Élő közvetítések
Viszont így ez nem piros?
- bence0330
- Az Év Fórumozója 2022 & 2024
Az még hagyján, hogy lassan tényleg már csak támadó van a keretben, de csak Yamal alkalmas kontrázásra. Lewy, Raphinha, Pedri mind akkor jók, ha nyomunk.
Ez remélem tizi lesz
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
A sebesség és a tény,hogy nem is akarta a labdát elérni, szerintem lehetett volna piros. Kicsit tányleg fura ez a sport,hogy egy lökésért, de még egy elkésett becsúszásért is járhat piros, de ezért nem,akkor se ha 10ből 9 belesérülne. Nekem a taktikai szabálytalanság az,hogy visszahúzza kicsit, nem egy ilyen belemenés ilyen sebességnél.
Huhh na közben gól!! Mondom én,hogy a villarralt nem védekezve fogjuk megverni,támadni kell,ott vannak embereink..
Torre ezért jobb tkp-nak mint Pedri, mer lőni (mint Olmo és Fermin is). Picit a Monaco elleni meccs kezdőre is utalva...
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Torre nálam 58p játékkal is mom, gól, gólpassz, végig jól és lendületesen tolta. Bravó!
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- bence0330
Legalább másfélszer ekkora keretnek kéne lennie, egész más lenne a terhelés megoszlása. Lehetne pl. cserekapusunk, arra most végképp nem telt.
Olmo ettől még az évtized egyik legnagyobb baromsága volt.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Meg azért ezek a sérülések sem Tebasek miatt vannak (pedig undorito figuranak tartom). Eddig a pontig teljesen átlagos terhelés van a szezonban. Ugyanannyi meccs van mint barmikor. Balszerencs vagy valami mas huz minket. Laporta meg nem vett 3 jatekost csak 1etcsababarca írta: ↑2024.09.22. 19:49:2160 millió volt Olmora, ott nem volt kivéreztetés? Miért nem hiányposztra költöttük azt a pénzt?
Akármilyenek Tebasék, Laportáéknak is bőven meg van a saruk, hogy ilyen problémák vannak a keretben.
Milyen demoralizáló lehet ez most a Villarealra
- bence0330
Torre berúgta az ajtót. Olmo idehozatala egyre nagyobb hülyeségnek tűnik, pedig elsőre se volt kicsi.
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Fu de kellett. Égiek velünk,centis lesek odaat,itten megpattano,lepattano gólok.

Torre ott is a gól még ha megpattant akkor is, jól játszik
Közvetlen piros lap (nem második figyelmeztetés)
• nyilvánvaló gólhelyzet meghiúsítása (főleg a szabálytalanság helye és
más játékosok elhelyezkedése)
• súlyos szabálytalanság (vagy felelőtlen szerelés)
• erőszakos cselekedet, más személy megharapása vagy leköpése
• goromba, durva vagy sértő cselekedet(ek)
Baena mutatvány nekem ez a 2. pontba beleillik
• nyilvánvaló gólhelyzet meghiúsítása (főleg a szabálytalanság helye és
más játékosok elhelyezkedése)
• súlyos szabálytalanság (vagy felelőtlen szerelés)
• erőszakos cselekedet, más személy megharapása vagy leköpése
• goromba, durva vagy sértő cselekedet(ek)
Baena mutatvány nekem ez a 2. pontba beleillik
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
60 millió volt Olmora, ott nem volt kivéreztetés? Miért nem hiányposztra költöttük azt a pénzt?
Akármilyenek Tebasék, Laportáéknak is bőven meg van a saruk, hogy ilyen problémák vannak a keretben.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
- Bob_Marley
- Presidente del Barça
Rosszabbnak tűnik a helyzet mint a tíz emberes hétközi meccsen. Próbáljuk már meg megtartani a labdát. Ebből az idióta rohangalasbol kódolva van a kapott gól.

Szerintem egy ilyen támadó csapat ellen öngyilkosság védekezni,nincs is kivel. Lőni kell még egy gólt mert akkor is fogunk kapni,ha mindenki védekezik.
Sajnos ennek a Barcának ilyen kerettel nem sok esélye van bármit is nyerni. Szépen kivéreztetik Tebasék
- bence0330
Semmi nem volt, átlag szabálytalanság, csak hát nagy sebességgel ment Raphinha. Magában a belépőben nem sok volt. Sárgát is csak a taktikai mivolta miatt ért szerintem.
- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
Jó lenne aha Flick hátrébb húzatná a védelmi vonalat a pályán lévőkkel, mert életveszély amit csinálunk.
A jóisten mentett meg a góltól most több ízben is minket, meg egyszer a partjelző.
Miért lenne ez piros? Egy fault volt, minket állítanának ki ilyenért, megbolondulna és csalást kiáltana a fél fórum.
A jóisten mentett meg a góltól most több ízben is minket, meg egyszer a partjelző.
Miért lenne ez piros? Egy fault volt, minket állítanának ki ilyenért, megbolondulna és csalást kiáltana a fél fórum.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Meszölyösen: ez piros a legősibb foglalkozást űző anyádat
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”