlen, mert a szerencsétlen és éppúgy számos rutintalan játékossal kiálló Monaco mindent elbénázott. Aztán úgy csapatként adtunk nekik egy gólt, köszönték szépen. Megint úgy kaptunk gólt, hogy az ellenfél egy félpályányi területet tehetett meg úgy, hogy nem volt előtte akadály. Csak az előző szezonban hányszor játszottuk el ezt? Csak a szuperkupadöntőn többször. És elkövetjük ugyanezt újra és újra.
Valahol olvastam, Flick milyen jól figyelembe veszi, hogy nem olyan gyors és nincs túlzottan feltolva védekezésben. Erre pont 10 emberrel kellett ennyire kitámadni, nem is értem...

Engem zavar az első gól is, egy az egyben PSG visszavágó Vitinha gól! 4 ember közül egy sem lép ki a támadó játékosra, mindegyik hátrál - 18-20-ról rárúgta, be is akadt.
Nem tanulunk...